Фан Клуб: Македонија Ѓорче Петров

Член од
6 јуни 2008
Мислења
42
Поени од реакции
2
Ке видиме бе...нашиве медиуми ретко кој кога пренесува точно....:smir:
Па не е дека медиумите нешто измислиле туку е пренесена изјава на Драган Митковски, потпретседателот на Македонија ЃП:
- Претседателот на клубот Благоја Николовски се откажа од сите функции во клубот, ја напушти екипата и нема да учествува во финансискиот дел.

Член од
1 декември 2008
Мислења
1.043
Поени од реакции
182
Ке видиме бе...нашиве медиуми ретко кој кога пренесува точно....:smir:
Медиумите пренесуваат тоа што им стигнало како соопштение од клубот. Не може сите да згрешат во исто време. И спорт и А1 и Канал 5 и Спортко Радио ...
Ако е навистина грешка (како што тврдиш ти) тогаш грешката е во клубот кој испратил погрешно соопштение.

Медиумите, какви такви, во овој случај само пренесуваат изјава.

aj ne zamaraj idi kravite te cekaat:kesa:
Јак ти е коментарот :pos2:

Само да те прашам нешто, за кој клуб навиваш ти? Во профилов твој гледам два пати има испишано име на еден клуб. Вардар.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
pa nie barem sekako se trudime da go odrzime vo zivot klubot za koj ziveeme...a vie paceri ako ima pari idete ako ne begate,si odite od utakmica vo koja klubot vi gubi i vo moment koga na igracite im treba maksimalna podrska....kakvi ste vie navivcaci be!?
Na ite so 1% pamet jasno im e za toa sto ste go skrtale niz skopje....na utakmica nikoj ne ve zabelezuva i sea aj ke skratme niz skopje da se promovirame...vie nemate ni N od navivaci be,za se ke vi bide vrateno samo poleka poz od vasite idoli FA
Ке се видиме бе пацери дојдете во Ѓорче како ние што дојдовме кај вас и цел Селодром црвен го направивме....дојдете и ке правиме муабет,ке се видиме....
Вие ако се трудите да го одржите во живот клубот,јас сум баба Ванга....кој е сега на ред да ве изебе немиени....
Вас ве забележува некој мислиш :pos2::pos2:
Кој од кој потешка педерчина,постоите само заради џанакот Зелен,кој ви глуми главен мафијаш,а уствари пиче невидено е...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Да не реплицирам сега и на двајцата,да изјавил вчера тоа,ама Благоја сепак ке учествува во финансирањето кај нас....

Член од
1 декември 2008
Мислења
1.043
Поени од реакции
182
go mrzam vardar.!.:pusk:
:pos2::pos2:

Абе за кого навиваш, а не кого мразиш.
Што ти згрешил Вардар? Да не те избркале кога си бил во пионери или кадети?

Да не реплицирам сега и на двајцата,да изјавил вчера тоа,ама Благоја сепак ке учествува во финансирањето кај нас....
Се надевам дека си во право. Сите сакаме посилна лига со барем 4-5 стаблини клубови.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
:pos2::pos2:

Абе за кого навиваш, а не кого мразиш.
Што ти згрешил Вардар? Да не те избркале кога си бил во пионери или кадети?

Се надевам дека си во право. Сите сакаме посилна лига со барем 4-5 стаблини клубови.
И јас сакам брат постабилна лига,со појаки клубови и повеке дерби-утакмици,да се вратат лугето на стадионите и се тоа,ке биде боље тогаш...

И Марио брат смени потписот и тајтлот,мислам дека е во право дечкото......:smir:

Член од
10 октомври 2008
Мислења
215
Поени од реакции
6
Ке се видиме бе пацери дојдете во Ѓорче како ние што дојдовме кај вас и цел Селодром црвен го направивме....дојдете и ке правиме муабет,ке се видиме....
Вие ако се трудите да го одржите во живот клубот,јас сум баба Ванга....кој е сега на ред да ве изебе немиени....
Вас ве забележува некој мислиш :pos2::pos2:
Кој од кој потешка педерчина,постоите само заради џанакот Зелен,кој ви глуми главен мафијаш,а уствари пиче невидено е...
vie ne dojdovte vo aerodrom vie pominavte niz aerodrom i skrtavte po zgradi sto se do ulica,nedaj boze vo maalo kaj nekoj da ste vlegle pickici....nas ni ljubomorat deka ne ne zabelezuvaat :pos2:jas zelen sakas veruvaj sakas ne ama ne go ni znam kako izgleda....postoime zosto sme najdobri ne radi nekoj poedinec..... prestani da :drk: na FA i Aerodrom za koj nemozes ni da sonuvas deka si del od Familijata

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
vie ne dojdovte vo aerodrom vie pominavte niz aerodrom i skrtavte po zgradi sto se do ulica,nedaj boze vo maalo kaj nekoj da ste vlegle pickici....nas ni ljubomorat deka ne ne zabelezuvaat :pos2:jas zelen sakas veruvaj sakas ne ama ne go ni znam kako izgleda....postoime zosto sme najdobri ne radi nekoj poedinec..... prestani da :drk: na FA i Aerodrom za koj nemozes ni da sonuvas deka si del od Familijata
Вака сега неписмен еден...прво и основно пишувај на кирилица,правило на форумот....

Сега за тоа што си го постирал....бевме прво кај салата,цела ја направивме лом,како што си видел...потоа отидовме низ цел Аеродром,влеговме во Бисер,седеа едни батки таму,група и додека шаравме не рекоа ништо....потоа во околните згради,сите ги ишаравме и седнавме дури да јадеме на раат на сред Аеродром.Тоа бурекот за кур не ви го бива...
Потоа влеговме во Скопјанка,таму се ишаравме и околните згради,еден батка се курчеше,демек манга,ни вика шо кур праите и си го доби заслуженото расцепена чутура....
Што повеке да ти кажам,не ни сакам да сум дел од таа ваша фамилија која пати од комплекси.....си знаете и сами од кого да не именувам...

И веке не замарај на фан-клубот не го гнаси со твоите дебилоидни дебати како сме пичкици.....отидовме цел Аеродром црвен го направивме,дојдете вие и ке збориме после.....

Ајт копачот у раце,нивата те чека....:helou::smir:

Иии да.....пазете да не ви ја земе некој и таа церадата нова што ја имате....:pos::pos:

B

Beck's

Гостин
Utre ke se igra priatelska pomegu Mkd Gp i Shkendija od 18:00 casot.Pa koj ke odi da gleda neka kaze i rez i detali nesto:helou:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Да сега прочитав во фан-клуб Шкендија,ке одам да ја гледам баш,да видам како ке изиграат нашиве...:smir:

B

Beck's

Гостин
U gjorce de,zatoa kazav,koj ke odi da ja gleda utakmicata,neka prenesuva ovde detali od mecot

Да сега прочитав во фан-клуб Шкендија,ке одам да ја гледам баш,да видам како ке изиграат нашиве...:smir:
ama ke mi kazes kako ke igrat i nasite:pipi: posto seuste ne sum gi videl na prijatelskive

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
U gjorce de,zatoa kazav,koj ke odi da ja gleda utakmicata,neka prenesuva ovde detali od mecot

ama ke mi kazes kako ke igrat i nasite:pipi: posto seuste ne sum gi videl na prijatelskive
Ке пишам нема проблем,а ако го носам и апаратот може да има и фотки,ке видиме :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom