Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
Акинфееф го сакам од лани
инаку
да не ве изненади валенсија да отпадне жирков да се пресели има луди идеи ферги

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Се сложувам за Акинфеев, ама Игнашевич не ме импресионира иако од ЦСКА изјавија дека за овој играч веќе има понуда од некој клуб кој не се открива, така да можно е да сме ние со понуда (се надевам не)

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.626
Поени од реакции
6.432
:pos2::pos2:овој е болен во мозокот хах на што акл е 20 милиони.ако доие 7-8 милиони може да биде срекен :tapp:

Се сложувам за Акинфеев, ама Игнашевич не ме импресионира иако од ЦСКА изјавија дека за овој играч веќе има понуда од некој клуб кој не се открива, така да можно е да сме ние со понуда (се надевам не)
акинфеев е добар и задоволен ке сум ако го донесат а игнашевич не сум го гледал многу како игра :toe:

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Ако ова лето се бара замена за Едвин,добро решение би бил Акинфеев.Исто добро би бил Асенхо за голман,но тој изгледа ќе оди во Атлетико,па отпаѓа тоа.А за Игнашевич мислам оти е шпекулација,освен ако не сака да седи на клупа.

NanI

\Man_Utd/
Член од
14 јуни 2008
Мислења
540
Поени од реакции
2

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Што се за Манчестер 20 милиони ако е новиот Роналдињо вреди да се дадат и 25милиони. Јас сум за да се земе за тие пари, а пишува дека Јунајтед се согласиле.
Баш спротивно друже, агентот на Коста изјавил дека Јунајтед нема да ја платат таа смешна сума на Гремио, мада ја мислам дека тоа им е почетна цена за која Гремио ќе преговара и ќе ја спушти

4Man

...
Член од
14 јуни 2009
Мислења
46
Поени од реакции
1
Jas mislam deka manchester ke dade 20 M... za Nani i Anderson dade po 18 a ovoj dobar e sega go gledav na Youtube

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Jas mislam deka manchester ke dade 20 M... za Nani i Anderson dade po 18 a ovoj dobar e sega go gledav na Youtube
Не можеш да оцениш играч од видеа на јутјуб, иако некогаш тоа е единствениот извор за некоја информација за тоа како игра некој играч

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Kаде бране Акинфеев?:kesa:
Прв пат слушам за него.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom