Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
de be go napadnavte deteto, relax malce aj :)

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Lucas Moura's agent maintains he has no plans to talk to Manchester United when in England as the Premier League giants remain short of an asking price of at least £30million. :cautious:

"I can't see any European club capable of offering the same as United offered for Lucas" - Ribeiro

Член од
5 август 2008
Мислења
6.017
Поени од реакции
5.342
"Кој е најдобар француски фудбалер на сите времиња, Зинедин Зидан или Мишел Платини?"
"Не, не, јас сум најдобар!" - Кантона.
:pos:

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Демек уште една последна понуда ќе имало за Лукас, али веќе во ништо не верувам.. :)

Член од
5 август 2008
Мислења
6.017
Поени од реакции
5.342
For me being able to train alongside Paul Scholes has been fantastic. He’s one of the best midfielders ever to learn from. I'm desperate to play next to him!
In my eyes, there is no other better role model for me to learn from.”

- Ryan Tunnicliffe

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
For me being able to train alongside Paul Scholes has been fantastic. He’s one of the best midfielders ever to learn from. I'm desperate to play next to him!
In my eyes, there is no other better role model for me to learn from.”

- Ryan Tunnicliffe
Е вакви играчи ни требаат, шо се спремни на се за Јунајтед, а не Лукасовци,Гансовци шо ќе играат само за пари и при првата поголема понуда ќе сакаат да си одат,

Член од
24 март 2010
Мислења
15.419
Поени од реакции
26.597
Е вакви играчи ни требаат, шо се спремни на се за Јунајтед, а не Лукасовци,Гансовци шо ќе играат само за пари и при првата поголема понуда ќе сакаат да си одат,
Дефинитивно е добро Јунајтед да има нови Сколс и Гигс, ама воопшто не е лошо да има и нов Роналдо. Од него имавме двојна добивка.

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
"The player is my boss, I always talk to him," Ribeiro told Radio Globo.

"He determines what I do, my objectives. If he says that he doesn't want to leave Sao Paulo, I won't even listen to the offer.

"He told me to keep negotiating when I talked about Manchester United's interest.

"It's a great offer. If it was an irrecusable one, he would leave, but he is happy at Sao Paulo too. If he stays there, life goes on."

Еве последна изјава од денес на агентот на Лукас, у превод минатата изјава кога вика дека сме го достинале лимитот и нема да се преговара уште е срање. Пример за колку треба да им се верува во денешно време на агентите на фудбалерите.

http://www.manutd.com/~/media/Tour 2012/Galleries/24 hours in Shanghai/Rio_towel.ashx?20120724T1716508839&mw=500

:pos:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Zatoa od agenti nisto. Eve i Lukas saka da dojde kaj nas, taka da kako so kazav, pretsedatelot e preckata.

Haha Rio, ama mnogu e toplo vo Sangai i ima mnogu vlaga. Steta so nema da mozam da ja gledam utakmicata posle, ocekuvam news feed na temava :D

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Yesterday evening new quotes of Ribeiro's came through from Brazil, firstly he said he would be in Manchester this weekend. He then insisted that he wasn't travelling on business but rather to watch the football match between Brazil and Belarus at Old Trafford, not many believed him.

He later talked to Brazilian radio, quoted by Globo Esporte, and said that Lucas Moura is the one who has been pushing him to talk to Manchester United and that the player wants the deal to happen.

Ova u moe vreme sizofrenija se vikase :D

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Дефинитивно е добро Јунајтед да има нови Сколс и Гигс, ама воопшто не е лошо да има и нов Роналдо. Од него имавме двојна добивка.
Во право си само овај Лукас ми е некако преголем ризик, ептен големи пари се во прашање, а типов освен во Бразилско првентсво немат никаде играно, а немаме баш добро искуство со бразилциве Клеберсон,Андерсон...Роналдо ако добро памтам имаше 1-2 сезони искуство во Спортинг, а Португалско е едно од подобрите првенства во Европа, а и беше дупло поевтин.

2

~2A

Гостин
Во право си само овај Лукас ми е некако преголем ризик, ептен големи пари се во прашање, а типов освен во Бразилско првентсво немат никаде играно, а немаме баш добро искуство со бразилциве Клеберсон,Андерсон...Роналдо ако добро памтам имаше 1-2 сезони искуство во Спортинг, а Португалско е едно од подобрите првенства во Европа, а и беше дупло поевтин.
Игра за репрезентацијата на Бразил на Олимпијадава виде што им изработи на Енглезиве?
И голема грешка си за португалското првенствено не е едно од подобрите првенства,па би рекол дека е на исто рамниште со бразилското....

Kajgana Shop

На врв Bottom