Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.610
Поени од реакции
6.403
замалку ке заборавев.СРЕКЕН РОДЕНДЕН СЕР МАТ БЕЗБИ :back:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Среќен Роденден на Сер Мет Базби, легендата која никогаш нема да биде заборавена!

ајде среќен нека му е:) а кој беше он?:) познато ми е името
Тренерот кој го освои првиот Куп на европските шампиони во 1968 година и еден од предводниците на легенрадната генерација на Чарлтон, Бест, Ло, Греранд и голем број таленти кои погинаа во авионската несреќа во Минхен!

Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
Среќен роденден Sir Matt Busby!!!

Се надевам Манчестер Јунајтед дека ќе ти честита со победа на утрешното финале, затоа што ти тоа и го заслужуваш. Сите заслужуваме и сите тие заслужуваат, а посебно Ферги кој е огромен тактичар и мудрец, доминира пред Гвардиола со памет, идеја, кликер, искуство, и огромен број на титули. Тимот кој победува, утре е целосен (освен Флечер). Очекувам прекрасно финале, а посебна желба ми е Сколс да ги "запечати" како лани.

Од мене посакувам СРЕЌА,
од господ уште повеќе СРЕЌА,
од играчите МАКСИМУМ (во што и не се сомневам),
а од Ферги МУДРОСТ, СТРАТЕГИЈА, ТАКТИКА И НАДМУДРУВАЊЕ!!! (и во тоа не се сомневам :))

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.610
Поени од реакции
6.403
уште 27 часа и 25 минути не делат од големото финале :vozbud:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
уште 27 часа и 25 минути не делат од големото финале :vozbud:
Друже те гледам само билдаш постови, понекогаш пишуваш без врска нешто како ова на пример.
Ако имаш нешто за коментирање што држи место повели, ама дај да не го труеме фан клубов со вакви безвредни постови.Позз

N

navivacka

Гостин
Срекен Роденден Сир Мет Базби,твоето име било и ке биде мегу великаните...секоја чест.Горди сме што имаме таква легенда.

За утре сум позитивно расположена,се надевам на успех...само да не се погоди лош ден на екипата зашто тешко нас...
Незнам каква тактика смислил Ферги но верувам дека ке биде убиствена...

Член од
7 јануари 2009
Мислења
679
Поени од реакции
30
Од 4 години фан, а ? Лајфтајм. Once a red, always a red | Man utd 4 ever
Сакам да ги видам Сколс и Гигс да решат финале...Можеби нема да имаат ваква можност пак(дај боже да играат уште многу години).

__MaNu__

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД
Член од
30 ноември 2008
Мислења
520
Поени од реакции
3
Ајде и јас да напишам нешто по краткото отсуство...

Најпрвин Срекен Роденден Сер Мет Базби...нашата драгоцена легенда која никогаш нема да се заборави:pipi:

За натпреварот што го изиграа младите во Неделата немам коментар,едноставно се прикажаа во супер светло ја искористија шансата која им ја даде Ферги,ете си победивме а после нека зборат оние кои сакаа да не тужат...се гледа дека во младите има висок потенцијал и ке газат во иднина...знае Ферги кој да избере,воопшто не се сомневам во него.

Читам ги коментарите погоре кои сте ги постирале погоре за фановите на лузерите дека зборувале што ова им била најдобра сезона,можеби...по толку време да се борат за титула и ова е највисок пласман во последните неколку години,додуша до лани се бореа со Евертон за 4та позиција...оставете ги нека се тешат само тоа им останува...навистина жално што и покрај тоа што не победија двапати на крај да завршиш 2 место:(ах Бенитез,моето искрено сочуство,повеке (не)срека нареден пат...

Со нетрпение го чекам утрешниот натпревар:vozbud:натпревар во кој Ферги ке испише нова историја доколку успееме да го одбраниме пехарот...тоа ке биде неверојатно,ке има многу емоции...ке има фудбал за око зашто играат најдобрите екипи во Европа.Се надевам на позитивен исход и дека натпреварот нема да се решава на пенали зашто тогаш ке полудам исто како лани.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom