Ivica^
Confident Liar
- Член од
- 14 август 2007
- Мислења
- 11.431
- Поени од реакции
- 16.748
Да, муабетов е за у ПЛ.Сигурен си?
Да, муабетов е за у ПЛ.Сигурен си?
Според таа твоја реалност, лани Арсенал требаше да ја освои лигата, пошо долго беа прво место. Пред 3 или 4 години, Ливерпул требаше да биде шампион, ја играа најдобрата сезона во последните 20 години.Реалност е едно а верување во господ друго ... како што црното не е бело така и белото не е црно ... кратко и јасно ...
Со сите овие ротации остана само уште голманите да се ротираат со одбрана среден ред и напад.
Абе мене искрено (да не кажам што) дали те насмеал коментарот или не ама оваа катстрофално-ретардирана игра не ме потсети на ништо попаметно.Единствен коментар кој успеа да изнуди насмевка кај мене.. Браво!
(Y)Друже ние за озбилно ти викавме сега, знаеме дека Џонс даде автогол, не се секирај![]()
Тука врие од Фудбал Менаџер експерти... тоа е проблемот, а нема фин начин да се исчистат.Хахаха и пак истото, само шо сеа ги загубивме и шансите за титулата а ? Признавам и мене ме изненадија негативно последните 2 утакмици, ама при првиот пораз во гости и тоа со испревртeна формација, одма ги загубивме шансите ?
Годинава сме подобри во гости, не глеам зошто не би победиле со било кој од преостанатите тешки дуели... не знам ни шо се мачам да пишувам уопште.....
Да само што тогаш игравме лига на шампиони , фа куп карлинг куп порвенство и што уште не .. имавме игра ги кантавме противниците да но имавме и порази ...Според таа твоја реалност, лани Арсенал требаше да ја освои лигата, пошо долго беа прво место. Пред 3 или 4 години, Ливерпул требаше да биде шампион, ја играа најдобрата сезона во последните 20 години.
Манчестер Јунајтед стигал разлика и од 12 поени. Ако ти во Јануари, се откажуваш од -3 поени, не сакам да дебатирам со тебе.
Арно де, само сакав да ти кажам браво -.-'..Абе мене искрено (да не кажам што) дали те насмеал коментарот или не ама оваа катстрофално-ретардирана игра не ме потсети на ништо попаметно.
FERGIE OUT!!!!!!!Да само што тогаш игравме лига на шампиони , фа куп карлинг куп порвенство и што уште не .. имавме игра ги кантавме противниците да но имавме и порази ...
Годинава или победуваме 1-0 или губиме 10-0 ... а играта е иста како оваа денес ... се ротираат играчи на вештачки позиции се одмараат играчи на погрешни утакмици се вадат чудни формации ... сето тоа зашто ферги е премногу горд на сам себе да признае слабост ...
Во лига шампиони го прашаа за манчестер дали ќе победи и дали е компетитивен а он како пациент се налути како мало бебе ... зашто му беше тешко да признае дека згрешил ... дали со состав со погрешни одлкуи некупување играч во средина и така натакааааааааааааааа.
Абе тоа дека е прв пораз на гости и со испревртена формација и не држи многу вода. Појаки сме на гости ама затоа дома едната примивме (или примија-како сакате читајте) 6 комада а другата изгубивме од последниот за таа разлика. Лани во цела сезона имавме само 4 порази а годинава до сеа 3 од кои сите катастрофални и ако продолжат со оваа игра не е чудно и 10то место да завршиме. Лани плус немавме многу повредени и ги имавме Сколс и Ван Дер Сар а за таа разлика годинава средината ни е штура.Хахаха и пак истото, само шо сеа ги загубивме и шансите за титулата а ? Признавам и мене ме изненадија негативно последните 2 утакмици, ама при првиот пораз во гости и тоа со испревртeна формација, одма ги загубивме шансите ?
Годинава сме подобри во гости, не глеам зошто не би победиле со било кој од преостанатите тешки дуели... не знам ни шо се мачам да пишувам уопште.....
Јас сакам! Во што?Сака некој кладба дека освојуваме ПЛ годинава?Во што сака се кладам,претерувате ебаго![]()
4 порази ама и 11 нерешени ти текнува ?Абе тоа дека е прв пораз на гости и со испревртена формација и не држи многу вода. Појаки сме на гости ама затоа дома едната примивме (или примија-како сакате читајте) 6 комада а другата изгубивме од последниот за таа разлика. Лани во цела сезона имавме само 4 порази а годинава до сеа 3 од кои сите катастрофални и ако продолжат со оваа игра не е чудно и 10то место да завршиме. Лани плус немавме многу повредени и ги имавме Сколс и Ван Дер Сар а за таа разлика годинава средината ни е штура.
Сума-сумарум годинава сме далеку послаби за разлика од лани.
Штета што нема копче DISLIKE !!!!