Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
ajdeee konecno 1 mesto neka ni se mnozat pobedite pozz do site fanovi

The ReD DeviL

Supervisor
Член од
27 јули 2008
Мислења
135
Поени од реакции
15
Честито победа и нека ни се множат! Ја продолживме серијата без примен гол и нека трае уште многу долго...

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Честито победа и нека ни се множат! Ја продолживме серијата без примен гол и нека трае уште многу долго...
Го израмнивме рекордот на Челзи, ако и против ВБА не примиме гол(а реално е да не примиме) ќе сме рекордери:smir:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.965
Поени од реакции
23.135
Победа.....:vozbud::vozbud::vozbud:

Сосема заслужена иако го дадовме на крајот голот
И да ни е со среќа првото место..

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Бербатов ќе се распуца после. Во вакви моменти треба да покаже дека 30 милиони фунти не се фрлени за просечен играч.
Не се распуца баш, ама го реши натпреварот. :)
Колку фино изгледа табелата сега... Си дојдовме на природната позиција.

Член од
13 ноември 2008
Мислења
82
Поени од реакции
0
lele lele edvaj ja doteravme ali dobri sme i so utakmica pomalku!!Bravo BERBA!!!:helou:

caci_cris7

Red Devil Girl 4ever
Член од
28 октомври 2008
Мислења
294
Поени од реакции
3
Зашто овака ми прават бе, живци искинав до 90 мин. :)
Честито победа Ѓаволи и да ни се множат, и конечно прво место :vozbud:
Не ми се допадна како изигра Димче ама на крај се извади со голот, важно си земавме 3 бода :wink:

Long Live United

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Убав гест на Бербатов. По постигнувањето на голот се фрли во прегратките на Тевез (ова како некоја шпанска серија го напишав :))

N

navivacka

Гостин
Oва беше тешка победа ама заслужена според бројот на шансите...овој голманот на Болтон се одбрани на Кристиано:vozbud:...сите беа добри ама за моменти некој подфрлуваше...

А што му стана на тој навивачот од публиката на теренот:pos:...ке изиграва стриптиз...

А Челзи срека во последен момент.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.185
Поени од реакции
3.516
Манчестер ја имав 0:1 точен резултат :) коефициент 6,честитки прво место,Берба го нема али го има највише коа треба:)

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Не знам дали забележувате(сигурно да) колку е променета играта на Роналдо, колку само за една година стана тимски играч, колку само се жртвува за доброто на тимот, тој лани во вакви позиции да не шутне?, а сега гледа да направи асистенција. Премногу сум позитивно изненаден од него, можам да кажам дека е и подобар од лани иако не постигнува голови но е корисен за тимот. Гледам и темпераментот го има смирено(САФ го има седнато после тренинзи на разговори) и се оди на подобро. Знае како стариот лисец, секоја чест за него и едно ГОЛЕМО БРАВО ЗА РОНАЛДО, покажува зошто е најдобар!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom