Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
Good luck RED DEVILS! :back:
коа сме кај типовите 4:1 :)))

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
6.997
Поени од реакции
1.471
Без столбот во одбраната...пазете ова

74% - Manchester United's PL win percentage with Nemanja Vidic since Jan 2006, compared to 58% without him. Gamble.
Nemanja Vidic is out for Manchester Utd today. Their last PL defeat came without Vidic, also v Merseyside opposition – at Liverpool #epl
Ferdinand and Evans together in central defence for only 2nd time this season. Other occasion was 1-0 FAC win v Liverpool.

Don Rooney

The fire one
Член од
30 април 2010
Мислења
170
Поени од реакции
25
кој катастрофа состав.....без евра со ошес....ај надамо се на најубаво па ке видемо

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
На Гибсон двете леви да му беа ќе погодеше една:tapp:

Don Rooney

The fire one
Член од
30 април 2010
Мислења
170
Поени од реакции
25
гибсон и ошеј не да се извадат од игра него на трансфер листата да се стават....замени евра место ошеј и ЛЕГЕНДАТА ГИГС ако е на клупата не видов кои се резерви место гибсон и да им спичкаме 3,4 комада.....

--- надополнето ---

Ја да сум на твое место, со оглед дека играат Гибсон и Еванс би почнал со нешто жестоко.
тука си у право брат еве почна веќе да пијам сечен коњак...не ме држат нервите више

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.687
Поени од реакции
21.171
Незнам дали само мене ми се случува ова дежаву , ама а гибсон го видам со топка пред 16-ник знам дека ќе ја шутне и утне. До сега има просек од 1000 шута и 3 гола !!!

Член од
17 јануари 2011
Мислења
614
Поени од реакции
410
Гибсон е неприметен првото полувреме,Нани малку се заебава а на Ошеј никој не му предава .. :)
Валенсија,Фабио,Руни,Рио и Чичарито играт со срце,дават се од себе.
Направивме неколку шанси но немаме среќа. Сега Ферги ке ги среди - 1 измена и ке победиме :)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Одлична комуникација во одбраната (не дека имаа нешто работа), одлични пасови на Андерсон и многу промашени шанси... во една реченица целото полувреме :)

A

apidrone

Гостин
Овен место Чичарито... се гледа дека се труди малиот, ама сепак може искуството на Овен да пресуди :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.714
Поени од реакции
43.739
Ajде бе еден гол... Веќе 2 ипол утакмици гол неможеме да дадеме.. Мислиш магии ни правиле африканците од Челзи и Арсенал..

Kajgana Shop

На врв Bottom