Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

van Postar

поштен ко поштар
Член од
8 јули 2010
Мислења
173
Поени од реакции
16
отвори sitel.com.mk и ќе видиш на горниот дел од почетната има Банер од ПЛ :)
жити се кај виде дека ке пренасаат јас окренав цел сител неможам да најдам ако може линк дај да видам

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
жити се кај виде дека ке пренасаат јас окренав цел сител неможам да најдам ако може линк дај да видам
нема веќе што значи 100% нема да пренесуваат.

Дај нека објасни негде кај е корнер кај се собирате :)
Карши Соборна црква одма на ќошот неможеш да промашиш :smir:

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Вака од нашиве македонскиве телевизии никој нема да пренесува Премиер Лига. Може да се гледа на каналот Tring кој има дигитална од CableTel.

Кафичот Корнер се наоѓа спроти Соборен Храм до обложувалницата Корнер кај што има нова зграда. После семафорите од Соборна лево.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Вчера на пријателската на Англија со Узбекистан U21 Клеверли ја имаше 7цата, а Смолинг беше највисок од цел состав, и од голманот дури :pos: Исто така играше и Велбек колку што видов, ја гледав на Тринг албанската, од Кејблтел имам дигитална и јас, ме мрзеше да барам низ сателитска.

В

Вори

Гостин
Ја осеќам дека Озил ќе го одбере Јунајтед..му треба на Манчестер еден везњак,а Озил е всушност потребното.
И на Челзи му треба,ама со срање трансфер политиката што ја води,сумњам дека можат да донесат играч од таков калибар.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.532
Поени од реакции
29.080
Ја осеќам дека Озил ќе го одбере Јунајтед..му треба на Манчестер еден везњак,а Озил е всушност потребното.
И на Челзи му треба,ама со срање трансфер политиката што ја води,сумњам дека можат да донесат играч од таков калибар.
У право си всушност он ви е потребен...Легендата Сколс е тука ете го и Андресон и Клеверли кој за 1-2 години ке го минат и него...

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
У право си всушност он ви е потребен...Легендата Сколс е тука ете го и Андресон и Клеверли кој за 1-2 години ке го минат и него...

Абе со Андерсон се пувате неколку години веќе :) Еее ми текнува кога дојде на redcafe се пуваа вашите навивачи дека бил подобар од Фабрегас :)

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Абе со Андерсон се пувате неколку години веќе :) Еее ми текнува кога дојде на redcafe се пуваа вашите навивачи дека бил подобар од Фабрегас :)
Дечкото има талент, то никој немојт да му го оспорит. Е сега еден ден мора да проработит и ние фановите на Манчестер се надеваме дека то ќе биде годинава ! ! !
p.s. Anderson-son-son,
He's Better than Kleberson,
Anderson-son-son,
He's our midfield magician,
To the Left,
To the Right,
To That Samba Beat Tonight,
He is Class With a Brass,
And He Shits on Fabregas. :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop