Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Не ни оди со играчи од Арсенал, Ешли Кол во Челзи ни кидна на времето, Насри во Сити.
Насри и Кол отидоа по парите, РВП сака трофеи, ама сега штом Сити слушна дека има понуда од нас, ќе направат се да го купат, чисто нас да не заебат, не дека им треба до толку.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Насри и Кол отидоа по парите, РВП сака трофеи, ама сега штом Сити слушна дека има понуда од нас, ќе направат се да го купат, чисто нас да не заебат, не дека им треба до толку.
Не бе не се тие такви :icon_lol:

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Некое линкче за Бразил-ВБ...да ги гледаме Рафаел,Томче и Гигс??

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Одбиена е, ама пази, прва е.. Штом Фергусон призна дека е заинтересиран и дека им испратено понуда значи нема толку лесно да се откаже.. :)

Ајде, нели знае Фергусон што прави? Така да, нема зошто уште да се противите на трансферот на РВП :D.. Само да не падне на медицинските :D..
Не верувам дека ќе запне стариот за Ван Перси како ја знам тој не купува играчи постари од 25-6 години. Еве потврда и од гаридиан дека Арсненал ја одбиле нашата понуда.http://www.guardian.co.uk/football/2012/jul/20/arsenal-manchester-united-robin-van-persie
--- надополнето: 20 јули 2012 во 20:07 ---
Некое линкче за Бразил-ВБ...да ги гледаме Рафаел,Томче и Гигс??
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=164167&part=sports

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Мене две ствари ми се контрадикторни. Прво, Ферги дава официјална изјава која излегува на сајтот дека сме испратиле понуда за некој играч, а сеуште не се знае дали ќе се прифати? :cautious: Второ, го цитираат Ферги како вели дека сака трансферите да ги работат што е можно потајно, а два реда подоле самиот тој јавно објавува податок за интерес и испратена понуда! Или САФ опасно не трола со изјавиве или трансферот на РВП ќе се случи зошто малку глупаво ќе биде ти насмеан даваш таква изјава, а знаеш дека нема шанса да го земеш играчот. Или па со ваквите изјави сака да покаже демек сме заинтересирани за топ играчите од Европа и ПЛ...

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Си игра Ферги курташак со приказнава со РвП. Ако не е така тогаш најдете ми ја логиката во Ферги сака да го купи РвП. Хахахаха, абе ајде

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Ако го земеме РВП, а ќе го земеме, ќе бидам најсреќниот човек на планетава.. и не ме прашувајте зашто, ќе видите во текот на сезоната, само да има господ да го земеме! :свиркам:

Vidic15

Капитенот
Член од
2 јули 2009
Мислења
601
Поени од реакции
509
Логиката е- Ги жали Арсенал па сега кога сигурно ке си оди сака да му ја качи цената за Сити или Јувентус да дадат повеке пари па и Арсенал да се офајдат :pos::pos:

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.867
Поени од реакции
21.760
Леле аман више со шпекулацииве .....РВП никако во Јунајтед , пред се од почит према Арсенал, а и што ќе прават тогаш Чика Велбек Бербатов Македа вода ли ќе носат ?:facepalm:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.781
Поени од реакции
44.019
Аман бе оти не сфатите оти Бербатов и самиот изјави оти најарно за сите е тој да си замине.. Бидејќи има веќе 30ка и сака кариерата да ја заврши играјќи фудбал.. А Македа нема НИКАКОВ напредок досега, не верувам ни малце во него.. Ако случајно остане и даде повеќе од 10 гола во ПЛ оваа сезона, ветувам тука пред сите дека ќе го бришам профилот.. Или ако не бива да се брише нека ме банира Ilumious перманентно..

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
На мечов, Нејмар :гомце:, Хулк :cuc:
Нека го купи некој англиски клуб да го испосерат. Рафаел не е лош, а Силва е лудило.
Англичаните имаат :гомце: напад, поготово онај Стариџ, лигле невидено, појма нема од фудбал. Ричард станрад деген, а Клеверли свака част, кои пасови ги прави, БРАВО. Гигс така-така, другите многу слабо :)

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Аман бе оти не сфатите оти Бербатов и самиот изјави оти најарно за сите е тој да си замине.. Бидејќи има веќе 30ка и сака кариерата да ја заврши играјќи фудбал.. А Македа нема НИКАКОВ напредок досега, не верувам ни малце во него.. Ако случајно остане и даде повеќе од 10 гола во ПЛ оваа сезона, ветувам тука пред сите дека ќе го бришам профилот..
Бербатов има 31 а Ван Перси ќе пуни 29 за 10 дена па така да не е голема разликата. Македа дечкото што беше клучен за одбрана на титулата 2009, ти тоа да го направиш на ебани 17 години епа незнам што повеќе треба. Со можното доаѓање на Ван Перси повеќе од сигурно би било дека Македа ќе оди на позајмица.

Незнам што да кажам со понудава за Ван Перси, јас искрено малце сум скептик околу Ван Перси со годините и со тоа што е склон на повреди но секогаш сум го подржувал и верувал во Ферги со одлуките па така ќе биде и сеа ама нема да ми биде мене многу мерак доколку дојде, пак ќе кажам ќе се намали бројот на мечеви на Велбек и Чичарито што според мене не би требало. Велбек само ќе напредува исто и Чичарито додек Ван Перси не може во никој случај да напредува колку овие двајца. За до 20 милиони фунти нека преговара Ферги за повеќе не, прочитав дека бараат Арсенал 30 милиони фунти. И некако со изјавава Ферги ми е сомнителен мада и не мора да значи бидејќи минатата година исто за Де Геа кажа т.е. даде слична изјава.

Клеверли се заборавил во теретана, треба да му кажат да одмори малце, тенк се направил. :)

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Бербатов има 31 а Ван Перси ќе пуни 29 за 10 дена па така да не е голема разликата. Македа дечкото што беше клучен за одбрана на титулата 2009, ти тоа да го направиш на ебани 17 години епа незнам што повеќе треба. Со можното доаѓање на Ван Перси повеќе од сигурно би било дека Македа ќе оди на позајмица.
Ван Перси е далеку побрз за разлика од Бербатов кој гзот му теже 50 кила :) Го мрзи да трча.
Бербатов е невиден талент и има ненормален осет за гол, прегледност, игра итн итн. Ама како што кажа одамна Фергусон, моментално Јунајтед негува друг тип на игра, така да Бербатов не мози да го вклопи. Како што кажа батето погоре кај Македа нема ама баш НИКАКОВ напредок. Можда во 2009 за титулата премногу помогна, ама што треба да значи тоа? Да го игра на секој можен натпревар? Дечкото нема никаков финиш, никаква прегледност. Тој тешки нека прерасни во ѕверотина, боље за нас, ама тешко :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.781
Поени од реакции
44.019
Да, ама поентата е што Бербатов ептен малце добива шанса, иначе мене не ми е битно кој колку години е, бидејќи и двајцата можат до 34 барем да играат :).. Затоа велам ќе си оди Бербатов, оди му здосади да дреме на клупа.. Па дури и на клупа не седеше лани.. :)

А за Македа, од 2009 до сеа напредна колку што напреднав и јас, затоа искрено, ич не ми прави ќејф..

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Берба е кока кола за Ван Перси

Kajgana Shop

На врв Bottom