Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Вечерва ми кажува нешто дека Руни ке им шитне 2 гола,и време е мислам.
Ти мора да си некој човек пратен од Господ, со некоја биоенергија во тебе, со визија за иднината штом во неколку фан клуба "Нешто" ти кажува за "Нешто" што шансите за тоа да се оствари се скоро сведени на Нула...:)

П.С. Изгледа Г-дин Гос(ш)е не ги чита постовите од другите во фан клубот, и продолжува да си лупа смешни линкчиња :kesa:

Џену, интервенција :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ќе бришам од сега :)

Не знам навистина зошто ги потценувате Бирмингем, па и уште Руни два гола. Тешки гостувања сме имале кај овие. Ако тепаме со гол разлика среќни треба да сме, тие ми се иста екипа ко Ренџерс, се збиваат, се збиваат и не може да се протне топката. Нека пробуваат Керик, Андо од далеку да шибнат некоја или Гигс ако игра од слободен удар нека запука =)

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Добро бе, Руни, Руни, Руни, шо сакате од типов?Да си ја остави главата на терен, ја остава де, ама у друга смисла на зборот :) Играме добро, да не кажам предобро на последниве утакмици, Руни се труди, трча, асистира, несака да влезе несака, па вечно ќе биде вака?

Мене лично, ич, ама баш ич не ми е важно кој ги постигнува головите, еве Митко, Руни ни еден да не дадат заедно до крај на сезона, ама шампиони да бидеме ( знам дека е неможно ова, но само пример кажувам :) )
Се работе за дискриминација, не за тва кој ќе ги дава головите, ако до сега не си разберал... :)

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.912
Поени од реакции
7.491
Бирмингем се тврда екипа богами,имаат изгубено само 1 меч дома сезонава,имаат добри играчи и ќе биде лошо ако дадат гол.Кога ќе се затворат единствена шанса ќе бидат прекините и шутевите од далеку...
Мислам ќе ги добиеме со 1 разлика=)

Член од
30 декември 2009
Мислења
547
Поени од реакции
149
Odabij ! :)

--- надополнето ---

Ne be druze tebe ne ti pomaga psihijatar,ne dzenu aj ne se zamaraj ja od kaj sum praten i zosto sum praten iznesov svoe mislenje A mozebi ke prati gospod nekoj takov da predvidi deka partizan ke osvoi bod u LS ama ne veruvam,

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Аман бе, и шо оти имат само еден пораз дома? Еден ќе каже нешто и ааајде сите по него и јас и јас... Не дека и јас ги потценувам, ама мислам оти ќе ги победеме ного полесно од колко шо вие мислете, а за тва дека се незгоден противник знаат и играчето и Ферги и тва ќе биде главната причина зашо ние ќе ги победеме! Очекувам Руни да даде гол. :)

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Маме со гол за Блекбурн, со глава.

Иначе за вечер, ако играме како против Сандерленд не треба да има проблеми, не е битна гол разлика, битно е да си лапаме 3 бода.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
За вечер сакам со овој сотав да играме
VDS
Rafael, SMALLING , Vida, Evra
Nani, Флечер, Anderson, Obertan
Rooney, Berba
а доколку не се фит Нани и Флечер
VDS
Rafael, SMALLING , Vida, Evra
Obertan Флечер, Anderson, Park
Rooney, Berba

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.802
Поени од реакции
44.102
Ќе бришам од сега :)

Не знам навистина зошто ги потценувате Бирмингем, па и уште Руни два гола. Тешки гостувања сме имале кај овие. Ако тепаме со гол разлика среќни треба да сме, тие ми се иста екипа ко Ренџерс, се збиваат, се збиваат и не може да се протне топката. Нека пробуваат Керик, Андо од далеку да шибнат некоја или Гигс ако игра од слободен удар нека запука =)
Они еден пораз дома, ние една победа на гости.. Во овој период во школо обично се поправаат единиците (на двојки најчесто), па и денес очекувам да се поправат овие 2 единици на двојки.. :)

Шала на страна, сериозна е работата.. Манчестер Сити се први, така да мора да победиме и да ја спасиме цела Англија од голема брука... :):)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
вечер ке им кажиме да не летаат тие мн мн во облаци , дома имале само еден пораз пффф , сега ке им кажат каде им е местото ќе ги демолираат ! Очекувам 2-3 гол разлика

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.996
Поени од реакции
7.152
Тепаме 0-1 и

стрелец: Видиќ

П.С. Џену вечер чекам пораки од тебе да ме известуваш шо се случува.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Wigan Athletic boss Roberto Martinez has no doubts on-loan Manchester United winger Tom Cleverley is one of the outstanding talents in the English game.

Martinez believes if he maintains his progress, Cleverley can reach the very top.

"Tom has been progressing season by season," Martinez said.
...
"Last season he mastered his role in the Championship (with Watford) and now I think it is time for him to do that in the Premier League.

"Probably that would be the perfect development and that is just me speaking my opinion.

"Manchester United will have the final say, but I'm sure they will be delighted with the manner in which Tom is enjoying his football.

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Маме Бирам Диуф постигна погодок за Блекбурн за победа од 3-1 против Вест Бромвич.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom