- Член од
- 1 јули 2008
- Мислења
- 2.031
- Поени од реакции
- 2.047
И јас исто мислам дека беше надвор од шеснаесетник, ама тоа е... можеби и полошо ќе беше за нив судијата да донесеше правилна одлука (црвен за Маскерано, слободен удар за Манчестер).Ного важни три бода. Играта не беше нај нај, се гледаше нервозата кај нашите, мотивираноста и борбеноста го одлучија денешнио победник. Флечер ебати инато, ного е борбен, трча за 2ца, заслужи жолт картон, ама ок е. Момент на мечо, пенало шо ни го подарија, не оти немаше фаул, ама според мене не беше у 16те метра, ипак не се жалам. Тва го кажувам оти не добиваме ни ние ни другите екипи помош од ФА, едноставно треба да се поставеш на место на судијата и да пробаш да го разбереш. Лесно ни е на нас пред телевизоро да седеме и да судеме, ама на терено е сосем различно. ТРАНС. Добрата игра и all-in-от го чуваме за со Челзи кој у моменто се спрема да го прима од Блекбурн (се надевам). И сакам сега да ги слушнам сите стручњаци шо ќе кажат за типчето шо служе само за реклама низ Азија -_- ? Ако победииме, мислам оти Видич неможе уште 10 утакмици да го сопре Торес. Валенсија изигра еден од подобрите натпревааре.
Едит: Ел Хаџи Диуф
За Парк не знам што да кажам... откако јавно почнав да зборувам против него игра феноменално... Прво полувреме не беше нешто нај нај, лесно губеше топки, во второ се поправи, постигна гол и ни донесе важна победа.
Валенсија е Ѕверот, навистина е феноменален и според мене после Руни и Евра наш трет најдобар играч сезонава.
Има уште 7 натпревари до крајот, со победи на сите 7 Шампиони сме... ќе биде Ѓаволски тешко ама... Sir Alex is the man...