Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.164
Поени од реакции
1.783
“Тифо” банер урлав од смеење. Дизајниран напраен у маркетинг депт на клубот. Уште на апликација да им стига која следна песна да ја пеат…трагедии.
Biva li be pokraj se loso i dobro da se fakjas za vakvi sitnici be sto mrchator kje beshe sve da ti ebam posle vakva utakmica i pobeda ti najde nesto za da jadesh gomna. Toa sto inicijativa se pravi za prvpat u istorijata na klubov i za nesto sto angliski ekipi nikogash ne go pravele ne go gledash tuku dizajniran napraen u marketing dept deka bil. Bog da chuva ebate pesimistite da vi se mocam u ocajnite zhivoti sto ne mozes da se izraduvas asalno na pobedava sto ke bide zapamtena i ke se zbori so godini nataka on se fatil za tifoto da sere. Hk pu

Top si beshe tifoto, sakam sto povekje i povekje da gleame vakvi treba.

image0.JPG

GowkzJHXkAA3SMW.jpeg

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.661
Поени од реакции
6.519
Се надевам во лига ќе ги одмара сега првотимците, особено Бруно. Пушти ги Оби, Амас, Куконки, Коне во комбинација со поискусните. Од следните 2(3) натпревари во ЛЕ ни зависи сезоната и мора сите сили да се насочат таму. Се надевам за Билбао ќе ги имаме и Амад и Хејвн.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.279
Поени од реакции
69.006
Се надевам во лига ќе ги одмара сега првотимците, особено Бруно. Пушти ги Оби, Амас, Куконки, Коне во комбинација со поискусните. Од следните 2(3) натпревари во ЛЕ ни зависи сезоната и мора сите сили да се насочат таму. Се надевам за Билбао ќе ги имаме и Амад и Хејвн.
Кажа после мечот Аморим дека со деца ке ја игра ПЛ. Цел фокус е на ЛЕ сега.

Член од
9 октомври 2022
Мислења
3.252
Поени од реакции
9.835
Biva li be pokraj se loso i dobro da se fakjas za vakvi sitnici be sto mrchator kje beshe sve da ti ebam posle vakva utakmica i pobeda ti najde nesto za da jadesh gomna. Toa sto inicijativa se pravi za prvpat u istorijata na klubov i za nesto sto angliski ekipi nikogash ne go pravele ne go gledash tuku dizajniran napraen u marketing dept deka bil. Bog da chuva ebate pesimistite da vi se mocam u ocajnite zhivoti sto ne mozes da se izraduvas asalno na pobedava sto ke bide zapamtena i ke se zbori so godini nataka on se fatil za tifoto da sere. Hk pu

Top si beshe tifoto, sakam sto povekje i povekje da gleame vakvi treba.

Прегледај го приврзокот 449119

Прегледај го приврзокот 449120
Олабај се, куртон.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.869
Поени од реакции
5.761
имаме некои сметки за порамнување со Билбао уште од 2012 и тоа исто во Лига Европа не изгазија тогаш Биелса и Билбао машки...

Sent from my SM-F731B using Tapatalk

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
11.226
Поени од реакции
10.599
Vaka koga ke vidis imaat uste shansi za ispagjanje. Normalno zboram vo slucaj site 6 do kraj da gi izgubat.
Ќе играат една бар нерешено до крај а со оглед на гол разликата тешко дека ќе испаднеме.
Побитно е да ги тепаат преостанатите натпревари во Лига Европа, за премиер лигата не се тревожам, Ипсвич секако нема да ги добие сите натпревари до крај.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.800
Поени од реакции
9.632
@dantemkd Таков гол и на најдобрите им се случило да примат. Неочекуван удар со специфично движење имаше топката.

Инаку според мене премногу ќе бара Порто за Диого Коста и кога сме во дефицит со премногу играчи нелогично ќе ми биде да мавниме 60+м за голман.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
11.226
Поени од реакции
10.599
@dantemkd Таков гол и на најдобрите им се случило да примат. Неочекуван удар со специфично движење имаше топката.

Инаку според мене премногу ќе бара Порто за Диого Коста и кога сме во дефицит со премногу играчи нелогично ќе ми биде да мавниме 60+м за голман.
Мислам дека два голмани ќе ни треба, Хитон си иде и Бајандир не бил задоволен до минутажата.

Kajgana Shop

На врв Bottom