- Член од
- 15 јули 2009
- Мислења
- 3.501
- Поени од реакции
- 3.508
Феноменален е Амад. Колку и да има лош меч, до последна секунда ќе се бори за тимот.
Зиркзе одличен.
Зиркзе одличен.
Ма ни во ниеден сизтем нема да стане топ играч јас стварно не знам некои што толку влеваа надеж во негоЗиркзе е доста креативен фудбалер, кога играме со него добива на ширина и квалитет нападот. Дефинитивно во подобра форма од Хојлунд кој за жал морам да кажам дека никогаш нема да се вклопи во овој систем на Аморим.
Ќе прашав во кој е седмицата ама ми текна. Единствен кој ја носеше достојно колку што можеше е Кавани. Амад ја заслужи со играта на терен.дајте му ја седмицата !!!
fun fact и Роналдо првиот хет трик за Манчестер го даде на 22 години..
Sent from my SM-F731B using Tapatalk
Муабетот ми беше не му е работа на хојлунд да креира шанси за другите, Али како и да е не е едини по кој треба да се плука.Така сме навикнати секој треба да асистира и д размрдат бутките а една шанса против последниот тим е малку,ете и Гарначо му намести на Антони,тоа се детаљи
Имаше една грешка што не ја закова таа од гарначо, за трите гола сосема заслужен како што пиша некој зашто се држеше на дистанца од топкатаБајо како он да е заслужен .
Апсолутно дно беше тоа, можеше само нагоре да иде. Стварно, станува се подобар, се надевам ќе покаже што стварно знае. Има скил, малце главата да ја среди.Инаку да се напомене дека Зиркзе ја има кренато формата (за разлика од кога дојде каде делуваше како изгубен). Претпоставувам дека влијание има и тоа што го свиреа кога го сменија во 30-та минута иако делумна вина во тој случај имаше и Аморим со составот на фудбалери. Уште едно браво за Зиркзе и од мене !!!