Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.605
Поени од реакции
6.390
Може да проба како со Арсенал, со два бека на крилните позиции, Амад десно но во тројката напред Бруно лево. Мора прво да ја стабилизира дефанзивата, вака сме ептен хаотични некако.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.907
Поени од реакции
7.471
Мене у се ова не ми е јасно шо праи со Гарначо,средината е млитава некако на Коби не му одговара ова со Угарте ќе мора нешо да мења таму.
Не знам зошто не пробува да го игра Бруно со Амад или Маунт на тие позиции позади напаѓачот,десно Далот колку толку може ќе убоде нешо.
Ми се свиѓа овој систем зашо можеш у сред меч на 5 различни начини да го играш,само треба да се навикнат на него и да се попунат 3 4 дупки ради кои патиме.

Sent from my SM-G990B using Tapatalk

Член од
14 април 2012
Мислења
32.757
Поени од реакции
67.007

Толку вреваа дигнаа за да го донесат, за ништо на крај. WTF
Иако првично изгледа лошо заради краткиот период и колку го чекаа, ова е добро, зашто дава до знаење дека ако не си ја вршиш работата како треба, ке бидеш сменет и ова праќа порака и до играчите.

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.847
Поени од реакции
2.724
Иако првично изгледа лошо заради краткиот период и колку го чекаа, ова е добро, зашто дава до знаење дека ако не си ја вршиш работата како треба, ке бидеш сменет и ова праќа порака и до играчите.
Супер, уште да ја применат оваа суровост и врз ѕвездите на терен и одлично би било.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.758
Поени од реакции
43.946
Да, ама 5 месеци се во прашање. А секако дојде во раштимана средина и наследи огромен хаос. Можеби ја заеба на крај со Тен Хаг, ама баш и тука коментиравме дека би било фер да му се даде уште една шанса со комплетен тим.

Стариов знам дека беше против останувањето на ЕТХ, а на едно прашање за неговата иднина баш одговори со "донесов јас луѓе за таа работа, прашајте го Ашворт" или така нешто. Па изгледа неможе да ги преболи 20те милиони што се фрлија на неговиот отказ.

Член од
13 август 2023
Мислења
988
Поени од реакции
2.403
И овие ИНЕОС се курац на бициклу. Единствено решение беше оној арапот да го земи клубот и да истура кеш, па можеби ќе убодеа нешто. Со овие ни е same shit, different day.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.869
Поени од реакции
22.931
И овие ИНЕОС се курац на бициклу. Единствено решение беше оној арапот да го земи клубот и да истура кеш, па можеби ќе убодеа нешто. Со овие ни е same shit, different day.
Колку само бев против ИНЕОС, со шеикот ќе беше друга приказна, но серот некако се договорил со евреите и еве циркус. Ништо нема да биде од овој клуб се додека се евреите и серот на чело на Јунајтед.

Од успешен клуб не претворија во мизерен.Периодот кој следува ќе биде пекол за Јунајтед.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.843
Поени од реакции
5.669
Од петни жили Ратклиф се труди да ги стигне Евертон и Лестер. За жал по се изгледа дека успева во тоа.

Sent from my SM-G991B using Tapatalk
драма клуб сме... од менаџмент на чело со фосилот и евреите до играчите....

Sent from my SM-F731B using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom