Абе сите изјавуват да останат во својот сегашен клуб а на крај заминуват,и Кака така велеше,и Роналдо па и Бензема а на крај сите заминаа во Реал,така да не верувам веке во тие изјави останувам,тука е мојот дом и слични глупости...повторувам како во еден мој пост ако Ферги овој пат не натисне ке отидат сите добри фудбалери а само со Валенсија треба да се задоволиме.Фабијано го немам многу пратено па така сум воздржана во врска со него.Мене лично фаворит ми е Виља, ама зошто тешко него да го земеме без разлика на понудената сума, ја мислам дека треба да се свртиме кон Агуеро или кон Хунтелар како играчи кои може да ја пополнат дупката во нападот. За Луис Фабиано мислам дека е добар играч ама со премногу промени во формата така да јас не би го купил. Сега треба да се одбере по кој напаѓач ќе се тргне и да се понуди некоја сума што не може да се одбие и да се донесе играчот. И Бензема сакаше да остане во Лион ама гледаме што се случи.
По трансферот на Роналдо, англиските медиуми ја направија оваа анализа која 150% е точна:smir:Интересна мисла.
The easy option for footbalers is to go to Spain where: (a) more money (b) warmer weather (c) hotter chicks (d) tastier food (e) not get the sh*t kicked out of you on or off the pitch (f) did I mention more money ? In short, you are richer, warmer and safer on the bench at Real than at United."
Toa e нашата политика и нема тука што да приговараме-Во врска со нов напаѓач за Јунајтед...мислам дека добра опција ќе е Агуеро.Даглас Коста,Луиз Фабиано...тоа се просечни напаѓачи,а ние не сме просечен тим...Малку неубаво ми паѓа мене како фан други копиљачки тимови да зимаат играчи од калибар на Роналдо,Бензема,Ибрахимович,Торес,а ние да зимаме ништо повеќе од просечни напаѓачи како оние просечнине што ги набројав погоре....Не штима![]()
Уште со него не бевме поврзани :wink:Најнова информација е дека ќе сме го ангажирале Мајкл Овен!
Веројатно и до Јунајтед испратил брошура дека е „одличен продукт“. :pos2:Најнова информација е дека ќе сме го ангажирале Мајкл Овен!