Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Најновиот баниран од темава е аrmin06. Продолжете со дискусија.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.578
До 15-ти Јули доаѓа сигурно некое големо име. САФ сака замената за Роналдо да ја испроба на турнејата во Азија, затоа трајте си.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Мене лично фаворит ми е Виља, ама зошто тешко него да го земеме без разлика на понудената сума, ја мислам дека треба да се свртиме кон Агуеро или кон Хунтелар како играчи кои може да ја пополнат дупката во нападот. За Луис Фабиано мислам дека е добар играч ама со премногу промени во формата така да јас не би го купил. Сега треба да се одбере по кој напаѓач ќе се тргне и да се понуди некоја сума што не може да се одбие и да се донесе играчот. И Бензема сакаше да остане во Лион ама гледаме што се случи.

N

navivacka

Гостин
Мене лично фаворит ми е Виља, ама зошто тешко него да го земеме без разлика на понудената сума, ја мислам дека треба да се свртиме кон Агуеро или кон Хунтелар како играчи кои може да ја пополнат дупката во нападот. За Луис Фабиано мислам дека е добар играч ама со премногу промени во формата така да јас не би го купил. Сега треба да се одбере по кој напаѓач ќе се тргне и да се понуди некоја сума што не може да се одбие и да се донесе играчот. И Бензема сакаше да остане во Лион ама гледаме што се случи.
Абе сите изјавуват да останат во својот сегашен клуб а на крај заминуват,и Кака така велеше,и Роналдо па и Бензема а на крај сите заминаа во Реал,така да не верувам веке во тие изјави останувам,тука е мојот дом и слични глупости...повторувам како во еден мој пост ако Ферги овој пат не натисне ке отидат сите добри фудбалери а само со Валенсија треба да се задоволиме.Фабијано го немам многу пратено па така сум воздржана во врска со него.

Vidic15

Капитенот
Член од
2 јули 2009
Мислења
601
Поени од реакции
511
mislam deka aguero najdobro bi se fklopil vo igrata na mancester bidejki e brz a takobv igrac ni treba za podrska na runi

G

Gray Foxx

Гостин
Интересна мисла.
The easy option for footbalers is to go to Spain where: (a) more money (b) warmer weather (c) hotter chicks (d) tastier food (e) not get the sh*t kicked out of you on or off the pitch (f) did I mention more money ? In short, you are richer, warmer and safer on the bench at Real than at United."

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Интересна мисла.
The easy option for footbalers is to go to Spain where: (a) more money (b) warmer weather (c) hotter chicks (d) tastier food (e) not get the sh*t kicked out of you on or off the pitch (f) did I mention more money ? In short, you are richer, warmer and safer on the bench at Real than at United."
По трансферот на Роналдо, англиските медиуми ја направија оваа анализа која 150% е точна:smir:

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
кој отишол во реал,а се прославил како играч?-никој.
-Во врска со нов напаѓач за Јунајтед...мислам дека добра опција ќе е Агуеро.Даглас Коста,Луиз Фабиано...тоа се просечни напаѓачи,а ние не сме просечен тим...Малку неубаво ми паѓа мене како фан други копиљачки тимови да зимаат играчи од калибар на Роналдо,Бензема,Ибрахимович,Торес,а ние да зимаме ништо повеќе од просечни напаѓачи како оние просечнине што ги набројав погоре....Не штима:toe:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
-Во врска со нов напаѓач за Јунајтед...мислам дека добра опција ќе е Агуеро.Даглас Коста,Луиз Фабиано...тоа се просечни напаѓачи,а ние не сме просечен тим...Малку неубаво ми паѓа мене како фан други копиљачки тимови да зимаат играчи од калибар на Роналдо,Бензема,Ибрахимович,Торес,а ние да зимаме ништо повеќе од просечни напаѓачи како оние просечнине што ги набројав погоре....Не штима:toe:
Toa e нашата политика и нема тука што да приговараме:toe:
Лесно е да се соберат јаки играчи во еден тим и да се освои нешто. Фудбалска мајсторија е да составиш тим од просечни фудбалери со по некој анонимец кои ќе експлодираат, а тоа е привилегија на мал број клубови, меѓу кои и Манчестер Јунајтед!

Најнова информација е дека ќе сме го ангажирале Мајкл Овен!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom