ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.963
- Поени од реакции
- 44.699
Уште малце да појаснам.. Ова е пред се за The Edge^, NomoregameS! и Ilumious.. Сеа јасно ли ви е бре??Ја не знам ни шо се замарате со таквите?Секој си има право да си навива за кој сака. Кај сака нека оди, ако сака и за Ал-Хилал нека навива ич *** не ме боли. Моментот на одмазда ќе биде ако ја освоиме титулата или ако победиме во меѓусебен натпревар, а вакви акции, банери....не знам шо ви е финтата...вака само повеќе внимание им давате, т.е. ги правите популарни, во центарот на вниманието. А што ако за 50 години од Јунајтед остане само просечен клуб од рангот на ВБА, Виган....а Сити дотогаш освои 15 пати ПЛ и 7 пати ЛШ?!?! Тогаш и вашите внуци ќе трчаат за Сити, а вие можи само да им раскажувате што бил Јунајтед на времето....зато ич *** да не ве боли кој ја заминал и сл.

Што гледаш заедничко кај нив?? Сите до крајот на претходната сезона беа за Јунајтед, сеа сите носат аватари од Сити.. Нели е срамота од редовите на Јунајтед да се преселат во редовите на Сити?? Јас се кладам да не станеше Сити првак, сеуште ќе беа наши..
Секој си има право да си навива за кој сака. Кај сака нека оди, ако сака и за Ал-Хилал нека навива ич *** не ме боли. Моментот на одмазда ќе биде ако ја освоиме титулата или ако победиме во меѓусебен натпревар, а вакви акции, банери....не знам шо ви е финтата...вака само повеќе внимание им давате, т.е. ги правите популарни, во центарот на вниманието. А што ако за 50 години од Јунајтед остане само просечен клуб од рангот на ВБА, Виган....а Сити дотогаш освои 15 пати ПЛ и 7 пати ЛШ?!?! Тогаш и вашите внуци ќе трчаат за Сити, а вие можи само да им раскажувате што бил Јунајтед на времето....зато ич *** да не ве боли кој ја заминал и сл.