Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.359
Поени од реакции
701
Еве едно видео од мене...сега го уплодирав на јутуб...

Ова е добропозната сцена од филмот “Тhe Day After Tomorrow" ..за тие кои што не ја имаат гледано да ја гледаат ....а и за убаво да ни тргне во новиве 1000 страни од најдобриот фан клуб...

Тројцата мажи наздравуваат пред крајот на светот...
Поздрав

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Еве едно видео од мене...сега го улодирав на јутуб...

Ова е добропозната сцена од филмот “Тhe Day After Tomorrow" ..за тие кои што не ја имаат гледано да ја гледаат ....а и за убаво да ни тргне во новиве 1000 страни од најдобриот фан клуб...

Тројцата мажи наздравуваат пред крајот на светот...
Пзодрав
Да да, закон сцена.
Истата оваа сцена ја ставив во рубриката Омилена сцена од филм:vozbud:

Член од
22 мај 2008
Мислења
700
Поени од реакции
25
А бе ѓаволи што се замарате нели гледате дека имаа кошмари од Менју. Па остајте ги сега малку не си ги лечат стравовите тука. Само опуштено.
Иначе се слагам и јас со зикс и мене ме нервира препотенција али нема везе му се опростува пошто е НАЈДОБАР. :toe:

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Кога веке зборувате за филмови...знаете ли дека има филм за Кристиано Роналдо?Се вика "Кристиано Роналдо момчето што имаше сон",за тие што се од Струмица и се на кабелнет можат да си го слегнат од серверот:smir:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Кога веке зборувате за филмови...знаете ли дека има филм за Кристиано Роналдо?Се вика "Кристиано Роналдо момчето што имаше сон",за тие што се од Струмица и се на кабелнет можат да си го слегнат од серверот:smir:
Jас го гледав филмот пред 4-5 месеци, добар е!

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Играјќи вчера Фифа 09 дојдов до еден посакуван скриншат...Тоа што ќе се случува во недела, а се случуваше во финалето на лигата на шампиони :)
Повелете!

Член од
13 март 2008
Мислења
223
Поени од реакции
18
Играјќи вчера Фифа 09 дојдов до еден посакуван скриншат...Тоа што ќе се случува во недела, а се случуваше во финалето на лигата на шампиони :)
Повелете!

еј брат излезена ли е веке фифа 09 од кај ја најде

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Евра го пропушта дуелот со Виљареал

Левиот бек на Манчестер Јунајтед, Патрис Евра најверојатно ќе го пропушти првиот натпревар на тимот во овогодинешната Лига на шампиони против шпанскиот Виљареал во среда, соопштуваат медиумите на Островот.
Фудбалерот од екипата на сер Алекс Фергусон, припаднал во автобусот при враќањето на тимот од натпреварот со Ливерпул од првенството во саботата каде имаше неколку судари со главата со противничките фудбалери. По инцидентот, францускиот интернационалец е пријавен во болница каде му бил дијагностициран потрес на мозокот.
На местото на Евра во стартниот состав ќе започне Џон О`Шеј, а во нападот деби во Лигата на шампиони ќе направи и бугаринот Димитар Бербатов.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.966
Поени од реакции
23.142
Ќе се снајде О`Шеј тој и голман беше а не па лев бек. И наку Роналдо ќе настапи против Вилареал вчера гледав на CNN бил подготвен

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ќе се снајде О`Шеј тој и голман беше а не па лев бек. И наку Роналдо ќе настапи против Вилареал вчера гледав на CNN бил подготвен
Ја Роналдо не би го ставил во почетниот тим, мислам дека можеме да тепаме и без него, ако не оди нека влезе.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.966
Поени од реакции
23.142
Види ,,, Ферги ќе го пушти Роналдо на крајот на натпреварот , од почеток нема шанси ама сепак со ферги никогаш не се нае:toe:

NanI

\Man_Utd/
Член од
14 јуни 2008
Мислења
540
Поени од реакции
2
Кристијано Роналдо е подготвен за враќање на теренот

Кристијано Роналдо одработи целосен тренинг со составот на Манчестер Јунајтед и постои мала надеж дека тој би можел да биде дел од натпреварот против Виљареал.

Сер Алекс Фергусон веќе го најави враќањето на Роналдо, португалскиот интернационалец е подготвен да се врати на теренот по операцијата на зглобот по завршувањето на ЕВРО 2008.

Постои можност Кристијано Роналдо да биде во составот уште на утрешниот натпревар од Лигата на Шампионите против Виљареал, но поголема е веројатноста тој да настапи на саботното големо дерби од Премиер лигата против Челзи.

Интересно ќе биде да се види реакцијата на фановите на Манчестер Јунајтед кога Роналдо ќе се врати на теренот, со оглед на тоа дека португалскиот фудбалер во летниот преоден рок јасно ја истакнуваше својата желба да заигра за Реал Мадрид.

:helou::helou::helou:

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Да, документарец е, за почеток на кариерата, се поврзано со него и фамилијата. Интересно направено е :helou:
Супер е филмчето, кој сака ќе му најдам торент, 700 мб, стварно е интересно филмчето...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom