Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.566
Поени од реакции
11.580
Зиркзе е доста креативен фудбалер, кога играме со него добива на ширина и квалитет нападот. Дефинитивно во подобра форма од Хојлунд кој за жал морам да кажам дека никогаш нема да се вклопи во овој систем на Аморим.
Ма ни во ниеден сизтем нема да стане топ играч јас стварно не знам некои што толку влеваа надеж во него

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.819
Поени од реакции
21.582
Инаку да се напомене дека Зиркзе ја има кренато формата (за разлика од кога дојде каде делуваше како изгубен). Претпоставувам дека влијание има и тоа што го свиреа кога го сменија во 30-та минута иако делумна вина во тој случај имаше и Аморим со составот на фудбалери. Уште едно браво за Зиркзе и од мене !!!

Член од
26 јануари 2020
Мислења
925
Поени од реакции
1.211
Овде имаше членови што велеа не бидува од Амад ништо, знаев дека е добар и пргав играч уште тогаш пред да го закопа на клупа Тен Хаг убо играше.

Зиркзе некако ме чуди, дали некој исцелител го исцелил и ваква нагла позитивна промена има?!Ако продолжи вака ќе си вратам сите зборој и сто мајки шо му ебав.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.865
Поени од реакции
22.923
дајте му ја седмицата !!!

fun fact и Роналдо првиот хет трик за Манчестер го даде на 22 години..

Sent from my SM-F731B using Tapatalk
Ќе прашав во кој е седмицата ама ми текна. Единствен кој ја носеше достојно колку што можеше е Кавани. Амад ја заслужи со играта на терен.

Член од
11 април 2012
Мислења
4.699
Поени од реакции
5.439
Така сме навикнати секој треба да асистира и д размрдат бутките а една шанса против последниот тим е малку,ете и Гарначо му намести на Антони,тоа се детаљи
Муабетот ми беше не му е работа на хојлунд да креира шанси за другите, Али како и да е не е едини по кој треба да се плука.
Бајо како он да е заслужен . :vrtioci:
Имаше една грешка што не ја закова таа од гарначо, за трите гола сосема заслужен како што пиша некој зашто се држеше на дистанца од топката :)

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.518
Поени од реакции
8.037
Инаку да се напомене дека Зиркзе ја има кренато формата (за разлика од кога дојде каде делуваше како изгубен). Претпоставувам дека влијание има и тоа што го свиреа кога го сменија во 30-та минута иако делумна вина во тој случај имаше и Аморим со составот на фудбалери. Уште едно браво за Зиркзе и од мене !!!
Апсолутно дно беше тоа, можеше само нагоре да иде. Стварно, станува се подобар, се надевам ќе покаже што стварно знае. Има скил, малце главата да ја среди.

Одбраната без Мегваер ни личеше многу нестабилно :)

Член од
14 април 2012
Мислења
32.750
Поени од реакции
66.981
Леле Хојлунд, како на апчиња за смирување. Ја разбирам дека имаш играчи чиј што hold up play не е добар, ама една ебана топка да не можеш да смириш бе? Утакмица по утакмица, истото, како со играч помалку. Аморим се потресе кога на едно исфрлување од контра, топката него го удри, тотално несвесен што се случува околу него, и го извади од игра експресно.

За Амад, немам доволно пофални зборови, оваа е негова утакмица, и заслужен хет трик. Останатово, не ми се коментира, тоа левото крило на Саутемптон мозок му испи на Јоро. Изгледа ке има проблем со секој брз играч.

И овој Диблинг, гледам дека се врткаме околу него, страшен потенцијал. Кога ке испадне Саутемптон, нека го прелаже некако Вилкокс.

Брука, права брука ова што се случуваше 75 минути. Го вртат Мартинез на центар, Угарте невообичаено за него исто испадне во неколку наврати.

Член од
29 октомври 2023
Мислења
569
Поени од реакции
776
Околу Зиркзе сите па и вие тука зборевте дека бил лош па Аморим го извади тогаш јас таму мислам дека си ја призна грешката Аморим а очајно му требаше играч на средината па мораше Џошуа за да го стави Маину така добивме баланс,да мислеше дека не го бива,никогаш немаше да игра.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.518
Поени од реакции
8.037
Би вадел статистики од Септември/ран Октомври, кога амад највеќе придонес за играта имаше од цел напад и се рамњаше со најдобрите у лига у тие сегменти (креирани шанси, прогресивни тркови итн), а беше закован на клупа на сметка на мизерни Гарначо (ептен мизерен беше на почеток на сезона), Рашфорд и Антони, па уште и беше потценет и исмеван. Па уште го бранеа ЕТХ :D Ама ајде, за мир у куќа не мора :D

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.753
Поени од реакции
9.518
Победа на мускули реално. Се плашам кога ќе мора да играме против тимови кога ќе треба да бидеме фаворити. Имаме уште многу работи во однос на посед играта. Денес последнопласираниот не втера во шише добар дел од мечот. Да се пофали и Онана за неколку добри интервенции.

Зиркзе мора пред Хојлунд. Формава на Зиркзе плус тоа како се вклопува под системов доволно говори зошто мора да е првотимец.

Исто и Мејно ми делува лош кога треба да имаме посед. Бруно-Угарте делува подобро во моментов.

Амад мора поофанзивно да биде поставен. Јасно е дека ни фали лев винг бек и мора барем тоа да се купи зимава.

Kajgana Shop

На врв Bottom