jovanovski
Motherfucker Jones
- Член од
- 30 јуни 2008
- Мислења
- 3.789
- Поени од реакции
- 1.294
шо е ова во позадина? со барса да не играат? хахахахха баш би било убаво да се врати публиката на стадионите ама јебига....
шо е ова во позадина? со барса да не играат? хахахахха баш би било убаво да се врати публиката на стадионите ама јебига....
Ке се игра на теренот на АМС !!!Денеска (Сабота) пријателска со Славија во Шишево од 13 и 30.
Не се игра во Ѓорче бидејќи теренот е тапа.
кога ми кажаа сеуште не беше одлучено каде ќе се одигра,најголеми шанси му даваа на Шишево,затоа пишав такаКе се игра на теренот на АМС !!!
Репортажа и неколку фотки од натпреваров има на нашата страна.Сепак на Кокта, победа 2-0
Ај нешто повеќе за мечот со Славија, пошто кога кликам на линкот за Ѓорче-Славија ми дава за кадетите нешто...Репортажа и неколку фотки од натпреваров има на нашата страна.
Ај нешто повеќе за мечот со Славија, пошто кога кликам на линкот за Ѓорче-Славија ми дава за кадетите нешто...
Фала на инфо. Уиграни се децата пошто цел живот повеќето од нив играат зедно, ама сега имаше смена на тренерската позиција, така да со старо новиот тренер не очекувам ништо во оваа полусезона. Ќе биде многу интересен мечот во Пржино, ако не го наместат. Треба да одиграат еден не наместен меч, за ќејфот на навивачите па кој победи нека победиОкеј, сега е поправено. За натпреварот не го пратев баш многу, а и играчите на Славија не ги знам. Од тоа што го видов, Славија е уиграна екипа и на кондициски план добро се држеа, бидејќи едно 25/30 минути играа со играч помалку, а и со играч помалку создаваа шанси. Бар таа сликата кај што интервенира нашиот голман е од второто полувреме, кога веќе подолго време игравте со играч помалку. И самата утакмица беше борбена, исто како да се играше за бодови.
Прегледај го приврзокот 40459
Маџари Солидарност-Македонија ЃП 0:4 (0:2)
0:1 - Автогол
0:2 - Ридван Фуга
0:3 - Кристијан Стојкоски
0:4 - Атанас Ролевски
На ракомет за кој навивате?