Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
16 ноември 2007
Мислења
1.075
Поени од реакции
1.573
Апсолутно го практикувам. Ако имам највисока плата од сите во тимот, имам и најголема одговорност. И нормално е дека ќе го очекувам тоа.

Никој не спори дека клубот погрешил. И баш затоа што клубот го плаќа за најдобар, има да го влече низ калта во секоја можност. Да сум вработил некој за да биде лидер, а тој да не придонесува ни колку јуниор, апсолутно нема да има состанок на кој нема јасно да го кажувам тоа. Се додека не си замине. Така да, нека не плаче за џабе.
Абе овде сите сме Мајка Тереза. Никој не спори дека треба да се кажува дека кој и да е а во случајов Санчо не придонесува како сме се надевале или очекувале ама тоа со платата покрај што е релативно тука е и ирелевантно. Јунајтед е 4ти колектив каде што Санчо се однесува исто, ги покажува истите рогови, значи Јунајтед таков Санчо со такви рогови го купи и му ја закачи таа плата. Сега како криви роговите? Иначе тоа најплатен најнеплатен е долга и широка и исклучоци се случаите каде најплатениот е локомотива односно тоа е кога поединецот повеќе време е тука, се издигнува и заслужува и бара и добива таква плата. Во Јунајтед па после Руни никој! А носиш нов, му лупаш куп пари и си правиш филмови кои не се исполнуваат е неш сосема друго.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.347
Поени од реакции
26.348
Абе овде сите сме Мајка Тереза. Никој не спори дека треба да се кажува дека кој и да е а во случајов Санчо не придонесува како сме се надевале или очекувале ама тоа со платата покрај што е релативно тука е и ирелевантно. Јунајтед е 4ти колектив каде што Санчо се однесува исто, ги покажува истите рогови, значи Јунајтед таков Санчо со такви рогови го купи и му ја закачи таа плата. Сега како криви роговите? Иначе тоа најплатен најнеплатен е долга и широка и исклучоци се случаите каде најплатениот е локомотива односно тоа е кога поединецот повеќе време е тука, се издигнува и заслужува и бара и добива таква плата. Во Јунајтед па после Руни никој! А носиш нов, му лупаш куп пари и си правиш филмови кои не се исполнуваат е неш сосема друго.
Нема врска со Мајка Тереза тоа, туку со професионален интегритет. Што Санчо очигледно го нема.

Не го коментирав јас лошото водење на клубот, и непланските трансфери. Тоа е очигледен проблем што Јунајтед почна да го адресира откако се ослободи од Роналдо лани. Инаку, ако е Јунајтед после Фергусон во прашање, може да биде долга и широка. Ама избери било кој шампионски тим во последнава декада. Секаде човекот што бил носител на игра, бил најплатен. Доколку донесле некој од надвор со огромна плата, очекувањата се да биде локомотива. И никој не прави отстапки на темата, сем Јунајтед и Челзи...

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Одиме денес јако на победа, за инат на сите душмани и сите малери!
Очекувам да искинат сите до еден!
Типувам Расмус да забие барем еден и да биде играч на натпреварот.

Член од
13 август 2023
Мислења
1.022
Поени од реакции
2.540
дечки немој да заборавите и утре имаме утакмица... во 14:00 на Estadio Coliseum Alfonso Pérez ја пречекуваме Осасуна... Vamos Getafe !!!

Sent from my SM-F731B using Tapatalk
Не вервам да влези Гринвуд одма во тим, ќе му треба уште тренинзи. Очекувам таму некаде по еден месец.
Штета што заврши прелазниот, ќе го пуштевме и Антони во Гетафе да одржава такмичарска форма. :brlav:
Секако дебилите до крај на сезона ќе вршат нова ,,истрага".

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.862
Поени од реакции
5.735
Не вервам да влези Гринвуд одма во тим, ќе му треба уште тренинзи. Очекувам таму некаде по еден месец.
Штета што заврши прелазниот, ќе го пуштевме и Антони во Гетафе да одржава такмичарска форма. :brlav:
Секако дебилите до крај на сезона ќе вршат нова ,,истрага".
и јас го мислев истото, ама читам дека тренериве и менаџерот биле презадоволни од него... плус официјално вклучен е во тие 21 играч шо ќе конкурираат за утакмицата утре... може нема да биде стартер, веројатни ќе влезе од клупа некој 20-30 мин да изигра..

Sent from my SM-F731B using Tapatalk

Член од
16 ноември 2007
Мислења
1.075
Поени од реакции
1.573
Нема врска со Мајка Тереза тоа, туку со професионален интегритет. Што Санчо очигледно го нема.

Не го коментирав јас лошото водење на клубот, и непланските трансфери. Тоа е очигледен проблем што Јунајтед почна да го адресира откако се ослободи од Роналдо лани. Инаку, ако е Јунајтед после Фергусон во прашање, може да биде долга и широка. Ама избери било кој шампионски тим во последнава декада. Секаде човекот што бил носител на игра, бил најплатен. Доколку донесле некој од надвор со огромна плата, очекувањата се да биде локомотива. И никој не прави отстапки на темата, сем Јунајтед и Челзи...
Блиц еве Реал, Барса, Баерн, Наполи, Милан...ова само од последниве 2-3 сезони. Ќе преформулирам за да доловам поентата, секогаш ќе добиеш подобри перформанси од поединецот за да добие пари отколку од оној кој добил пари за да достави. Така функционира, правило на универзумот. Така треба да се базираат и очекувањата, се друго е за во бајка. Јас сум ти жив пример затоа и ти зборам иако во мојот случај не е да не сакам туку едноставно не можам да доставам толку за да бидам локомотива во новава средина, има многу подобри од мене а јас дојдов на нивно барање од поголема во помала фирма како најплатен. И сега јас сум виновен за состојбата и професионално е да барам намалување? Ха ха.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.916
Поени од реакции
11.694
Tezok natprevar ke bide, skoro ko derbi. Brajton se zaebani i ne smee da se potcenat. Od zelbi denes sakam Hojlund da dade gol.
Ideme decki

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.862
Поени од реакции
2.770
Никогаш нема да ми биде јасно зошто најдобриот играч ќе го играш ван позиција и ќе го трошиш, додека на клупа имаш млади деца спремни да гризат. Ова се шансите каде што треба да им бидат дадени. Само кај нас се дешава ова, во ниеден друг клуб.

Kajgana Shop

На врв Bottom