Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
S

Stivie G

Гостин
ете сега увидуваме дека продажбата на Раул беше грешка, тој требаее да остане и да игра на десната крилна позиција, во врска со Шкртел се согласувам и јас, и пред некој ден реков дека не може да игра на таа позиција, а за Керол пак ке кажам НАЈЛОШИОТ ТРАНСФЕР што го имаме направено, тотално сум разочаран од него

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Коа ќе се врати капитенот очекувам да се игра формацијата Бенитез што ја практикуваше, кога Џерард играше како полушпиц позади Торес.

.....Лукас......Адам......
Кајт.....Џерард......Даунинг
.........Суарез..........
--- надополнето: Sep 18, 2011 9:02 PM ---
вака нешто..

адам/алонсо; аурелио/енрике; риера/даунинг; торес/суарез

колку ми е боље составот на сликава од моменталниов.. :D

Член од
29 август 2009
Мислења
327
Поени од реакции
23
Се надевам дека кени ќе се свети и конечно ќе смени тактика.
Денеска изгубивме заради погрешно наместена тактика и ништо друго.
Не можеш Скртел со своите 200 цм и кој е спор да го ставиш да го чува бејл. не може еден Кајт да е на клупа а хендерсон да е во игра!!! Керол??? незнам како ке го вклопат во тимот ама сигурен сум дека без керол тимот игра многу подобро.
А тек ќе воочуваме колку отиде креативноста со продажбата на Меирелеш...разочаран, не е безизлезна ситуација но под итно треба интервенции во тактика и играчки кадар. Хендерсон нејќам ни дапомириса првотимски фудбал, исто и керол. Кајт и макси мораат да добијат шанса.
Повторно дојдовте на мојов, а кењавте пред 1 коло за моите кртитики.

Г

Гучи

Гостин
Добро бе само ја ли сум оптимист за Керол? :pos:
И на Крауч му требаа 15 утакмици за да даде гол..ке прсне и Енди у секој моменат. :D

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
Добро бе само ја ли сум оптимист за Керол? :pos:
И на Крауч му требаа 15 утакмици за да даде гол..ке прсне и Енди у секој моменат. :D
ќе блесне нормално но кога ? тој премалце покажува воља за да игра како напаќач од 40 милиони ех пачеко бабел па и нгог би го спомнал 6 пати повеќе трчаше и бараше топки
го чекам зимото со надеж дека ќе се донесат минимум 3 класа играчи па после нека ме убедуваат дека овој ливерпул кој што се одкажа од сите натпреварувања само за да биде 4 во ПЛ . до кое дереџе дојдовме уште и на овие брајтон всреда ако им тргне како до сеа ќе има плачки
--- надополнето: Sep 19, 2011 12:44 AM ---
Значи тимот на фб што ја води групата свака част за се што се трудите али батка секој статус ви е копиран од друго место и објавен али кога ќе видам лично од вас напишан текст тоа е срамота еве цитат

Зашто ги фалите Аквилани и Торес?? Аквилани неќеше да игра за нас ,носталгичен е за дома,дал гол викате па и Адам даде и Хендерсон даде и сеа што? ,а Торес дал се на се 2 гола за Челзи на 20 натпревари и тоа значи дека е добар??Влагал у форма оффф мори мајко веќе година дена влага у форма секое коло влага,тие се истрошени играчи и не вредат ни за моабет веќе,затоа заборавете ги аман.. ."

за аквилани имаше секакви вести и дека сака и дека неќе да игра занас тоа е до новинарот , за торес сигурен сум дека 90 посто тој несакаше да си оди и сето тоа беше исрежирано да биде клубот со чисто лице иста приказна втор дел е и со раул само што раул донекаде кажа дека бил приморан на такво нешто и дали за една година недај боже кога суарес ќе си отиде ќе викате се што денес му редите на торес .....пријателе па тој е еден од најдобрите шпицови што сме ги имале во последните 10 години и да гледај торес да влезе во форма па ќе правиме муабет само додека е во англија многу тешко ќе ја врати формата прегруб фудбал за нежен фудбалер

skopje11

И ја би тата , ово радио!!
Член од
3 јуни 2011
Мислења
147
Поени од реакции
36
Торес ако преработи Челси е главен кандидат за титула!
Ние со Керол не праиме ништо! ама баш ништо! дај побрзо да купуваме напагач и Керол нека оди во Анжи!!!!

Инаку 2-3 збора за овие од Јунајтед . Почнуваат се повеке и повеке да ме нервираат! не дека немат игра играам! но челси ги разбрка топка не чепнаа а мозеа да тепат 5-1 ! Ногу срека имаат !

Член од
6 септември 2011
Мислења
4
Поени од реакции
0
vo nedelata se bese od loso poloso prvo golot pa ponisteniot za nas pa nervozi 2 crveni kartoni pa posle uste 3 gola. ne morat sea da pocnite Carroll necinel ovaj necinel onaj, pa ne mojs ti vo rok od pola godina da smenis 10 igraci i se da e pod konec to samo na film go imat dajte im vreme. fakt e deka ova sezona ne sme spremni za shampioni da sme, da sme vo prvi cetiri e planot i ke sme jas za to ne sum zagrizen eve sega imame dve lesni ukamici (taman da se konsolidered redovive- ke sredit to kenny) pa so everton gejcester pa zdravje boze da gi dobiemie site 4 pa ke vidite druga prikazna. moe mislenje e deka redno bese da se naprajt vakavi cistka makar i 1 sezona da sme konkurentni za tutla zoso so drva ko poulsen i cole, sho gi mrzese da trcet na utkmica kamo li da se zamaaraat na trening nema idnina. ke dojd naseto vreme srpetese verba malce i vo KING KENNY i vo Henry se ke si dojt na svoe mesto.
YNWA

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
S

Stivie G

Гостин
Според мене вечерашнава утакмица ќе биде доста тврда, Брајтон се во супер форма и моментално се 3 во Чемпионшип, но сепак очекувам дека нашиве ке тепат бидејки имаме серија од 2 порази, и сега е вистинскиот момент да се прекине оваа црна серија :)

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
Вечер очекувам победа и прекинување на црната серија. Очекувам победа со 2-3 гола разлика. Убаво би им дошла оваа победа на момците, за кревање на самодовербата !!!

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Стиви на клупа :vozbud:

Се надевам ќе добие некоја минута, ептен е потребен во наредниов период, додека се консолидира тимов ко што треба.

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Белами е дефинитивно најдобар ... незнам зашто го дадовме пред некоја година чоеков го има на секој дел од теренов ... убоо играа .... макси треба да добива шансе у прв тим у ЕПЛ според мене супер игра...

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕ пречка на Велшанецоооотттт......оуууууу:vozbud::cuc:

skopje11

И ја би тата , ово радио!!
Член од
3 јуни 2011
Мислења
147
Поени од реакции
36
Каква пречка а ? СТРАШНО!!

моментално БЕЛАМИ е 10 класи подобар од Керол и 10 пати повеке се труди... никој неможе да ме разубеди за оваа...

Kajgana Shop

На врв Bottom