Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Мислев да го зезнам Тхе Отхер :D Рилекс, ќе стигнат и Бејнс и Мутињо а гледам и Нани е при крај со договорот, 4 години, 130к неделно ;)
10 секунди ми трепереше срцето! (од радост)
Ко глеам цццц,цццццц, џарам со очиве лево десно во она четивоно .... :pos:

Член од
4 октомври 2008
Мислења
653
Поени од реакции
434
Уште пред да го отворам линкот знаев дека е зафраканција за другиот зошто тој нон стоп збори за Бејнс .;) Иначе ако пристигнат Бејнс и Мутињо ќе имаме многу квалитетен состав и ќе бидеме главни конкуренти за Премиер лигата(како секоја година) и ќе може да се надигруваме со Барселона, Реал Мадрид и Баерн Минхен во ЛШ.:)
И баш болдираните ќе помогнат во тоа? Не можам да ве читам веќе, дали се читаш што пишуваш. Ај класа како Снајдер па и Модрич да дојдеше, па да пробаш да кажеш вакво нешто. Ама еден просечен Мутињо нема да донесе ништо ново во тимот. Само да потполни бројка - да одржува лош просек што го имаме на средина на терен веќе некое време. Да беше некој заебан, немаше после Спортинг да направи добар трансфер? Нели и тогаш го баравме? Уште па со него и Бејнс, што го ставате на клупа уште пред да дојде, ќе сме се надигрувале со Барселона :/. Страв ме фаќа со трансфер периодиве, некако отидовме меѓу последните дестинации за јаки таленти. Дали Ферги стварно изгуби толку трансфер битки, или медијата прави да изгледа така, не знам. Али ќе да е и од двете по малку.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И баш болдираните ќе помогнат во тоа? Не можам да ве читам веќе, дали се читаш што пишуваш. Ај класа како Снајдер па и Модрич да дојдеше, па да пробаш да кажеш вакво нешто. Ама еден просечен Мутињо нема да донесе ништо ново во тимот. Само да потполни бројка - да одржува лош просек што го имаме на средина на терен веќе некое време. Да беше некој заебан, немаше после Спортинг да направи добар трансфер? Нели и тогаш го баравме? Уште па со него и Бејнс, што го ставате на клупа уште пред да дојде, ќе сме се надигрувале со Барселона :/. Страв ме фаќа со трансфер периодиве, некако отидовме меѓу последните дестинации за јаки таленти. Дали Ферги стварно изгуби толку трансфер битки, или медијата прави да изгледа така, не знам. Али ќе да е и од двете по малку.
Одличен играч е Бејнс, не заебавај и ти сеа. Збориме клупа пошо ќе ротираат со Евра, многу натпревари ќе се соберат, видовме што се деси со Евра што го изигра секој можен натпревар. За Мутињо и јас се согласувам, просек е колку што е просек и Ешли Јанг. Ама Фергусон и со такви навидум просек играчи, далеку суперстарс освои требл во 1999. Нели и 2010 бевме просек, како така стигнавме до финале ЛШ? И Челзи сезонава беа распашана банда ама мотивацијата им заврши 80% од работата. Може ќе го бидне овој кај нас, и јас мислам дека нема нешто да не подобри ама ако Фергусон мисли е дека е ок, ок е. А стариот не купува ради реда играчи, биди сигурен во тоа. Затоа прво да видиме па ќе судиме.

Иначе не била одбиена понудата од 20 милиона, демек уште се мислеле.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Може некој да објасни детално што значи зборот "просек"? :sick:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Мислам дека ти многу ги потценуваш овие два играча или ги немаш гледано во игра и збориш на памет. За мене Мутињо не е просек ирач јас го сметам за квалитетен играч можеби не е многу јак техничар ама тој многу трча, се бори ,а знае да даде и добар пас еве ако дојде кај нас после неговата прва сезона повторно ќе зборуваме. Исто така го потценуваш и Бејнс кој е еден од најдобрите ако не е и најдобар лев бек во Премиер лигата во последните две сезони.

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Аман бе Џемс Бонд,за тебе се е добро.:)

За Мутињо секоја платена цена над 20 милиона мислам дека е премногу,квалитетен играч е ама и има веќе години.
Ако наумил Ферги да зима лев бек,мислам дека би бил добро решение Бејнс.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Аман бе Џемс Бонд,за тебе се е добро.:)

За Мутињо секоја платена цена над 20 милиона мислам дека е премногу,квалитетен играч е ама и има веќе години.
Ако наумил Ферги да зима лев бек,мислам дека би бил добро решение Бејнс.
Не е се добро ама Мутињо е добар box-to-box midfilder.:)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.802
Поени од реакции
44.102
Не знам стварно што ви прави толку разлика дали било 22 или 25м... Да го ебам сеа за 3 милиони, кусо нека се..

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Ко од џеб да ги даваат, ма троши мишко. :D

Иначе и мене Мутињо не ми е нешто по кеф.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.996
Поени од реакции
7.152
Ко од џеб да ги даваат, ма троши мишко. :D

Иначе и мене Мутињо не ми е нешто по кеф.
Мене ми е ;) Мислам дека го спремаат за замена на Флечер. Иако не кажуваат јавно изгледа работата со Флечер е завршена и тој ќе се пензионира од фудбалот :place: Да не те боли ни рака, ни нога, ни глава, а да не играш цела година, мора да е нешто друго, многу сериозно. Ако остане Андерсон средината би ни била:
Андерсон, Клеверли, Кагава, Сколс, Керик, Мутињо, Јанг, Нани и Валенсија и Гигс.. not bad, not bad at all (y)

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Мутињо не е поофанзивен од Флечер ? Повеќе ми иди како Мутињо да е замена за Сколс, а некој друг ќе ги разбива нападидите на противниците заедно со Керик, можда Џонс ќе биди тоа.

Vidic15

Капитенот
Член од
2 јули 2009
Мислења
601
Поени од реакции
511
Да бидам искрен Мутињо го немам многу следено во Порто можеби на неколку натпревари и на овие од Европското и на тие натпревари не ми остави некој поголем впечаток. Ми изгледа малку преценето, но да се надеваме ако дојде ке ги оправда вложените пари во него.

Kajgana Shop

На врв Bottom