Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
И официјална презентација на Херера

http://sphotos-a.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/c24.0.403.403/p403x403/417394_2346568121529_2040865304_n.jpg
:icon_mrgr:

Ko што кажав и порано, овој трансфер период купуваме и тоа што ни треба и тоа што не ни треба. Не памтам волку играчи да сме зеле во летен период. Стариот е накурчен тоталка.
2007 - Андерсон, Нани, Тевез, Харгривс, Кушчак и некое дете. Не значи дека не ни требаат, еве имаме повредени четворица стопери и гледаш како требаат? Овие од преку барата прво ќе одат на позајмици во Чемпионшип. Ако некој од клубов мисли дека требаат јас верувам дека требаат :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Тоа со крилата и бековите ќе се среди, туку мене ме загрижува Руни, ептен отсечен, изгубен, без желба, се гушат со Кагава, лошо ја прима.. незнам стварно, или е носталгичен спрема Евертон, или е вон форма.. ќе видиме во Сабота, дај боже да експлодира.. :)
Увек против Евертон Руни игра така, мене ништо не ме зачуди :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Па лани на ОТ не го даде он првиот гол? :)
За на нивниот стадион зборам :) Од кога го баци амблемот на Гудисон под константен притисок е на нивните фанови кои стварно не знаат ни што да мислат за него (зошто очигледно е дека иде на утакмици на Евертон кога има слободен ден), пола пола се и тие и се кочи дебелово :)
--- надополнето: 23 август 2012 во 13:53 ---
"It's really rough. Your legs get tired but the coaches dont care. You are expected to perform every single time, and they are testing you aswell. You might get completely shunned out of the team, and they wont talk to you for a month to see how you respond to that sort of treatment. They are testing these tiny details all the time, which can be very demanding as a young player."

Еве еден извадок од интервју на Метс Дели, еден од најнадежните плејови што ги имаме во академијата, Баерн, Ајакс и Барселона пролетва пројавија интерес за него ама тој потпиша договор со нас, чисто да видиме како функционира академијата. Затоа и не ме чуди што некои си заминаа, академија е ова а не royal club да те тинтраат.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Сега ми е јасно, а и вас ич да не ве чуди лошата игра некни. Сеуште за нас не е завршена трансфер сезоната и се чекаат да пристигнат сите играчи што треба да тек да почниме со новата сезона.

Заразлика од лани кога уште во јули ги завршивме сите трансфери и во предсезоната почнавме со вистинските подготовки каде што се тренираше играта која ќе ја играме таа сезона, со сите играчи присутни. Тоа се виде и на пријателските се виде и на почетокот на сезоната кога ни беа сите здрави и прави.

Оваа сезона видовте дека во подготовките отидовме со резервите со главните играчи отсутни, со трансфер пазарот незавршен, нема логика да се тренира и да се спрема играта за претстојната сезона.

Тек сега кога ќе се заврши трансфер пазарот за нас, кога ќе се ситре играчи тука на кои ќе се смета оваа сезона, ќе почнат вистинските подготовки, ќе се спрема играта, комбинациите, проигрувањата, тактиките и се друго и здрави и живи ќе ја достигниме топ формата и дај боже ќе жариме и палиме.

Ако не друго, барем со овој трансфер пазар имаме создадено солидна генерација за во иднина.

:)

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082

Зошто мислам дека ќе бидам првиот кој досега го погодил составот на Фергусон за следен натпревар ? :D

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199

Зошто мислам дека ќе бидам првиот кој досега го погодил составот на Фергусон за следен натпревар ? :D
Мислам дека Фергусон никогаш во животот нема излезено на терен без двајца DMC. Во оваа постава има само еден, Карик. Кагава е преофанзивен за таа улога. Многу се зачудив кога Фергусон ги купи и Кагава и Ван Перси. Нема шанса заедно да играат Кагава, Руни и Ван Перси плус две класични крила...

И само малку да ве изнервирам, трансферот на Хазард во Челзи е три пати попаметен чекор отколку трансферите на Ван Перси и Кагава заедно...

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.167
Мислам дека Фергусон никогаш во животот нема излезено на терен без двајца DMC. Во оваа постава има само еден, Карик. Кагава е преофанзивен за таа улога. Многу се зачудив кога Фергусон ги купи и Кагава и Ван Перси. Нема шанса заедно да играат Кагава, Руни и Ван Перси плус две класични крила...

И само малку да ве изнервирам, трансферот на Хазард во Челзи е три пати попаметен чекор отколку трансферите на Ван Перси и Кагава заедно...
За првото си во право ама за второто се уште не се согласувам ќе видиме на крај на сезона кој ќе биде подобар трансфер сега е рано да се зборува вие после 2 асистенции и 2 пенали врз него го направивте најдобар играч Хазард во Премиер лигата .

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.902
Поени од реакции
7.454

За се има прв пат така?
Оваа е формацијата со која ќе игра Фергусон,не го купи ниту Кагава ,ниту Ван Перси,доколку немаше во план да игра со нив во прв тим.
Најверојатно после долго играната 4-4-2,мислам дека ќе се смени оваа сезона во некој вид 4-3-3.:D

2

~2A

Гостин

За се има првпат можеби ќе смениме тактиката од 4-4-2 во 4-3-3 што за мене тоа е многу поверојатно.... Во напад тројката Руни-вПерси-Кагава поназад Керик--Клеверли---Сколс.... но сето ова е само претпоставка ќе видиме што и како ќе се одвива во текот на утакмиците. :)

Кагава го има тоа што нас ни беше потребно,а тоа е завршниот пас што треба да го даде играч од средина.Не е крив Кагава што Велбек 2 такви ситуации неискористи.
Сигурен сум дека ако постигнеше гол од тие шанси што му ги создаде Кагава на Велбек,ти ќе имаше друго мислење за него.
Јас не викам дека е лош Хазард,но да го омаловажуваш Кагава поради (не)ефикасноста на Велбек нема потреба во текот на сезоната ќе го докажи неговиот потенцијал Кагава.

Kajgana Shop

На врв Bottom