Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Веројатно и до Јунајтед испратил брошура дека е „одличен продукт“. :pos2:
Се е можно, во светот на фудбалот повеќе ништо не ме чуди:helou:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
нема шанси Овен бе,тоа играч ли е....а фане да трча кине лигаменти....промашена инвестиција тоталка:vozbud:

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Манчестер Ј. нуди 45 милиони фунти за Виља
02.07.2009

Давид Виља

Манчестер Јунајтед ја достави најголемата понуда за Давид Виља, во износ од цели 45 милиони фунти.

Според јавувањата од шпанската Марка Манчестер денеска на адреса на Валенсија испратиле понуда вредна 45 милиони фунти за нивниот најдобар играч, Давид Виља.

Но како што играчот веќе изјави тој сака да продолжи во Шпанија а за најголем кандидат за неговиот потпис се споменува шпанскиот и европски шампион Барселона.

Но на претседателот на Валенсија, Мануел Лиоренте, фаворит му се сепак 45. милиони кои ги остава Јунајтед па каков ќе биде крајниот исход околу иднината на Виља ќе видиме деновиве

Сепак мора да се признае дека овие исчекувања се доста интересни, особено кога два гиганта се претркуваат со своите понуди.

sega ne se 45 milioni evra sega se 45 milioni funti:pos2::pos2:
ajde be Villa ne ne muci samo dojdi u najdobriot klub nema da zazalis!!!:helou:

http://www.a1.com.mk/vesti/sport.asp?VestID=110879

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Манчестер Ј. нуди 45 милиони фунти за Виља
02.07.2009

Давид Виља

Манчестер Јунајтед ја достави најголемата понуда за Давид Виља, во износ од цели 45 милиони фунти.

Според јавувањата од шпанската Марка Манчестер денеска на адреса на Валенсија испратиле понуда вредна 45 милиони фунти за нивниот најдобар играч, Давид Виља.

Но како што играчот веќе изјави тој сака да продолжи во Шпанија а за најголем кандидат за неговиот потпис се споменува шпанскиот и европски шампион Барселона.

Но на претседателот на Валенсија, Мануел Лиоренте, фаворит му се сепак 45. милиони кои ги остава Јунајтед па каков ќе биде крајниот исход околу иднината на Виља ќе видиме деновиве

Сепак мора да се признае дека овие исчекувања се доста интересни, особено кога два гиганта се претркуваат со своите понуди.

sega ne se 45 milioni evra sega se 45 milioni funti:pos2::pos2:
ajde be Villa ne ne muci samo dojdi u najdobriot klub nema da zazalis!!!:helou:

http://www.a1.com.mk/vesti/sport.asp?VestID=110879
Друже извини што ќе те прекинам ама цело време објавуваш застарени информации. Прво прочитај што се е напишано барем за денешниот ден, дури потоа постирај:smir:

А бе ние ќе освоиме, тој ништо да не освои да му *бам се најмило:pipi:

N

navivacka

Гостин
Мајкл Овен е веке испукан...незнам ако е вистина што гледа Ферги во него,не ни треба друг Харго да се повредува постојано после џабе фрлени пари...нека гледа по Виља

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Мајкл Овен е веке испукан...незнам ако е вистина што гледа Ферги во него,не ни треба друг Харго да се повредува постојано после џабе фрлени пари...нека гледа по Виља
За Виља не се надевајте, не сака да ја напушти шпанија. Се тоа со понудите се шпекулации и сега Јунајтед ќе биде поврзуван со сите преостанати "слободни" играчи.
Ако не земеме никој не земеме, тука е Велбек, тука е Македа, ќе играме со помалку искусни фудбалери и готово, не гледам тука ништо страшно:)

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Друже извини што ќе те прекинам ама цело време објавуваш застарени информации. Прво прочитај што се е напишано барем за денешниот ден, дури потоа постирај:smir:
druze najnova informacija EEE!!!!!:smir:

Член од
31 јули 2007
Мислења
1.580
Поени од реакции
39
До каде стигна Македонијава....

Професионалците од А1 крадат вести од аматерите од СпортДенс :nesum:

Јас сепак ќе ви кажам едно... подсетете се на пред 6 години... Бекам замина дојде некој си :toe: Роналдо... ил како му беше името.... Ферги го направи број еден... се ми се чини дека историјата се повторува ама Манчестер пак ќе биде на врвот :pipi:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
До каде стигна Македонијава....

Професионалците од А1 крадат вести од аматерите од СпортДенс :nesum:

Јас сепак ќе ви кажам едно... подсетете се на пред 6 години... Бекам замина дојде некој си :toe: Роналдо... ил како му беше името.... Ферги го направи број еден... се ми се чини дека историјата се повторува ама Манчестер пак ќе биде на врвот :pipi:
Toa kaжав погоре, тоа е стилот на Јунајтед. лесно е со ѕвезди да освојуваш, ќе ги собереш најпознатите светски имиња и готово. Мајсторијата е ти да направиш екипа, не од толку експонирани играчи, со неколку поискусни и да направиш целина која ќе игра фидбал, а не да глумат за доделување на оскар :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom