Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

36588_2553732622234_1821483998_1559249_296054434_n.jpg

Ми мириса на крај дека ќе одлучува гол разликата :)
Еееее кога требаше да билдат против ВБА дома, исто против Виган, па тука се и КПР, они со 2-0 се задоволуваја :)
Ама да не бидеме депресивни, наредниве 2 утакмици само да се добијат, па после и пораз од Шити (иако мислам дека оваа нерешена ќе биде) нема гајле.

Не верувам да одлучува гол разликата. Мали се шансите за такво нешто според мене.

article-0-1297AE4C000005DC-12_634x980.jpg

^^Дали е тоа Каи Руни :)?

Аха, исто е ко татко му. Градбата ја има, уште талентот и имаме замена за Руни :icon_lol: Ако добро памтам детево почна веќе да зема часови по фудбал заедно со децата на Вида.

Христос Воскресе, за многу години нека е празникот... Па на овој убав Христијански ден, да се израдуваме на победа над Астон Вила (колку јајца на сликата, толку голови денеска на Јунајтед :D)... Поздрав :)

2lt2878.jpg

142812066.jpg

Еве Колин му вика на Еванс дека ставила ливче тој дава гол денес.

---------Де Геа---------
Рафа-Џони-Рио-Евра
Тони-Керик-Сколс-Нани
------Бербатов-Руни-
Ова го очекувам денес.И победа со барем три голови разлика,а може и да ја демолираме Вила.
Осекам дека ке има повеке од 4голови,а можеби и 7+ке правиме!

---------Де Геа---------
Рафа-Џони-Рио-Евра
Тони-Керик-Сколс-Нани
------Бербатов-Руни-
Ова го очекувам денес.И победа со барем три голови разлика,а може и да ја демолираме Вила.
Осекам дека ке има повеке од 4голови,а можеби и 7+ке правиме!

бербатов сигурно нема да игра според мене....
--- надополнето: 15 април 2012 во 15:51 ---
Остаува играчиште.. Колку ми фалат неговите вакви голови и центаршутеви!

United: De Gea, Evra, Ferdinand, Evans, Rafael, Carrick, Scholes, Young, Valencia, Rooney, Welbeck
--- надополнето: 15 април 2012 во 16:12 ---
SUBS: Amos, Jones, Cleverley, Giggs, Nani, Berbatov, Hernandez.

VILLA: Given, Hutton, Collins, Baker, Lichaj, Bannan, Gardner, Clark, Ireland, Weimann, Agbonlahor.

Znaci berbatov definitivno e na klupa,ova sir alex da ne go glea mancini :pos::pos::pos::pos: go vrati tevez i pocna da dava golovi i vika aj i jas da probam taka, ako go staj sakam da dade nekoj gol ko so ne padnal na nasa utakmica odamnaaa
--- надополнето: 15 април 2012 во 17:11 ---
zaso e be jang takov pe..r so nurka taka non-stop

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom