Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
До кога мислевте да победувате на пенали?Цел живот имате среќа во пеналите редно беше...:smir: Не провоцирам реков а играв кец и не ви беше свирнат според мене чист пенал уште во 75 минута

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Се знаеше дека нешто вакво ќе биде...
Скоро секогаш е вака, се мачиме, па на пенали некогаш тепаме и славиме...
Џабе стигнавме до 1/2 финале, у курац све нека иде, многу се нервирам кога вака испаѓаме..
Можеше и мораше подобар тим да истрча на теренот, ама ај нека се штедат, ова демек не е битен меч, многу го потценуваме ФА Купот, не бива тоа така.
Се надевам ова нема да влијае на наредните мечеви, уште тоа фали со оглед на тоа каква ни е формата... Зар се ќе изгубиме на крајот од сезоната?
Па и оној Рајли фамилијата у пичка да му ја ебам, гомнар ниеден, тој ќе ми судел..

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Не може секогаш да победуваме на пенали.Честитки до Евертон и нека победат и во финалето. :helou:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Се знаеше дека нешто вакво ќе биде...
Скоро секогаш е вака, се мачиме, па на пенали некогаш тепаме и славиме...
Џабе стигнавме до 1/2 финале, у курац све нека иде, многу се нервирам кога вака испаѓаме..
Можеше и мораше подобар тим да истрча на теренот, ама ај нека се штедат, ова демек не е битен меч, многу го потценуваме ФА Купот, не бива тоа така.
Се надевам ова нема да влијае на наредните мечеви, уште тоа фали со оглед на тоа каква ни е формата... Зар се ќе изгубиме на крајот од сезоната?
Па и оној Рајли фамилијата у пичка да му ја ебам, гомнар ниеден, тој ќе ми судел..
Ферги уште пред натпреварот најави дека ќе се откаже од овој трофеј дека било презаморно за првотимците и затоа извади ваков состав.
Силите се насочуваат кон ПЛ и ЛШ, тоа е факт и затоа не се нервирам воопшто,да си кажам право и мило ми е што испаднавме зошто финалето ќе се игра при крај на сезона кога ќе се бориме за трофеите во ПЛ и ЛШ така да нема да се оптеретуваме со ова натпреварување:helou:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Здравје догодина...:kesa:
Догодина уште порано ќе испаднеме...
Едноставно Манчестер Јунајтед со Ферги не е создаден за вакви купови, се гледа дека на Ферги не се многу потресува и не се многу форсира, само сега не смееме Премиерлигата да ја изгубиме.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.091
Поени од реакции
1.654
А баш сакав да ги исплескаме пак Челзи :(

Едино страв ми е за формата, да не почнеме пак да играме катастрофално ко со Фулам.Многу грешки прави Фостер,можда треба да почне да се бара и добра измена за ВДС.Моја лична желба веќе година и пол е да го земеме оној на Шалке Мануел Неуер

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ферги уште пред натпреварот најави дека ќе се откаже од овој трофеј дека било презаморно за првотимците и затоа извади ваков состав.
Силите се насочуваат кон ПЛ и ЛШ, тоа е факт и затоа не се нервирам воопшто,да си кажам право и мило ми е што испаднавме зошто финалето ќе се игра при крај на сезона кога ќе се бориме за трофеите во ПЛ и ЛШ така да нема да се оптеретуваме со ова натпреварување:helou:
Да, се чуваат за ПЛ и ЛШ, ама пак премногу го потценуваме ФА Купот... Можевме малку повеќе да се потрудиме, барем и 1/2 финалето да го поминевме веќе кога стигнавме дотука, ама тоа е, мора да гледаме напред.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Не може да се каже дека не е битен овој пораз,сепак загубивме трофеј.
Да не зборувам дека може да се одрази на тимот и формата.
Дури во среда е натпреварот со Портсмут,можеше барем со малку поискусен состав да излезе денес Ферги. :nesum:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.754
Поени од реакции
43.942
Ајде јбг..До сега не се нервирав на елиминација од ФА КУП..Но денес,стварно се изнервирав..

П.С Пак ќе кажам БУГАРИНОТ НЕ МОЖАМ ДА ГО ГЛЕДАМ!!ПОЈМА НЕМА ЧОВЕКОТ!!ГОСПОДИ БОЖЕ ЗА КОЈ ДАДОВМЕ 30. МИЛ...:tapp::tapp::tapp:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ако ме прашувате мене, радо би го дала купот за Премиер и ЛШм како и Ферги. Нормално дека намерно излезе со ваков состав. Да беше ова натпревар од ЛШ дали Евертон вака ќе куртулеше? Де бе па и вие, дајте им шанса на анти Манчестер да се порадуваат малку, доста квичеа по нивните дувла :) Не гледате, уште малце ќе почнат да лепат постери од Евертон по собите.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Ако ме прашувате мене, радо би го дала купот за Премиер и ЛШм како и Ферги. Нормално дека намерно излезе со ваков состав. Да беше ова натпревар од ЛШ дали Евертон вака ќе куртулеше? Де бе па и вие, дајте им шанса на анти Манчестер да се порадуваат малку, доста квичеа по нивните дувла :)
Како што знам јас, Јунајтед е пријателски клуб со Евертон, си го имаме нати го, дајми го и не ми е чудно што не победија, би рекол ова е пуштен натпревар. Имавме догови за исплата:)
Тие што повеќе пратат статистика нека се вратат наназад и нека видат колку пати сме го победиле Евертон кога нам ни било најпотребно:)
Затоа не очајувајте, се е ова голем план:back:

G

Gray Foxx

Гостин
Се восхитувам на мудата кој ги има Фергусон. Само он и Венгер може да играат полуфинале со младинци. Ова пред се ке биде огромно искуство за помладите како е да изгубиш голем натпревар и сигурен сум дека ке извадат поука од денеска.
Единствената грешка која ја направи нашиот сакан стратег е тоа што го стави татарот скапан (што не можам да го глеам више) за прв изведувач на пенали. Требаше Тевез да пуца прв, ем е поискусен во вакви натпревари ем има фудбалски мозок и нерви за разлика од тоа припадникот на најглупата нација на светот.
Пресреќен сум што имаме талент во нашите редови како Дени Велбек, во движењата е ист како Анри. Велбек е новата напаѓачка ѕвезда на Јунајтед. Со правилно водство(кое во секој случај ке го има од Ферги) може да прерасне во првиот светски напаѓач кој испаднал од нашата школа.
UNITED TILL I DIE!!!!!!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.754
Поени од реакции
43.942
Chombe_United можда е во право!!
Сите се сеќаваме на натпреварот 2-0.2-4...Тогаш ем си дадоа автогол,ем на голманот му падна топката од рака:vozbud:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Chombe_United можда е во право!!
Сите се сеќаваме на натпреварот 2-0.2-4...Тогаш ем си дадоа автогол,ем на голманот му падна топката од рака:vozbud:
Плус заборавив да кажам дека Ферги јавно рече дека Дејвид Мојс го гледа за свој наследник:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom