dantemkd
demon hunter
- Член од
- 5 јануари 2013
- Мислења
- 10.641
- Поени од реакции
- 9.914
Ја мислам дека и Еванс ќе му продолжат.Да се кладиме дека ќе му го продолжат договорот.
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Ја мислам дека и Еванс ќе му продолжат.Да се кладиме дека ќе му го продолжат договорот.
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Oва може да го разберам, за од клупа е одлична опција. Aма овој безнадежниов теорија нема да добие нов договор.Ја мислам дека и Еванс ќе му продолжат.
Јас сум за Кавани.Нека го носат пак Вегхорст, за една полусезона поголема корист имавме него од Марсиал досега.
Sent from my SM-A515F using Tapatalk
Heaton, Wan-Bissaka, Evans, Varane, Dalot, McTominay, Mainoo, Eriksen, Fernandes, Garnacho, Rashford and Højlund were among the players who arrived to train at Carrington on Wednesday morning.На овие пријателски играме како во ПЛ . Нека билдаат фитнес. Ке нема повеќе изговори Тен Хаг. Скоро сите се на располагање, освен нели, Марсијал.
Клоп си оди од Ливерпул,кои се шансите да дојде кај нас? Мислам сулудо е да се мисли во таа насока ама би го земал одма.
-10000Клоп си оди од Ливерпул,кои се шансите да дојде кај нас? Мислам сулудо е да се мисли во таа насока ама би го земал одма.
Нема везе добар менаџер само кажа дека нема да менаџира друг тим во Англија. Зато и пишав саркастично.Lets gather all together and laugh on my comment haha, не ни прочитав подетално, ама така тиха патња ми е Клоп уште од Маинц