Chombe_United
Да ми бричите ташаците!
- Член од
- 14 декември 2007
- Мислења
- 8.809
- Поени од реакции
- 452
Се е можно, во светот на фудбалот повеќе ништо не ме чуди:helou:Веројатно и до Јунајтед испратил брошура дека е „одличен продукт“. :pos2:
Се е можно, во светот на фудбалот повеќе ништо не ме чуди:helou:Веројатно и до Јунајтед испратил брошура дека е „одличен продукт“. :pos2:
:pos2::pos2::pos2:
Друже извини што ќе те прекинам ама цело време објавуваш застарени информации. Прво прочитај што се е напишано барем за денешниот ден, дури потоа постирај:smir:Манчестер Ј. нуди 45 милиони фунти за Виља
02.07.2009
Давид Виља
Манчестер Јунајтед ја достави најголемата понуда за Давид Виља, во износ од цели 45 милиони фунти.
Според јавувањата од шпанската Марка Манчестер денеска на адреса на Валенсија испратиле понуда вредна 45 милиони фунти за нивниот најдобар играч, Давид Виља.
Но како што играчот веќе изјави тој сака да продолжи во Шпанија а за најголем кандидат за неговиот потпис се споменува шпанскиот и европски шампион Барселона.
Но на претседателот на Валенсија, Мануел Лиоренте, фаворит му се сепак 45. милиони кои ги остава Јунајтед па каков ќе биде крајниот исход околу иднината на Виља ќе видиме деновиве
Сепак мора да се признае дека овие исчекувања се доста интересни, особено кога два гиганта се претркуваат со своите понуди.
sega ne se 45 milioni evra sega se 45 milioni funti:pos2::pos2:
ajde be Villa ne ne muci samo dojdi u najdobriot klub nema da zazalis!!!:helou:
http://www.a1.com.mk/vesti/sport.asp?VestID=110879
А бе ние ќе освоиме, тој ништо да не освои да му *бам се најмило
За Виља не се надевајте, не сака да ја напушти шпанија. Се тоа со понудите се шпекулации и сега Јунајтед ќе биде поврзуван со сите преостанати "слободни" играчи.Мајкл Овен е веке испукан...незнам ако е вистина што гледа Ферги во него,не ни треба друг Харго да се повредува постојано после џабе фрлени пари...нека гледа по Виља
druze najnova informacija EEE!!!!!:smir:Друже извини што ќе те прекинам ама цело време објавуваш застарени информации. Прво прочитај што се е напишано барем за денешниот ден, дури потоа постирај:smir:
Toa kaжав погоре, тоа е стилот на Јунајтед. лесно е со ѕвезди да освојуваш, ќе ги собереш најпознатите светски имиња и готово. Мајсторијата е ти да направиш екипа, не од толку експонирани играчи, со неколку поискусни и да направиш целина која ќе игра фидбал, а не да глумат за доделување на оскар :smir:До каде стигна Македонијава....
Професионалците од А1 крадат вести од аматерите од СпортДенс :nesum:
Јас сепак ќе ви кажам едно... подсетете се на пред 6 години... Бекам замина дојде некој сиРоналдо... ил како му беше името.... Ферги го направи број еден... се ми се чини дека историјата се повторува ама Манчестер пак ќе биде на врвот
![]()
Ај види дека таа е мојата... си поставил линк до мојот пост. :smir: