Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.720
Поени од реакции
43.768
Ја не знам ни шо се замарате со таквите? :eek: Секој си има право да си навива за кој сака. Кај сака нека оди, ако сака и за Ал-Хилал нека навива ич *** не ме боли. Моментот на одмазда ќе биде ако ја освоиме титулата или ако победиме во меѓусебен натпревар, а вакви акции, банери....не знам шо ви е финтата...вака само повеќе внимание им давате, т.е. ги правите популарни, во центарот на вниманието. А што ако за 50 години од Јунајтед остане само просечен клуб од рангот на ВБА, Виган....а Сити дотогаш освои 15 пати ПЛ и 7 пати ЛШ?!?! Тогаш и вашите внуци ќе трчаат за Сити, а вие можи само да им раскажувате што бил Јунајтед на времето....зато ич *** да не ве боли кој ја заминал и сл.
Уште малце да појаснам.. Ова е пред се за The Edge^, NomoregameS! и Ilumious.. Сеа јасно ли ви е бре?? :pos:

Што гледаш заедничко кај нив?? Сите до крајот на претходната сезона беа за Јунајтед, сеа сите носат аватари од Сити.. Нели е срамота од редовите на Јунајтед да се преселат во редовите на Сити?? Јас се кладам да не станеше Сити првак, сеуште ќе беа наши..

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ја не знам ни шо се замарате со таквите? :eek: Секој си има право да си навива за кој сака. Кај сака нека оди, ако сака и за Ал-Хилал нека навива ич *** не ме боли. Моментот на одмазда ќе биде ако ја освоиме титулата или ако победиме во меѓусебен натпревар, а вакви акции, банери....не знам шо ви е финтата...вака само повеќе внимание им давате, т.е. ги правите популарни, во центарот на вниманието. А што ако за 50 години од Јунајтед остане само просечен клуб од рангот на ВБА, Виган....а Сити дотогаш освои 15 пати ПЛ и 7 пати ЛШ?!?! Тогаш и вашите внуци ќе трчаат за Сити, а вие можи само да им раскажувате што бил Јунајтед на времето....зато ич *** да не ве боли кој ја заминал и сл.
Де бе да се вратевте 2-3 страни поназад ќе видевте дека се заебаваме :)

Хумор малце во фан клубов нека има (додека не не треснат пак :icon_lol: ) , доста беа трансфери :D

Vidic15

Капитенот
Член од
2 јули 2009
Мислења
596
Поени од реакции
495

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Овој робијашов што дојде за лев бек дојде по препорака на Рајмонд ван дер Гув, голманот што му беше замена на Шмајхел а денес е тренер на голманите на Витесе.

"If he can play plenty of games then people will love him because he gives absolutely everything," van der Gouw told ManUtd.com. "Don't worry about that; he'll never let you down.

Него видовте Евра, донесоа замена и одма крена ниво на игра. Го обожавам Патрис, со огромна љубов збори за клубов, игра и со повреди и со приватни проблеми, ама редно беше да добие конкуренција.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.546
Поени од реакции
4.181
Створивте доста забуни кај навивачите :D Ако продолжите вака на смрт ке ги осудат :pos:
Па секако дека се зафракаваме малку хумор во фан клбот не е на одмет. Па и јас носев аватар од Кајт од Ливерпул цели 3месеца поради кладба, па не значи дека сум скаузер. :D
--- надополнето: 27 август 2012 во 12:49 ---
Овој робијашов што дојде за лев бек дојде по препорака на Рајмонд ван дер Гув, голманот што му беше замена на Шмајхел а денес е тренер на голманите на Витесе.

"If he can play plenty of games then people will love him because he gives absolutely everything," van der Gouw told ManUtd.com. "Don't worry about that; he'll never let you down.

Него видовте Евра, донесоа замена и одма крена ниво на игра. Го обожавам Патрис, со огромна љубов збори за клубов, игра и со повреди и со приватни проблеми, ама редно беше да добие конкуренција.
Би било добро да му се даде шанса на Батнер во недела против Саутхемптон да видиме дали може да го загрози првотимскиот статус на Евра. :)

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Па добро секој си има право на свој избор.Еве на пример лани од кога не плеснаа 1-6 на олд трафорд и неможевме да дадеме повеќе од 1 гол 2 месеци,а Сити газеше си реков што ќе бидам за овие само губат....Ама видов дека почнаа пак да тепаат многу и дојдоа прво место пак ми се врати жарот за Јунајтед.Но во последно коло беше лудило и се реков од сега за Сити сум ми се допаѓа како играат со срце и дадоа се од себе да ни приредат таква завршница.ГГМС

А,вас машрумс ич да не ви чуе прав избор сте напрајле не им се замарајте на лузериве ;)

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.902
Поени од реакции
7.454
Па добро секој си има право на свој избор.Еве на пример лани од кога не плеснаа 1-6 на олд трафорд и неможевме да дадеме повеќе од 1 гол 2 месеци,а Сити газеше си реков што ќе бидам за овие само губат....Ама видов дека почнаа пак да тепаат многу и дојдоа прво место пак ми се врати жарот за Јунајтед.Но во последно коло беше лудило и се реков од сега за Сити сум ми се допаѓа како играат со срце и дадоа се од себе да ни приредат таква завршница.ГГМС

А,вас машрумс ич да не ви чуе прав избор сте напрајле не им се замарајте на лузериве ;)
:eek::tapp::гомце::facepalm::eek::facepalm::pos::tapp:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ај ќе го чекаме Дембеле наредниве 4 дена од досада :sleep:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ќе видиме, Тотенхем го сакаат, тој сака да игра ЛШ со нас. Ако САФ мисли дека се доста фудбалери, ќе си оди во Тотенхем или ќе остане ама ако го сака, за багатела пари може да го донесе. До САФ е највеќе, како и секојпат.

Kajgana Shop

На врв Bottom