Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

B

BooBojan

Гостин
Стариот баш сега треба да остане во добри односи со Дортмунд бидејќи со неговата политика Дортмунд му е рудник за дијаманти,овој трансвер треба да не остави во добри односи со Борусија.Не заборавајте дека скоро цел Дортмунд ни е желба на нас фановите.Геце,Лева,Гундоган,Бендер,Шмелцер,Хумелс,Суботич и така натаму!
Добрите односи ке ни бидат потребни во иднина.А и Клоп има доста потенцијал.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Стариот баш сега треба да остане во добри односи со Дортмунд бидејќи со неговата политика Дортмунд му е рудник за дијаманти,овој трансвер треба да не остави во добри односи со Борусија.Не заборавајте дека скоро цел Дортмунд ни е желба на нас фановите.Геце,Лева,Гундоган,Бендер,Шмелцер,Хумелс,Суботич и така натаму!
Јас мислам дека би требало да извадиме по една членска карта,односно Игорче да не прогласи за негови следбеници тој да ни биде воџа на форумов.. ? :icon_mrgr:
Односно да бидеме фанови на Дортмунд како наш втор тим. :свиркам:

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.805
Поени од реакции
5.582
лани имаше шпекулации дека Ферги е загреан за Гундоган, уште кога играше во Нирнберг, пред да дојде во Борусија... зашо да се мачиме да купуваме играчи од Дортмунд.. дај да им ги купиме сите скаути и решен проблем :pos: :pos:

S

Stivie G

Гостин
Поентата ми е ептен јасна, само се заебавам малку :D
Значи да расчистиме, ти навиваш за Ливерпул, а секој тим против кој игра Манчестер Јунајтед, ти е "втор" :icon_lol:
У право си:pipi: :tapp:. Исто и тебе секој тим кој играше против Сити оваа сезона ти беше втор а може и прв омилен:icon_lol: .

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
У право си:pipi: :tapp:. Исто и тебе секој тим кој играше против Сити оваа сезона ти беше втор а може и прв омилен:icon_lol: .
Ne e taka zosto za timovite sto igraa protiv Shity najmnogu navivavme od koga ja prokockavme prednosta. Vie toa go pravite od prvo kolo :icon_lol:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
За трансферот на Кагава фали уште неговиот потпис а нема да биде слободен се до 12 јуни некаде затоа што има квалификации за СП со Јапонија. Сигурно нема да ја остави репрезентацијата за да потпише со клуб, хинт: Величе, затоа не паничете деновиве ако не видите ништо ново.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397

Еве и Еуроспорт, не пишуваат овде шпекулации и глупости само проверени информации, релевантни се. До душа и тие со слични извори како и ние овде но најверојатно е дека работата е завршена. :)
Вели 22 милиони евра - 17 милиони фунти.​

S

Stivie G

Гостин
Ne e taka zosto za timovite sto igraa protiv Shity najmnogu navivavme od koga ja prokockavme prednosta. Vie toa go pravite od prvo kolo :icon_lol:
Ти бе жив си бил бидејки еден период околу 13 мај те снема од форумот :icon_lol:. Ај чао пријатно сега и нема потреба да ме цитираш повеќе :cool:.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Кога е ждрепката за распоредот за наредната сезона во ПЛ точно?

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ти бе жив си бил бидејки еден период околу 13 мај те снема од форумот :icon_lol:. Ај чао пријатно сега и нема потреба да ме цитираш повеќе :cool:.
Ќе престаниш да тролаш,ти го затнаја муцето и сеа ќе вртиш муабети, а Лузерпулец ко че видам овде, исто ко дамка на бела кошула да сум видел... :гомце:

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.530
Поени од реакции
22.184
Не планираме други играчи да дадеме плус сите играчи имаат уште релативно долги договори. И еден трансфер не не прави пријатели ;) Ако пак дојде до ваква ситуација Дортмунд ќе ги даде играчите таму кај што ќе дадат повеќе пари и плус Кагава е екстремен случај пошто сака да игра во Англија и во Манчестер

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
После ова што ме разочара Хазард,односно сакав да дојде,незнам зошто немам следено француско првенство но ете мислам дека е добар играч и добро би се снашол во нашата екипам,но ете....
Значи Кагава ем дупло поефтин,ем полојален,мирен (не е дрзок,кретен по интервјуа ова она..)...
Добиваме играч подобар,за мене подокажан Germany>>>> France.......
Позз!

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.713
Поени од реакции
21.247
После ова што ме разочара Хазард,односно сакав да дојде,незнам зошто немам следено француско првенство но ете мислам дека е добар играч и добро би се снашол во нашата екипам,но ете....
Значи Кагава ем дупло поефтин,ем полојален,мирен (не е дрзок,кретен по интервјуа ова она..)...
Добиваме играч подобар,за мене подокажан Germany>>>> France.......
Позз!
дечкото нема карактер и тоа е тоа .... и доста веќе спомнувате играчи на други тимови во фан клубов :D

идете провоцирајте скаузери за промена .. на денешен ден убија 38 јуве фанови далечната 85та .. ја само ги потсетив и ме банираа :D

Kajgana Shop

На врв Bottom