Клин со клин се избива!
Шо е работта? Знамето на пола копје? Ден на жалост за фановите на Јунајтед?
Как прво не верувам у ништо тва, па ако сака и на 100 страни со сигурни извори нека има, Ферги нека каже и на фамилијата и на пријателите, а не само на прес конференција, па нема да верувам. И на заговор има заговор, на врската има врска и на лагата има лага. Познат ми е филмо од некаде. Притисоко врз Руни трае точно 1 год. и некојпат тај притисок неможе да се отстране со обични и контра изјави, туку на тај шо тера пичка треба да му се даде пичка. Зависта и задоволството ќе ги убие тие шо терат нешто, а им се даде. Незнам за вас, шо сакате мислејте, јас не верувам у тва.
На крај краишта (как второ) за кој навивате вие? Руни или Јунајтед? Толко ли ви е симпатичен па да плачете за него? Толко за Роналдо не плачаате шо беше петел у екипата пред Руни, па сега за него плачете. Се лутете коо навивачето на Арсенал и Челзи ќе ви кажат без Руни ништо не праате, one-man team, а уствари ние не сме таков тим, вие га праате ситуацијата таква, плачејќи само по 1 играч. Ако веќе е решил да си оде, нека му е со среќа. Иако, за мене важе тва првото.
Кој е следен после руни останува да видиме...:icon_mrgr И секако големо браво за англиските медиуми кои ќе го избркаат најголемиот талент на англија и на премиер лигата...После руни премиер ќе падне уште подоле, па и торес ако си отиде (фабрегас кај и да е следново лето), ќе останат старци и идни таленти...а манчестер ќе не убедува дека со деца во 21ви век ќе освојат лига, како утешна награда за срањево што допрва треба да се случи.
А тебе руни да ти ја ебам мајката, зошто никој не те тераше да изјавуваш united for life! Преваро...
Види бе... големио навивач на Јунајтед. Не дава никој да го напуште клуубо, не дава ништо лошо да се каже, па дури не дава ни некој да помисле да замине... Дека ти е сенсо бе манс? За 3мин. га снемува твојта љубов спрема Руни. Прочита 5-6 поста и там расчепкал си на некоја страна ШПЕКУЛАЦИИ и готово, да ти ебам мајката... Додека има такви как тебе, нема да има ни салам дискусија ни народ у Македонија!