Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Еве ја изјавата на Фергусон по натпреварот:
"We were too slow, too casual in the first half. We needed to speed up in the second half and Tevez was responsible for that. He got the rest of the team playing. We had to get the first goal quite early. It wasn't a foregone conclusion after that by any means but it gave us impetus."
 
Член од
4 септември 2008
Мислења
951
Поени од реакции
18
И малце забава со македончето. Под ного очекуваниа е зарад парите дека са дадени за него. Ного добро и кротко момче е. Ако имаше злобата и напориста на Стоичков ке нбеше супер. Ама за жал не е толко луд. А е по-талантлив од него.
 
В

Вори

Гостин
Не сум мислел дека ова ќе го кажам но..
Секоја чест момци,сосема заслужено и оваа година ќе ја освоите ПЛ.Имавте константност во играта и во победите,дисциплина,јаки играчи..Со еден збор имавте нешто што Челси,Ливерпул и Арсенал го немаа(за жал).Ова го пишувам после натпреварот со Тотенхем,значи да губиш на полувреме со два гола разлика на полувреме,и во второто полувреме да дадеш пет гола и да направиш пресврт,тоа е стварно за респект.Оваа година ја зедовте,а наредната ќе имате тешка задача да се борите со нас.:smir:
 

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452


Uraganski šou Rooneya i Ronalda zasjenio Luku i Čarlija


ŠTO GOD da je Alex Ferguson rekao (ili zaurlao) na poluvremenu, upalilo je - na travanjak se vratio onaj pravi United i raskomadao Spurse. Modrić, Ćorluka i društvo bili su na najboljem putu da pokvare planove crvenih vragova u jurnjavi za naslov prvaka, no United je i dalje u prednosti nad Liverpoolom. Tri velika boda i utakmica manje u nogama.
Redsi su gorljivo navijali za Spurse nakon što su odradili Hull City, no unatoč vodstvu od 2:0 Spursi na Old Traffordu nisu uspjeli iščupati niti bod. Bila je to još jedna u nizu nevjerojatnijih otočkih predstava. United je krenuo s ranim presingom, ali Spursi su odgovorili na najbolji mogući način.

Igrala se 29. minuta kada je Vedran Ćorluka lijepo ubacio s lijeve strane i loptom naciljao Darrena Benta. Lopta je preskočila Vidića, a u borbi s Rijom Ferdinandom strijelac londonske momčadi pokazao je više htijenja i s nekih pet metara pronašao nebranjeni dio mreže Edwina van der Sara. Unitedova uža obrana odigrala je jedno od lošijih poluvremena, ali to se na koncu, ipak neće pamtiti. Nije se na lijevoj strani iskazao ni Evra, Lennon je imao dosta prostora. Sve je rezultiralo novim slavljem gostiju - u 32. minuti svjetla reflektora preuzeo je Luka Modrić. Zabio je pogodak vrlo sličan onome koji je srušio Chelsea. S desne strane ubacio je Lennon, Modrić je loptu prihvatio prsima, a zatim ju lijevom nogom proslijedio u gol.


Jedan od najvećih povrataka ikad

Šokantni rezultat držali su Spursi ipak samo do 57. minute. Onda je na scenu stupio Wayne Rooney i pokrenuo nezadrživu serija vodeće momčadi Premier lige. Zabio je dva komada, baš kao i Cristiano Ronaldo, a točku na i stavio je Berbatov.

Zapravo smo gledali šou englesko - portugalske veze. Ronaldo je smanjio s bijele točke nakon što je Heurelho Gomes u svom šesnaestercu nepropisno zaustavio Michaela Carricka. Portugalac je pucao nisko u sredinu, a Gomes je otišao na lijevu stranu. Novi pogodak dočekali smo za deset minuta, kada se Rooney po prvi puta upisuje na listu strijelaca.
Tevez ha je lijepim dodavanjem izvukao na lijevu stranu, napadač Uniteda imao je dosta prostora, ušao je u šesnaesterac, prodao varku i slomio Gomesa. Već u sljedećoj minuti upisao se Rooney i u asistente, ubacio je s lijeve strane, lopta je preskočila Kinga, ali ne i Ronalda koji glavom u padu zabija za vodstvo.
Sudjelovao je Portugalac i kod četvrtoga gola, ovaj puta nije bio strijelac, ali je njegova lopta doputovala do Rooneyja kojem nije bio problem proslijediti je iza Gomesa. Posljednji pogodak na utakmici postigao je Berbatov na još jednu Rooneyjevu asistenciju. Zaista uragansko poluvrijeme Uniteda, koji sigurno kroči prema 18. tituli prvaka. Rekord je u broju ligaških naslova, a drži ga klub s Anfielda.


Rooney: Bio je ovo briljantan preokret, Tevez je posebno zaslužan

Engleski su mediji spektakularni povratak Uniteda proglasili jednim od najvećih ikada.
Redknapp je premorenog Modrića u 86. minuti zamijenio Huddlestoneom, a Čarli je odradio susret do posljednjeg zvižduka.
Nakon utakmice, jedan od junaka preokreta, Wayne Rooney, bio je iznimno ponosan na sebe i svoje suigrače:
"Prije početka utakmice bilo nam je vrlo bitno ostvariti pobjedu i odlično je što smo uspjeli u tome. Bilo je samo bitno zadržati prednost. Bio je ovo briljantan povratak. U prvom poluvremenu smo igrali prilično sporo i znali smo da moramo brže igrati te da će nakon prvog postignutog pogotka sve biti lakše. Na kraju je ispalo da smo komforno pobijedili", sijao je od sreće Rooney.
Posebno je engleski reprezentativac istaknuo ulogu Carlosa Teveza u preokretu:
"Trebala nam je brzina u napadu i on nam ju je donio. U mnogome je svojim ulaskom rasteretio ostale suigrače i donio prevagu na našu stranu."


Ferguson: Imali smo i malo sreće, vratila nam se nakon ispadanja u FA Kupu

Trener Crvenih vragova, Sir Alex Ferguson, tek je u svom komentaru utakmice priznao kako je njegovu momčad pratila i mala doza sreće:
"Da, možda nas je sreća malo poljubila. Ali prošli tjedan smo ispali od Evertona u FA Kupu nakon izvođenja jedanaesteraca tako da mislim da nam se danas to vratilo."
"A Carlos Tevez - on je definitivno zaslužan za energiju koja nam je donijela preokret", istaknuo je Argentinčevu ulogu nakon Rooneyja i menadžer Uniteda.


Redknapp: Sudac nas je uništio, dosuđeni jedanaesterac nije postojao!

Harry Redknapp, logično, nije bio zadovoljan razvojem događaja u drugom poluvremenu, a posebno je rigao vatru prema sucima:
"Ključni trenutak je bio dosuđeni jedanaesterac. Do tog momenta nisam vidio način na koji bi nas mogli pobijediti. To je bio poklon suca Howarda koji je nas uništio i utakmicu okrenuo u njihovu korist. Priznajem, primilo smo nakon toga neke glupe golove, ali jedanaesterac nas je uništio", zaključio je pobješnjeli Redknapp.
 
Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
леееее колку ми е криво шо не ја гледаааав:nesum:
-битно пукнала петарда,честито победа до сите јунајтед фанови!
 

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Честито победата!
Каков неверојатен пресврт!
Пред се заслужувате да бидете шампиони и ќе бидете пак ова година!
Позз :helou:
 
М

Мрак

Гостин
И малце забава со македончето. Под ного очекуваниа е зарад парите дека са дадени за него. Ного добро и кротко момче е. Ако имаше злобата и напориста на Стоичков ке нбеше супер. Ама за жал не е толко луд. А е по-талантлив од него.

Прекрасно видео:):)Прекрасен натпревар!Руни,Роналдо,Бербатов,Ферги...и сите останати...ѓаволи се бе!!:):)Немам зборови,прекрасен пресврт,епа жал ми е за другите,но ова е Манчестер!!!Леле бее ќе полудам од среќа:vozbud:too much!!
 
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom