В
Вори
Гостин
Ќе видиш сега како ќе се збудали Астон Вила и ќе ја остаи душата на терен.Се збунив, фала на исправка.
Знаете и вие такви гнасни екипи добиваат мотивација против големите екипи,а после губат од кој стигнат.
Ќе видиш сега како ќе се збудали Астон Вила и ќе ја остаи душата на терен.Се збунив, фала на исправка.
Реално и на 3тото место сме си изгледа... а за понатам ќе видеме, ама неможеш уште саа да се отпишеш!Реални фанове сме ние не летаме у облаци, а овој тим на манчестер е добар за 3то место колку и да боли вистината...
Малере ли прааш? Ќе тепате ај, не се секири.Ќе видиш сега како ќе се збудали Астон Вила и ќе ја остаи душата на терен.
Знаете и вие такви гнасни екипи добиваат мотивација против големите екипи,а после губат од кој стигнат.
www.manutd.comКога играме со бурса у колку саат и кој датум али точна информација ако може поготово за време...![]()
Абе и да ве тепа Астон Вила, за мене освен мала утеха ништо друго не значи тоа.. Џабе ќе е бе брат, од 8 утакмици само 3 победи и 5 (к)иксови е премногу за тим како Јунајтед.. Кој знае шо ќе биде сезонава, како што кажа некој шампионот и со 55 поени може да заврше на крај.. Ама мене сепак според досегашниот тек на првенството Јунајтед не ми даваат преголеми надежи за освојување на титулата.. Не знам, стварно не знам кога му се случило на Јунајтед во 8 утакмици да прокоцка 3 добиени натпревари.. (Фулам, Евертон и со оглед на водството од 2:0 против ВБА на ОТ и овој го рачунам како добиен).. А головите што ги примивме на денешниот меч беа циркус.. Ако се оддалечи Челзи на 7 поени ќе биде претешко, ако остане разликата на 4-5 поени нормално дека ќе има надеж...но како што кажав 5 кикса од 8 меча е да не знаеш дали да плачеш или да се смееш.. Ај ако не ја освоиме титулата, бар да се пласираме за ЛШ догодина, во што сум сигурен дека ќе успееме... И ако може у ЛШ нешто повеќе да се направи..Ќе видиш сега како ќе се збудали Астон Вила и ќе ја остаи душата на терен.
Многу убаво.Гигс подолго време ќе биде надвор од терените додека Бебе не бил на клупата поради ситна повреда ништо посериозно. Остануваме со Парк, Нани, Обертан и Бебе на крилните позции. Исто така тука може да игра и Андо.