Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Ту заврши рокот у русија и не го купија нани,леле обично сан и дејли мирор се у право :confused:

Инаку нани кога би го продавале нема шанси да го дадат под 40 мил. фунти

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
Ту заврши рокот у русија и не го купија нани,леле обично сан и дејли мирор се у право :confused:

Инаку нани кога би го продавале нема шанси да го дадат под 40 мил. фунти
Се надевам дека ова е сарказам?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
И as usual, кога ќе пропадне некој демек веќе договорен трансфер (не дека бил блиску до сигурен само ај) дејли фејл и "агентине"на твитер велат - не се договориле за платата. Од фејлот само на Боб му се верува, другото пишува такви комиње статии што не се ни потпишуваат под статијата од срам.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.167
"Го одбив Ливерпул и потпишав за Стоук затоа што не сакам навивачите на Манчестер Јунајтед да ме мразат"- Мајкл Овен (y)

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
"Го одбив Ливерпул и потпишав за Стоук затоа што не сакам навивачите на Манчестер Јунајтед да ме мразат"- Мајкл Овен (y)
Не е за да не го мразат,туку не му се седи на дно на табела со ливерфеил :pos:а со стоук можеби ке иде у лига европа

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Остај се ама им го пикна:),респект за овен никоаш нема да му го забраем она против сити,штета повредите го уништија:(.Не дека ќе ни беше од некоја корист,ама коа можевмо да го трпимо харгрејвс,и на крај да кидне у сити,можевмо и овен.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Сеа скоро глеав едно интервју со Овен на скај спорт и он ги обвинува лверпулци за повредите ,зашо не му ги санирале како што треба и го форсирале пред време,можеби и тоа му е една од причините

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Нормално дека не сакал, со нас освои ПЛ, вечен должник ќе ни е.

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
"In September 2010 my ankle puts me on the sidelines. I get frustrated with myself, my game, my injury, and everything around me. I'm stuck in a cycle of bad form but I can't get out of it. And that's when I make the biggest mistake of my football career."

He adds: "In October, I release a statement which publicly questions my happiness at Old Trafford. Am I better off elsewhere?

"Everyone makes a fuss. There are discussions inside United to sort out the issue, people outside United chuck their opinions around, but the thing is, nobody really knows what's going on in my life.

"None of them understand where I am in my career. They don't know where my head's at.

"The only person who really knows what's going on in there is me, but even I'm not sure what I want."

He continues: "Then the manager has his say. 'Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it's a better cow than the one you have in your own field. And it never really works that way'.

"He's saying the grass isn't always greener, and he's right.

"I like what's in my field. I'm wrong. United want the same as me: trophies, success, to be the best."

Ех Руни, Руни добро е што на време си дозна кој е кој...

Амос без примен гол за У21.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Детево нема лош гол постигнато. Одличен трансфер.

Kajgana Shop

На врв Bottom