Во последно време стрго на ХД сум.Red John резолуцијата на торентов од Замунда е ок ако сакаш да ја изгледаш утакмицава на саат на ракаќе чекам торент од хд, линкови од рапидшер ме нервираат иако најдов, како во деведесетите
![]()
![Кул :cool: :cool:](/styles/default/xenforo/smilies/cool.png)
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Во последно време стрго на ХД сум.Red John резолуцијата на торентов од Замунда е ок ако сакаш да ја изгледаш утакмицава на саат на ракаќе чекам торент од хд, линкови од рапидшер ме нервираат иако најдов, како во деведесетите
![]()
go simna natprevarot od zamunda ? Na koj jazik e?Red John резолуцијата на торентов од Замунда е ок ако сакаш да ја изгледаш утакмицава на саат на ракаќе чекам торент од хд, линкови од рапидшер ме нервираат иако најдов, како во деведесетите
![]()
Англиски, од фокссокер ама коментаторот е од Sky Sports UK, веројатно од таму земаат пренос во Америка, фокс сокер им плаќаат на сс. Ама резолуцијата е тиње и комиње, зборам за 27" 1920x1200go simna natprevarot od zamunda ? Na koj jazik e?
http://thepiratebay.se/torrent/7641937/EPL_Manchester_United_v_Wigan_Athletic_720p_HD_15.09.2012#filelistContainer Ne znam kakva e slikata simni go samo 2ro pa vidi http://kat.ph/epl-manchester-united-v-wigan-athletic-720p-hd-15-09-2012-t6662691.htmlВторото полувреме е особена катастрофа, касни и звукот во однос на сликата ... за линкот од замунда зборам ...
Да, доста глупости во англиските медиуми(не дека до сега немашеОвие англискиве новинари се најпростата раја што постои. Се изнапишале статии зошто навивачите на Олд Трафорд пееле Always the victims, it's never your fault и според нив тоа било наменето за Х'боро
Па и ретардиран знае дека таа песна е за расистичкото зубле и поддршката која му ја даваа и година дена има како се пее на секој натпревар. Барале казна за клубот бе, оу мај факинг гад. Ко да не знаат дека цело време се пее таа песна па ко демек прв пат сеа. И после зошто тивко било на моменти на ОТ, како нема да е тивко, глеј што прават овие, кој ска да си ризикува место на стадион ради глупи новинари.
Добар беше Ник против Виган само треба уште многу да работи ако сака да биде класа играч, ама се гледа дека има талент дечкото.Нема некое видео од Пауел од моментот кога влезе сите допири со топка?
Де бе прекини да го хејташ Велбек веќе досаден стана со тоа.Ова завелешкиве и анализиве ви се како дефиниции по ЗПО .... требда да работи за да биде класа ... Па нормално дека ќе работи млад е и дојде во правиот клуб за да се развие, а врпочем и еден натпревар во првиот тим не може да покаже за каков играч станува збор .
Од друга страна Велбек ... ај да не отварам пак дискусија ... типот е тапа![]()
![]()
Ќеркава на Рафаел поголеми мускули од мене има..![]()