dantemkd
demon hunter
- Член од
- 5 јануари 2013
- Мислења
- 10.808
- Поени од реакции
- 10.116
Добро знам дека си глуп ама не мора да си толку глуп одма секундарно да подлегнуваш на такви шит провокации
Кој те ебе смраде.Добро знам дека си глуп ама не мора да си толку глуп одма секундарно да подлегнуваш на такви шит провокации
У теорија има смисла, обезбедуваат ЛШ /ЛЕ , бркаат сите што се на висока плата (80м фунти минимум + барем 50м од продажби), одма ПСР нема да биде проблем. Околу operating cost делот, се збори дека веќе 30-40м се заштедени, што е одлична работа. Земаат млади играчи налик на Доргу со ниски примања, и изводливо , вака лаички.Тешко дека за 2 години ќе ја оправат финансиската ситуација во клубот, али ќе пуштаат медиумска пропаганда за да си покачат цени на билети.
Не верувам дека ќе обезбедиме европа оваа сезона, за следната ќе видиме.У теорија има смисла, обезбедуваат ЛШ /ЛЕ , бркаат сите што се на висока плата (80м фунти минимум + барем 50м од продажби), одма ПСР нема да биде проблем. Околу operating cost делот, се збори дека веќе 30-40м се заштедени, што е одлична работа. Земаат млади играчи налик на Доргу со ниски примања, и изводливо , вака лаички.
Не верувам да пуштаат патки за карти, од причина што Инеос не се плашат од непопуларни одлуки, веќе имаа неколку па дури и на нивна сметка.
Што коментираш ако не те интересира?Секој фан го знае ова, пак ќе те прашам зошто е ова битно фановите да го знаат? Да донираме по 1 фунта ако не сигурно ќе собереме 400милиони? Демек секогаш кога ќе помислам дека треба нови играчи треба да ми текне за долгот? Па нели Инеос ќе го ставеше на нив долгот? Особо јас и таквите како мене сакаме да си комемтираме фудбал не финансии, за разлика од тебе и таквите како тебе кој прифаќаат се што им се сервира.Тоа е разликата не у IQ, не си ти месијата што е пратен да не просветли не се секирај.
Искрено на нас е оставено, у Европа нема некоја сериозна конкуренција, а и да има, јако ги играме дербињата. Буквално сами можат да се избрукаат само.Не верувам дека ќе обезбедиме европа оваа сезона, за следната ќе видиме.
Плус играчи како Ентони, Каземиро и Мегваер допрва треба да им бараме решение, они се најголем проблем.
Не знам зошто се толкува ко правдање, општо познат факт е дека клубот лошо се работи, а бројкине се факти извадени од јавно достапни податоци. Ми падна чудно како на толкав приход и толку јак маркетинг, да снемаат ликвидност, да треба да позајмуваат и да не се у склад со PSR. Интересни информации има, за тие што ги интересира нека си читаат.Си беа свесни ИНЕОС пред да дојдат, каде доаѓаат и со кого мора да соработуваат. Нека не се прават сега жртви и кукаат како било тешко да се среди ситуацијата. Не ги терав јас да се фатат рака под рака со Глејзери. Патем, Сер Џим ги фалеше јавно Глејзери како се домаќини и џентлмени луѓе.
Сега пробуваат да си мијат образ преку некои фан канали по youtube или на X како оној Muppetiers на кој што веќе му снема аргументи да ги брани.
Висок прес играат Лестер, играчи со обратна нога од страната се по press-resistant (лева нога - десна страна или десна нога лева страна). Да наметнат контрола, ваљда ќе ги ротира.И Рубен си игра мајтап со нас.
Купува лев бек, паѓаме во транс конечно ќе имаме лев бек и го игра на десен бек![]()
Затоа што една деценија правеа глупи трансфери, и преплатуваа играчи, на голема плата. Гледаш и самиот каде се корегира се, ниски износи на трансфери, мали плати.Што коментираш ако не те интересира?
Договори се сам со себе прво дали сакаш или нејкеш да читаш на темава и да коментираш, па после продужи. Шизофренија е сериозна работа. Не го тупи ако не те интересира, не си само ти на форумов.
Не ми е чудно што се најде прозван за IQ собна температура, иако не беше посочен. Бар си признаваш
ПС: Не заборавај ноќните лекови да си ги земеш, не ти ги подметнала ЦИА и ДБК.
Автоматски споено мислење:
Искрено на нас е оставено, у Европа нема некоја сериозна конкуренција, а и да има, јако ги играме дербињата. Буквално сами можат да се избрукаат само.
Не знам зошто се толкува ко правдање, општо познат факт е дека клубот лошо се работи, а бројкине се факти извадени од јавно достапни податоци. Ми падна чудно како на толкав приход и толку јак маркетинг, да снемаат ликвидност, да треба да позајмуваат и да не се у склад со PSR. Интересни информации има, за тие што ги интересира нека си читаат.
Нема потреба од трибалистичко понашање само екстра информации од финансиската состојба на клубот кој го бодриме, нигде нема коментар за Сер Џим и Инеос.
Висок прес играат Лестер, играчи со обратна нога од страната се по press-resistant (лева нога - десна страна или десна нога лева страна). Да наметнат контрола, ваљда ќе ги ротира.
Како што изјави менаџерот, најлош тим у историја на клубот.Dali igracive sakaat da go kiknat i ovoj?