Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Каков бе следен менаџер,у следниве 10 години не размислувам за такви работи :icon_mrgr:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
‎"Michael has had very good preparation,He's done a lot of work with the physios and is ready to join us. It's good news. I hope he has a bit of luck. He needs that as he's not had a lot."---Sir Alex on Michael Owen
--- надополнето: 3 март 2012 во 00:07 ---
Valencia to return in two weeks and Cleverley in one week according to Sir Alex.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Rayo Vallecano defender(Right-Back) Tito :"It's really flattering that a club like Manchester United are looking at me,"

"I already knew that Martin Ferguson( Manchester United Chief Scout) was here on Sunday at Vallecas because they told me in the dressing room.

"What I don't know is if that possible interest from the English club will translate into anything more in future.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Менаџерите го уништија фудбалот и сите млади таленти :гомце:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не ги уништија баш. :) Ако си ти присебен, ништо не ти може агентот. Ќе го кикнеш како што направи Валенсија и чао пријатно. Чичарито, Џонс и Смолинг како не се уништени? Приземни дечки, Чико и Смолинг првата сезона играа за 15,000, си заслужија и втората сезона одма нови договори на 70,000/50,000. Еднаш немам видено напис во весник за нешто што направиле тие или што промумлале. Докажи се па лапај. А не некој дошол од некое село од Франција и одма се прави џек. Нече мочи ове ночи. Ама од Французиве ништо не ме чуди. И така тоа се се емигранти кои ко прво во Франција дошле за пара повеќе, не па по другите земји и клубови. Си го имаат номадското во нив.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
смешна монтажа е ова :D:D:D дресов од оние тајландскине копии :D:D:D:D

Kajgana Shop

На врв Bottom