Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Кај сте сега сите што ги критикувавте Руни и Фергусон? Или сега се најдобри двајцата?
Тука сме! Сега ако потпишал договор ние требит да заборајме се шо рече последниве 2-3 дена?! Реков погоре во еден пост, ќе речам пак ќе поминит многу време додека го вратам старото мислење за Руни...

G

Gray Foxx

Гостин
Хахаха. Колку го обожавам Фергусон, ѕвер. И сепак испадна дека е хајка за да се крене притисокот од екипата и сите наседнаа. Ем ви реков почекајте да си замине, после јадете говна нели манс? :)

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Тука сме! Сега ако потпишал договор ние требит да заборајме се шо рече последниве 2-3 дена?! Реков погоре во еден пост, ќе речам пак ќе поминит многу време додека го вратам старото мислење за Руни...
Јас мислам дека агентот додаваше највише масло цело време.....

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.536
Поени од реакции
29.100
Убаво реков остајте го човекот на мира да се решат работите...Се е фино лепо ептен се радувам што остана само истата љубов ја нема и довербата ке мора да вложе 101% да ја врати!Не само кај мене и кај многу други фанови!Со изјавата ме запрепасти али супер што остана уште да го видиме на утакмица како ке биде дочекан....

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.907
Поени од реакции
7.471
Кога викав јас...ќе остане Руни не слушате :pos2:

Намерно си чекав да видам што ќе испадне...и уште не сум сигурен дека изјавил оти ние сме клуб без амбиции.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.536
Поени од реакции
29.100
Кога викав јас...ќе остане Руни не слушате :pos2:

Намерно си чекав да видам што ќе испадне...и уште не сум сигурен дека изјавил оти ние сме клуб без амбиции.
Ни јас...Јас само видов текст...Нема некое видео?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Сега ќе испадне дека го тргнале банерот од ОТ за да стават поголем за роденденот негов :pos2:

Ми стана чудно многу кога 5 минути по пресот кога изјави Ферги дека сака да си оди го тргнаа банерот ама кога видов дека самиот Руни изјавува такви работи поверував искрено.

Руни се извинува

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.843
Поени од реакции
5.669
значи 3 недели пауза... од прилика ќе се врати за гостувањето на 10-ти во комшии на Истлендс... жеден за игра :pos:

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Да прашам сакам нешто, ако некој го сметат ко провокација ќе го избришам постов.

Како мојте да сакате една таква курва, ороспија ко Руни во тимот? После изјавите дека сте тим без амбиции и со просечни играчи, не знам кој навивач или негов соиграч со малку здрав разум би имал доверба пак во него.
Ти можеш да сакаш повеќе такви курви, ние да не сакаме една таква? Плус, не ми е јасно как можеш да веруваш на се шо ќе ти се каже, се шо ќе прочиташ? Дури и Руни лично да ги е кажал сите тие работи, за мене не значе оти он не го сака клуубо и ќе си оде. Сега се мислам дали си го напишал постот как провокација и се прааш неудрен или стварно немаш појма...

LogiX, брат, може сега пред сите да ти кажам оти стварно твојоо ганерски дух е искомплексиран од Јунајтед и незнам со кој филм се прааш струњак... Може слободно да одебеш и да се молеш Руни да си оде! :)

mans, Христов, DimceY и другите шо јадеете трици за Руни, одебејте и вие. Џабе си губете време на форум, џабе навивате за Јунајтед. Немате грам познавање на Јунајтед и Ферги... да сам на ваше место, срам ќе мее цела сезона да пишам тука...

Клин со клин се избива!

Шо е работта? Знамето на пола копје? Ден на жалост за фановите на Јунајтед? :)
Как прво не верувам у ништо тва, па ако сака и на 100 страни со сигурни извори нека има, Ферги нека каже и на фамилијата и на пријателите, а не само на прес конференција, па нема да верувам. И на заговор има заговор, на врската има врска и на лагата има лага. Познат ми е филмо од некаде. Притисоко врз Руни трае точно 1 год. и некојпат тај притисок неможе да се отстране со обични и контра изјави, туку на тај шо тера пичка треба да му се даде пичка. Зависта и задоволството ќе ги убие тие шо терат нешто, а им се даде. Незнам за вас, шо сакате мислејте, јас не верувам у тва. :) На крај краишта (как второ) за кој навивате вие? Руни или Јунајтед? Толко ли ви е симпатичен па да плачете за него? Толко за Роналдо не плачаате шо беше петел у екипата пред Руни, па сега за него плачете. Се лутете коо навивачето на Арсенал и Челзи ќе ви кажат без Руни ништо не праате, one-man team, а уствари ние не сме таков тим, вие га праате ситуацијата таква, плачејќи само по 1 играч. Ако веќе е решил да си оде, нека му е со среќа. Иако, за мене важе тва првото. :)
Руни нека продолже по план, немам никаква доверба у него изгубено. Хејтери ПУШЕЈТЕ! :)

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.843
Поени од реакции
5.669
mans, Христов, DimceY и другите шо јадеете трици за Руни, одебејте и вие. Џабе си губете време на форум, џабе навивате за Јунајтед. Немате грам познавање на Јунајтед и Ферги... да сам на ваше место, срам ќе мее цела сезона да пишам тука...
детенце, ај ќе те замолам најди ми еден пост мој кај што наводно јадам трици за Руни... еден и ќе ти бидам вечно благодарен... а тоа "одебејте" дома на фамилијата да им кажеш не мене или на некој друг... are we clear??

Член од
22 јануари 2009
Мислења
382
Поени од реакции
25
Баш како што си очекував токму овај нов договор е стубот за тоа дека Вејн ќе ја заврши кариерата во Манчестер

Член од
6 август 2010
Мислења
62
Поени од реакции
3
Rooney ke se izvadi za ovaa glupost edinstveno so golovi i dobri partii za ekipata.Tocno za City ke bide spremen da im pokaze za koj Manchester planira da igra :D

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Ајдеее, Бандини ситуацијава у пм... али пак парите се најважното овде изгледа. Значи, доколку Руни стварно изјавил дека не е задоволен од Јунајтед, дека е тим без амбиции, и дека сака да го напушти... ова е лижење г’з на Руни од Јунајтед...

Стварно дечкото е речиси икона на оваа ера на Јунајтед, одличен играч вклопен во системот, и е (беше) миленик на фановите... али сега со ова паѓаат у вода изјавите на Ферги и останатите дека Јунајтед е голем тим и ќе остане голем кој и да замине, нема да тагува по никого... таков тим остана после заминувањето на Бекам, Кин, Роналдо... али сега зашто му попушти на Руни, кој според мене е поневлијателен од овие тројца што ги спомнав, а плус и „јавно изјавил“ (доколку стварно изјавил) дека не е задоволен... ептен чудна работа. Секако ова што го споменав е доколку стварно Руни го изјавил тоа, ма да и трик да е, пак чудно...

Не го гледајте постов како провокација, најмалку ми е тоа намерата... :smir:

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
детенце, ај ќе те замолам најди ми еден пост мој кај што наводно јадам трици за Руни... еден и ќе ти бидам вечно благодарен... а тоа "одебејте" дома на фамилијата да им кажеш не мене или на некој друг... are we clear??
Сине, ти не плукаше по Руни, ама јадеше трици за Јунајтед, га промовираше неамбициозноста на клуубо, даваше причини зашо Руни ќе си оде и го оправдуваше, а уствари тва беше само фарса. Џабе го бранеше, Руни те заеба, потпиша нов договор, ти продолжи да кукаш за 8м за ВДВ, па за тва ОДЕБИ! :)

--- надополнето ---

Руни ако не сака да игра повеќе за Јунајтед може да од*би и да не го гледам веќе како се влече по терен! Годинава е очаен, и тоа е изговор за да замине ама среќен му пат и благодариме за се што стори за нас(иако повеќе ние направивме за него)!

Вечер мора победа!
А ако сака? :)

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.843
Поени од реакции
5.669
Сине, ти не плукаше по Руни, ама јадеше трици за Јунајтед, га промовираше неамбициозноста на клуубо, даваше причини зашо Руни ќе си оде и го оправдуваше, а уствари тва беше само фарса. Џабе го бранеше, Руни те заеба, потпиша нов договор, ти продолжи да кукаш за 8м за ВДВ, па за тва ОДЕБИ! :)
или си глуп или се правиш сосила глуп... се повеќе ме убедуваш дека е тоа првото... ама нема врска
изледа ги прочита моите постови и го зеде за пример тоа што ти одговараше.. нели? браво за тебе
крај краева што има да ти објаснувам некои работи тебе... ние не го познавааме фудбало как игра, как тебе и за тва имаааме ного недоразбирања, не го гледааме фудбало од фудбалска страна, не сме тренирале фудбал ка тебее од 14 години....

и овде завршувам со тебе... ама сериозно.... игнорирај ги моите постови :) ki$$43

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom