Нека му дадат на чоекот 100% поддршка без суфлирање и наметнување мислења и избор на играчи и трансфери, нека си направи екипа како што сака, балериниве и канцерот да се исчисти и да игра фудбал. ДА ИГРА ФУДБАЛ, ДА ПОКАЖАТ МАДИЊА И ЖАР ВО ИГРАТА па и нека не фатат лига на шампиони. Да се израдувам и искурчам барем пред јавноста дека живуркаме барем.
Што се однесува до мене би ги исфрлил сите лиглина и балерини почнувајќи со Мегваер, Бисака, Рашфорд и таму уште кој лигуш остана, таа лисица Лингард куро да ми цица сестра или симпатична братучетка, Мек Томинај би гооставил за ротација и да учиод некој страшен играч шо че го земиме.
Земаш еден одбранбен, средина двајца, напад еден, анонимуси земаш за две палети масло и му даваш шанса на надежни деца од школата 5-6-7 деца нека трчкаат.
Мора од негде да се почни да се скини канцеро и постави подлога за да нарпедуваат. Поздрав дечки и посакувам и ние малце да се порадуваме на нешто, барем малку надеж да ни дадат... Вака влегувам овде и ме наврнува анксиозност и суицидална промаја овде,само шо не сум клал бесилката на цреша и да се обесам.