Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 јули 2010
Мислења
3.057
Поени од реакции
2.004
Извини вака, ама ај гитла од фан клубов, иди си у твојот и порадувај се уште некое време, а послето кога ќе почне да ви тоне бродот, а верувај ми дека е прашање на време кога ќе почне, е тогаш ќе ти пишам: п.с нека продолжи да ви тоне, ама у ПП ќе ти пишам, не сум како тебе да провоцирам.. Ај поздрав.. :lut:
гледамо на кога тоне брод али тј брод е изгледа ваш а не наш

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.532
Поени од реакции
29.080
епа пријатели неможе секогаш вие да се вадите во 90мин мора малце и да видите како е да се губат сигурни бодови

п.с нека ви се множат вакви киксови
Ти да си нисш ко чех еден шлем!Главата ти диши а?ај гитла од тука!

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
ЉубоФ е кога Манчестер 2 пати по ред во 90та минута губи по 2 бода за челзи колку-толку да остане во игра т.е. да биде интересна сезоната :D Зошто колку што се сеќавам пред 2 сезони Манчестер од вториот бегаше дури 7-8 бода :) сварно не е така интересно :D

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
ЉубоФ е кога Манчестер 2 пати по ред во 90та минута губи по 2 бода за челзи колку-толку да остане во игра т.е. да биде интересна сезоната :D Зошто колку што се сеќавам пред 2 сезони Манчестер од вториот бегаше дури 7-8 бода :) сварно не е така интересно :D
Направи група на фејсбук! :pos:

За натпреварот нема да коментирам, само ќе кажам дека ќе се вратиме на начин кој го може само Манчестер Јунајтед!

И да, го поддржувам Жан за постот од пред неколку страни... и јас би сакал Kanal_89 побторно да биде дел од фан клубов. :)

едит: Честитки за Видич, игра супер оваа сезона, покажа дека го сака Манчестер Јунајтед и сосема заслужено е наш нов капитен. Извини Гери... :)

Richie_81mk

United 4life
Член од
4 март 2010
Мислења
173
Поени од реакции
3
Да се опише со еден збор - КАТАСТРОФА. Ова не му доликува на еден Манчестер Јунајтед. А и Ферги - да играш со една замена 95 минути не ми е логично. Требаше да ги пушти измените кога го примивме првиот гол и беше 3-2 за да изгуби на време и да им ја поремети играта. Се надевам дека ќе почнат да играат подобро.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
гледамо на кога тоне брод али тј брод е изгледа ваш а не наш

Фан на Челзи ни збори нас за тонење брод. :icon_lol: Брат и нас eдна година ни тонеше бродот ама видиш чудо, ова се деси:

За мене не е тонење брод вадење втор состав на Евертон кога имаш мечеви со Ренџерс и Ливерпул за 5 дена вкупно и извадиш Х. За мене би било тонење на брод ако вадиш најсилен состав на Виган, Стоук и остали и не победиш со најмалку 2-0.

Опседнати :tapp:

Руни е 100% фит и ќе игра против Ренџерс, исто така и Рио фала му на Господ ќе го видиме а Андо на клупа ќе биде против Ливерпул. Bring on anyone :devil2:

F

fantomX

Гостин

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Тери е појќе по тешење на разочарани пријателки, за Кол не знам искрено. А и да ојш од западен до источен Лондон само за то тешко дека се исплати. :pos2:
Ako се сака се се може :pipi:

F

fantomX

Гостин
Ako се сака се се може :pipi:
Знам, особено за такви мугловци ко тројцата шо ги споменуваме сега конкретно. Само то шо не се разведувал ме збуни, инаку искрено верувам дека Руни ќе заигра за Вест Хем оти курвите во источен Лондон се „само“ 35 фунти по час. :icon_bigg

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Знам, особено за такви мугловци ко тројцата шо ги споменуваме сега конкретно. Само то шо не се разведувал ме збуни, инаку искрено верувам дека Руни ќе заигра за Вест Хем оти курвите во источен Лондон се „само“ 35 фунти по час. :icon_bigg
Работата е што мене не ме боли ич што прави надвор од терен, ако сака и во украина нека оди, таму и за багатела ќе најде курви :)

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.596
Поени од реакции
6.358
Не го гледав натпреварот и затоа нема да коментирам многу. Разочаран и изнервиран сум од резултатот и начинот на кој е постигнат :S
3 гола против Евертон на Гудисон без Руни е одлично за нас. Сигурен сум дека ќе излеземе од оваа криза и сигурен сум дека ќе ги добиеме следните неколку натпревари без разика дали играме со Глазгов, Ливерпул или кој било друг.
Инаку во недела ли играме со Ливерпул?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom