Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ех кога викаше думан ли беше или кој и да беше од Бугарин ништо не бивало. Од која било националност да е играчот во Манчестер ќе го биде. :)

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Одличен натпревар, каква игра само покажаа нашите, Бербатов конечно почна да игра. Колку само се смени неговата игра после постигнувањето на првиот гол. Како се растрча, како се градеше само, како асистираше.
Ќе почне и тој да мели како што ми се гледа:helou:

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
само каква асистенција му даде на роналдо ууууууууу само кики требаше да ја реализира

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
ООО берба наш станал голгетераш. ХАХАХА ова заради римава ми дојде ќеф да го пишам тој ѕвер и од пред тоа си е. Туку дајте стварно и головите кој ќе копа сеа.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.127
Поени од реакции
1.726
Иначе незнам на кој форум прочитав дека била у правење песна за бербатов и идела вака:
Berba-tov-tov-tov he told Man.City to Fuck Off!

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
Одличен натпревар, каква игра само покажаа нашите, Бербатов конечно почна да игра. Колку само се смени неговата игра после постигнувањето на првиот гол. Како се растрча, како се градеше само, како асистираше.
Ќе почне и тој да мели како што ми се гледа:helou:
Криво ми е само што ги повредија тројцата најдобри (според мене) играчи ... АМА ПОБЕДИВМЕЕЕ :devil2::devil2:

Само уште повредите да не се сериозни. Димчо почна да си покажува зашто САФ толку време го бркаше, ама Рони разочара на оваа утакмица - да се надеваме дека следните ќе му бидат по продуктивни.

ЧЕСТИТО ПОБЕДА НА СИТЕ ВЕРНИ ЃАВОЛИ :aplauz::aplauz::aplauz::aplauz:

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.165
Поени од реакции
6.046
Конечно проработе и Димчо! :vozbud:

Првиот гол кога го даде каква му беше фацата, ни на него не му беше јасно како можеше одбранбениот таква глупост да направи :pos2:

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Леле сеа на МТВ ги видов аууу добри голчиња ама некако атмосверата и радувањето лежерни. Малку навредливо за Алборг. Ќе дадеме гол онака со кратка насмевка и ај терај играј уште.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom