Единствен играч кој го напуштил клубот, а потекнува од школата на Манчестер Јунајтед и кој се уште не можам да го прежалам е Гринвуд. Сите други се гола вода.
Rashford and Garnacho were both on their way out of the club. One of them decided to react by proving his worth, the other decided to keep doing whatever he was doing. Guess who stays?
Дополнително:
- Им било речено на цел тим мислење индивидуално од тренерот за нивмиот статус и што треба да прават
- Рашфорд очигледно не прифатил да се приспособи (Бруно беше обвинуван за ова за чудо)
- Рашфорд рекол дека е болен, не тренирал и го направи неславното интервју кај што вика дека е спремен за нов предизвик
- Ликнуваше информации, како таа дека он и Гарначо имаат зелено светло да гледаат опции, само што додаде спин дека се бркани
Тука се изјалови цела работа. Ми се чини ќе учествуваше повеќе во тимот да не изиграше педерски.
Дека не е фит за системов и дека не достигна потенцијалот + не напредна како играч, си стои ко факт. Со среќа нека му е, нека искине, па да го омажиме у богата фамилија. Исходов е најдобар за двете страни.
Автоматски споено мислење:
Конечно лев бек имаме после две години. Едвај чекам да видам како ќе се снајде, личи ветувачки.
Rashford and Garnacho were both on their way out of the club. One of them decided to react by proving his worth, the other decided to keep doing whatever he was doing. Guess who stays?
Се изглупира и направи поголема заебанција, само зашто Аморим збореше по пресови дека треба повеќе да се вложи (пошто може повеќе) и братов мислеше дека ќе го контролира медиумскиот наратив и само ја усра повише. Као немој сеа ти мене да ми го нарушуваш професионализмот и имиџот.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.