Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
Незнам колку е вистина дека Капело вршел притисок врз Фергусон за да го "тренира" Фостер, ама не ми е јасно ако е тоа вистина зошто Фергусон мора "да му го прави ќефот" на Капело? Па не мора Манчестер да трпи додека некој аматер се учи да брани.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Незнам колку е вистина дека Капело вршел притисок врз Фергусон за да го "тренира" Фостер, ама не ми е јасно ако е тоа вистина зошто Фергусон мора "да му го прави ќефот" на Капело? Па не мора Манчестер да трпи додека некој аматер се учи да брани.
Ајде бе ќе издржиме уште недела две па Ван Дер Сар се враќа. А после тоа да го зимаме Акинфеев или па било кој друго голман ама докажан. Стварно сеа Фостер да треба да се докаже ама во борба за титула мислам преголем ризик е тоа да се дозволи.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Сер Алекс изјавува интерест во Џон Флек

Еве го и дечкото на првиот натпревар за Ренџерс и тоа против Селтик
Имам слушнато за овај момак, но го немам гледано... Чим се наоѓа на радарот на Фергусон изгледа има талент. Но колку што знам напаѓач е, а тука ги имаме Велбек, Македа, и овој Кинг гледам сега го најавуват како млад талент, така да тешко дека ќе тргне поконкретно САФ по Флек.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Имам слушнато за овај момак, но го немам гледано... Чим се наоѓа на радарот на Фергусон изгледа има талент. Но колку што знам напаѓач е, а тука ги имаме Велбек, Македа, и овој Кинг гледам сега го најавуват како млад талент, така да тешко дека ќе тргне поконкретно САФ по Флек.
Mоже гледа 3 потега нанапред, дури и за тогаш кога нема да бите тренер на манчестер :toe:

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Еве го двојките за следното коло од Карлинг Купот:

Blackburn Rovers v Peterborough
Man City v Scunthorpe
Tottenham v Everton
Barnsley v Man Utd
Chelski v Bolton
Sunderland v Aston Villa
Arsenal v Liverpool
Portsmouth v Stoke city

G

Gray Foxx

Гостин
РОФЛ!!!

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.740
Поени од реакции
9.496

Man City v Scunthorpe
Tottenham v Everton
Barnsley v Man Utd
Chelski v Bolton
Sunderland v Aston Villa
Arsenal v Liverpool
Portsmouth v Stoke city

Мора одмазда сега:vozbud::vozbud:

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Солскер со норвешкиот 'контингент' во клубот, од лево на десно Етзаз Хусаин, Магнус Еикрем и Џошуа Кинг

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.811
Поени од реакции
22.862

Man City v Scunthorpe
Tottenham v Everton
Barnsley v Man Utd
Chelski v Bolton
Sunderland v Aston Villa
Arsenal v Liverpool
Portsmouth v Stoke city

Верувам само во победа и ништо друго..И знам дека Велбек пак ќе биде во прва постава..

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Момци дај ставете линкови да ги глеаме нашиве..... Ќе има ли пренос на некоја програма???

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom