Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
15 јули 2009
Мислења
3.536
Поени од реакции
3.578
Napoli’s offer of €25m for Scott McTominay ‘appears to have been accepted’. The player has agreed a four-year contract with the Italian club. #MUFC [@mattinodinapoli

Член од
23 август 2024
Мислења
499
Поени од реакции
1.121
Во сите овие години на мизерија, остана една константна, недоволно добар среден ред. Во 10 години Манчестер не успеа да склопи доминантен среден ред кој ќе се носи со противникот. Скоро секогаш битката се губи таму, па потоа одбранбените играчи делуваат како кловнови. Не зборувам за вчера, вториот гол беше заради лоша одбрана, ни многу често одбраната изгледа многу полоша од она што е заради немања квалитетна шестка. Касемиро една сезона одигра квалитетно, но и таа половина не ја играше заради црвени картони и повреди.

Oваа сезона, клубот многу ја засили одбраната. Кога ќе се вратат Шо и Јоро по имиња ќе има една од најдобрите одбрани, и пак ќе прима ефтини голови заради средниот ред и крилата. Бруно, Рашфорд и кој и да игра десно крило едноставно губат премногу топки, а средниот ред не може тоа да го покрие.

Последно уредено:
Член од
29 октомври 2023
Мислења
612
Поени од реакции
853
Раката му изгледа на тело, има ли друг агол од ситуацијата?
Не му е залепена и е во неприридна положба, а не гледам друг освен Касемиро што се побуни. Да е 1:1 а да е Ливерпул,Сити и др би престанале да играат и би му се збрале на судијата. Тоа имам да кажам се од мочка правено

Kajgana Shop

На врв Bottom