Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Тогаш што се секираш за Челзи кога се камења?
Види Сити да не влезе во форма,дека очигледно Челзи ја не би го сметал за конкурент.
Тај Челзи, скапах го фаќајќи на спортска таа година :) X2;GG ц ц ц ... пари лее, шала лее :)

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.906
Поени од реакции
7.468
Не не кој последен се смее касно сваќа...А вие очигледно не сваќате дека немате шанси за титула :smir:
Па ако немаат шанси Арсенал тогаш уште од сега да славиме...ваков Челзи јас не го сметам за конкурент...
ќе се борат за лига на шампиони ако не купат нешто зимава..
Мислам дека годинава Арсенал ќе биде тој што ќе прави проблеми...

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Абе официјалната нешто е изтрипана од четвртоков наваму или Мозилава ме зеза?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Од сега ќе бришам се` што е жута штампа. Најсериозно ви кажувам. Да не цвикате после дека ви фалат постови.

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Ферги изјавил дека Велбек по крајот на неговата позајмица се враќа во Манчестер и дека ќе смета на него. Ова многу ми се допаѓа Велбек ќе биде одличен играч.

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Па ако немаат шанси Арсенал тогаш уште од сега да славиме...ваков Челзи јас не го сметам за конкурент...
ќе се борат за лига на шампиони ако не купат нешто зимава..
Мислам дека годинава Арсенал ќе биде тој што ќе прави проблеми...
Сезоната е пред самио почеток. Додека не видеш как играат и двете екипи не можеш да кажеш кој ќе биде поголем конкурент. Иначе јас мислам оти лани ќе беше Челзи тај шо го спречи Јунајтед да не освоо титула. Речиси сам сигурен.

G

Gray Foxx

Гостин
Сезоната е пред самио почеток. Додека не видеш как играат и двете екипи не можеш да кажеш кој ќе биде поголем конкурент. Иначе јас мислам оти лани ќе беше Челзи тај шо го спречи Јунајтед да не освоо титула. Речиси сам сигурен.
И судиите умрени, и неефективноста на Руни со ВИла на Театарот. Таму отиде титулата. :(

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Титулата лани ја изгубивме во второто коло со Барнли кога изгубивме со 1-0 и нерешениот резултат со Блекбурн при крајот на сезоната ама овваа сезона ги згазивме ајде сега во вторник да го освоиме првото место во ЛШ па после нарениот понеделник се враќаме и на првото место во Премиер лига таму кај што припаѓаме

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
не не, лани ја изгубивме титулата кај Блекбурн 0-0 заврши да ја тепавме таа утакмица ќе имавме 2 бода повеќе од Челзи на 2 или 3 кола пред крај.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.740
Поени од реакции
9.496
Ферги изјавил дека Велбек по крајот на неговата позајмица се враќа во Манчестер и дека ќе смета на него. Ова многу ми се допаѓа Велбек ќе биде одличен играч.
И мене тоа ми се допаѓа. Многу сакам Велбек да биде новата 7-ца на тимот :)

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Лани ја изгубивме кај судиите што завршија во трета лига после натпреварот против Челзи! Сеа ги нема нив и не би требало да е проблем да се освои, нели? :) :)

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Лани ја изгубивме кај судиите што завршија во трета лига после натпреварот против Челзи! Сеа ги нема нив и не би требало да е проблем да се освои, нели? :) :)
Судат пак во ПЛ.:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom