Ферги уште пред натпреварот најави дека ќе се откаже од овој трофеј дека било презаморно за првотимците и затоа извади ваков состав.Се знаеше дека нешто вакво ќе биде...
Скоро секогаш е вака, се мачиме, па на пенали некогаш тепаме и славиме...
Џабе стигнавме до 1/2 финале, у курац све нека иде, многу се нервирам кога вака испаѓаме..
Можеше и мораше подобар тим да истрча на теренот, ама ај нека се штедат, ова демек не е битен меч, многу го потценуваме ФА Купот, не бива тоа така.
Се надевам ова нема да влијае на наредните мечеви, уште тоа фали со оглед на тоа каква ни е формата... Зар се ќе изгубиме на крајот од сезоната?
Па и оној Рајли фамилијата у пичка да му ја ебам, гомнар ниеден, тој ќе ми судел..
Догодина уште порано ќе испаднеме...Здравје догодина...:kesa:
Да, се чуваат за ПЛ и ЛШ, ама пак премногу го потценуваме ФА Купот... Можевме малку повеќе да се потрудиме, барем и 1/2 финалето да го поминевме веќе кога стигнавме дотука, ама тоа е, мора да гледаме напред.Ферги уште пред натпреварот најави дека ќе се откаже од овој трофеј дека било презаморно за првотимците и затоа извади ваков состав.
Силите се насочуваат кон ПЛ и ЛШ, тоа е факт и затоа не се нервирам воопшто,да си кажам право и мило ми е што испаднавме зошто финалето ќе се игра при крај на сезона кога ќе се бориме за трофеите во ПЛ и ЛШ така да нема да се оптеретуваме со ова натпреварување:helou:
Како што знам јас, Јунајтед е пријателски клуб со Евертон, си го имаме нати го, дајми го и не ми е чудно што не победија, би рекол ова е пуштен натпревар. Имавме догови за исплатаАко ме прашувате мене, радо би го дала купот за Премиер и ЛШм како и Ферги. Нормално дека намерно излезе со ваков состав. Да беше ова натпревар од ЛШ дали Евертон вака ќе куртулеше? Де бе па и вие, дајте им шанса на анти Манчестер да се порадуваат малку, доста квичеа по нивните дувла
Плус заборавив да кажам дека Ферги јавно рече дека Дејвид Мојс го гледа за свој наследникChombe_United можда е во право!!
Сите се сеќаваме на натпреварот 2-0.2-4...Тогаш ем си дадоа автогол,ем на голманот му падна топката од рака