Ryan Giggs
tearing you apart since 1991
- Член од
- 27 мај 2009
- Мислења
- 11.703
- Поени од реакции
- 21.213
Аха јас барем набројав ти само цитираш ова она .. ? Не сум во право за Руни дека игра средина а е напаѓач и дека отиде у надолна форма само заради ванна бе Кол/Јорк Велбек :? Џонс дека не е централен одбранбен ? Андерсон дека не е полушпиц а игра креативен мидфилдер ? Керик Флечер ? што? Дека да не дојдеше сколс сеа немаше да ни биде криво зашто ќе бевме 5ти ? Каде утнав просветли ме ?Aко некој гледа само во топката и се радува на головите тоа си ти. Се гледа дека не ги приметуваш фудбалските работи и зборуваш многу грешка. И уште со коментарите за Велбек се гледа дека ти ја гледаш само топката. Ти имај си мислење ама не удирај со глава у ѕид.
Имаме само 2ца креативци .. сколс и клеверли .. едниот се пензионираше другиот се повреди ... сигурно има причина зашто се тресевме цело време и дававме голови во последни минути а ? Бевме далеку од тапа среден ред ама не е исто со и без креативец ... а ти колку сакаш пимплај ми дека ја не сум во право !!!
Велбек е цепеница ... Еванс е цепеница ... форсирани потросечни играчи и тоа е тоа !!! Ако се надеваш на голови и догодина од Велбек .. сигурно ќе биде вауууу