Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Димче чиста изјава дека сака Руни да си оди има...од Ферги. Јас сакам да чујам изјава од Руни ЗОШТО сака да си оди, тоа барам. А твојата теза дека Ферги го продава Руни за да се испере за лошите резултати се граничи со идиотизам.

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Клин со клин се избива!

Шо е работта? Знамето на пола копје? Ден на жалост за фановите на Јунајтед? :)
Как прво не верувам у ништо тва, па ако сака и на 100 страни со сигурни извори нека има, Ферги нека каже и на фамилијата и на пријателите, а не само на прес конференција, па нема да верувам. И на заговор има заговор, на врската има врска и на лагата има лага. Познат ми е филмо од некаде. Притисоко врз Руни трае точно 1 год. и некојпат тај притисок неможе да се отстране со обични и контра изјави, туку на тај шо тера пичка треба да му се даде пичка. Зависта и задоволството ќе ги убие тие шо терат нешто, а им се даде. Незнам за вас, шо сакате мислејте, јас не верувам у тва. :) На крај краишта (как второ) за кој навивате вие? Руни или Јунајтед? Толко ли ви е симпатичен па да плачете за него? Толко за Роналдо не плачаате шо беше петел у екипата пред Руни, па сега за него плачете. Се лутете коо навивачето на Арсенал и Челзи ќе ви кажат без Руни ништо не праате, one-man team, а уствари ние не сме таков тим, вие га праате ситуацијата таква, плачејќи само по 1 играч. Ако веќе е решил да си оде, нека му е со среќа. Иако, за мене важе тва првото. :)

Кој е следен после руни останува да видиме...:icon_mrgr И секако големо браво за англиските медиуми кои ќе го избркаат најголемиот талент на англија и на премиер лигата...После руни премиер ќе падне уште подоле, па и торес ако си отиде (фабрегас кај и да е следново лето), ќе останат старци и идни таленти...а манчестер ќе не убедува дека со деца во 21ви век ќе освојат лига, како утешна награда за срањево што допрва треба да се случи.
А тебе руни да ти ја ебам мајката, зошто никој не те тераше да изјавуваш united for life! Преваро...
Види бе... големио навивач на Јунајтед. Не дава никој да го напуште клуубо, не дава ништо лошо да се каже, па дури не дава ни некој да помисле да замине... Дека ти е сенсо бе манс? За 3мин. га снемува твојта љубов спрема Руни. Прочита 5-6 поста и там расчепкал си на некоја страна ШПЕКУЛАЦИИ и готово, да ти ебам мајката... Додека има такви как тебе, нема да има ни салам дискусија ни народ у Македонија!

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.844
Поени од реакции
11.502
Годините не ви даваат да се разбереме, ок е ;)
А од тоа што го кажа Фергусон во живо, а не Шпекулациите (како што ти викаш), јасно ми е од каде смрди работава...

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.843
Поени од реакции
5.669
Димче чиста изјава дека сака Руни да си оди има...од Ферги. Јас сакам да чујам изјава од Руни ЗОШТО сака да си оди, тоа барам. А твојата теза дека Ферги го продава Руни за да се испере за лошите резултати се граничи со идиотизам.
брат :pos: :pos: ај жити мене кажи ми кај прочита дека напишав Ферги го продава Руни за да се испере за лошите резултати?? тоа само те молам кажи ми го.... јас напишав дека Ферги со изјавиве сака да се испере од одговорноста за работите што се случија на релација Руни - Ферги... и јас исто како тебе сакам да слушнам изјава од Руни зошто сака да си оди?? која е причината??? иако според мене има неколку здрави причини зошто се одлучи на овој потег.. ама ќе почекаме :)

друга работа што ми е интересна во целава ситуација.....

"I was in the office on August 14 when David [Gill] told me he’d had a call from Wayne's agent saying that Wayne wasn’t going to sign his contract. I was dumbfounded, I couldn't understand it at all."

- Sir Alex Ferguson
и од 14 август до сега не успеавте или не сакавте да се договорите???

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.757
Поени од реакции
43.945
Ајдее и банерот го тргнале :pos:.. Ова станува смешно.. Аман бе, мислиш ги испоуби сите играчи на Јунајтед или си даде намерен автогол во финале од ЛШ, ебаго..

Иначе се сложувам дека Руни не треба да се плука.. Треба малце почит, кон тоа што го има направено кон клубот, пред 15 дена ни беше омилен играч од нашата екипа на сите нас тука.. Иначе, и мене повеќе мака ми беше кога прочитав дека заминува Роналдо.. Таман станав тогаш, се уклучувам на кајгана и има шо да видам....дури и плачев :kesa:

B

BooBojan

Гостин
Еј колку сакам сега во Јануари комшоките да ни дадат 50-60милиони за него па да им го шитниме.И да се засилиме и на крај на сезона да освоиме ЛШ Премиер и све остало.
Кога сонуваш сонувај на големо!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.757
Поени од реакции
43.945
Вејн Руни, тренинг 19.10.2010
Што ли се случува :S
Или еден од двајцата е добар глумец, или има нешто поозбилно меѓу Руни и Ферги и тоа е причината поради која сака да си оди Вејн (+ и еб*ните медиуми во Англија).. Се гледа дека со соиграчите е во добри односи.. Сепак, додека не е продаден ништо не е готово, уште има некоја надеж дека ќе остане, посебно кога ќе ги видиш сликиве..

btw. Тренингот е од денес, а колку што се сеќавам јас Ферги изјавил оти Руни вчера се повредил.. wtf?

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.866
Поени од реакции
22.931
Ферги потврди дека Руни му го рекол тоа на состанок. Треба повеќе?

Ако Руни е таква пичка и нема никаков респект спрема Манчестер ич да не чека Јануари уште сега нека си оди .. Такви пички има со лопата да ги ринеш...

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Тешки времиња го чекат на Јунајтед,а?
коментар од еден форум:
*fast forward 2011-2012 season*
No Giggs, No Scholes, No Rooney, No Van Der Sar, No Neville
Berbatov, Ferdinand, Evra, O'Shea all in their 30s
Major rebuilding in store for United next summer.:toe:

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.843
Поени од реакции
5.669
а иначе сликиве најверојатно се направени пред да му биде соопштено дека нема да е во составот за утакмицата со Бурса... затоа е целиот насмеан :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom