Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Имате некоја информација со какви дресови ќе играте следнава сезона , дали со овие старите или со тој новиот што беше од финалето на купот со око што беше ?Многу масонски ми беше тој дрес и се ми се чини дека ако играте со тој ќе има нешто интресно сезонава ...
Дајте слика до тој дрес :свиркам:
http://www.pokerpurist.com/uploadedImages/crunchsports/NewsImages/203387_new-liverpool-shirt.jpg

http://www.footy-boots.com/files/2012/06/liverpool-away-shirt-2012-2013-suarez.jpg

Тоа со окото иначе беше од акцијата "Seeing is Believing" за еднодневна употреба само. Новиот спонзор ни е Вориор кој го замени Адидас, а овие погоре се дресовите кои ни ги направија. Е сега во исчекување сме на третиот:

http://www.epltalk.com/media/2012/04/liverpool-third-shirt1.jpg
- Еве подобра варијанта од можниот трет дрес.

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.357
Поени од реакции
8.459
Фала ама брат да ми дадеше слика од тој другиот дрес со окото ?!
Кога сум тука и барам нешто дали може некој да го постира видеото ареснал - ливерпул пред дестина години кога овен и фаулер ги дадоја головите во последната митуна и се ми се чини нерешено заврши натпреварот

Член од
9 март 2010
Мислења
368
Поени од реакции
373
Кога сум тука и барам нешто дали може некој да го постира видеото ареснал - ливерпул пред дестина години кога овен и фаулер ги дадоја головите во последната митуна и се ми се чини нерешено заврши натпреварот
http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/gerrard_4f994167ae1b9095859392.jpg

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
ако е воа вистина со аквилани дека на милан ке им го дадеме уште на една година и после да можат да си го купат за само 1 милион :facepalm:

пред некој пост го кажав истово за со тељо за него бараат 10 ние ќе ги дадеме а кога нас ни бараат играч и за 1 милион ке го дадеме .... па добро бе има ли нкој од тој наш стручен штаб со мозок да е или се е безмозок

S

Stivie G

Гостин
А по кое мерило е донесен Хендерсон или ајде малце поново по кое мерило ќе дојде Сигурдсон?? Бил ли некој од овие нешто најдобро во својот тим(дал стрелец дал асистент)?? Општо праиме моабет ,никој не вика дека Манџукич ќе дојде туку моабетот е дека на погрешно место се ризикува,место да дадат 10м за Манчукич они ќе дадат попрво 20м Рамирез, тоа е моабетот.
Хендерсон е донесен по мерилото најдобар играч во Сандерленд 2 сезони. Ако си ги гледал Сандерленд ќе видеше дека во последните 2 сезони(посебно 2010-11) Хендо им беше главен играч. Ги одигра буквално сите натпревари и сите тие на ниво. Исто на ниво ги одигра и сите натпревари во Ливерпул кога настапуваше на својата природна позиција. Тоа шо играше на крило е друга работа. Се надевам дека Роџерс ќе ја исправи таа грешка.
Хендо беше и капитен на англиската репрезентација до 21 година. Тоа не е никаква случајност.
Сигурдсон-играч кој во последните 3 сезони ги освојувал наградите за најдобар играч во тимот кој настапувал(2010 во Рединг, 2011 во Хофенхајм, 2012 во Свонси). Исто така водечки играч на Свонси кои имаа одлична сезона.
Друго мерило за тоа шо ќе дојде е и Роџерс кој буквално му е како "татко" на Гулфи.
Манџикиќ нема ништо од тоа шо покажале овие 2. Може успеал во тим како Динамо и Волфсбург и некој сличен но никојпат нема да успее у Ливерпул.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Хендерсон е донесен по мерилото најдобар играч во Сандерленд 2 сезони. Ако си ги гледал Сандерленд ќе видеше дека во последните 2 сезони(посебно 2010-11) Хендо им беше главен играч. Ги одигра буквално сите натпревари и сите тие на ниво. Исто на ниво ги одигра и сите натпревари во Ливерпул кога настапуваше на својата природна позиција. Тоа шо играше на крило е друга работа. Се надевам дека Роџерс ќе ја исправи таа грешка.
Хендо беше и капитен на англиската репрезентација до 21 година. Тоа не е никаква случајност.
Сигурдсон-играч кој во последните 3 сезони ги освојувал наградите за најдобар играч во тимот кој настапувал(2010 во Рединг, 2011 во Хофенхајм, 2012 во Свонси). Исто така водечки играч на Свонси кои имаа одлична сезона.
Друго мерило за тоа шо ќе дојде е и Роџерс кој буквално му е како "татко" на Гулфи.
Манџикиќ нема ништо од тоа шо покажале овие 2. Може успеал во тим како Динамо и Волфсбург и некој сличен но никојпат нема да успее у Ливерпул.
Кој се овие моабети бе брат, најдобар играч на Хофенхајм бил ,браво уште да не биде најдобар е тек тогаш сме наебале. Ако гледаме вака па и Манџо е најдобар играч на Волзбург .. Не е поентата дали е најдобар некој во тимот или не, туку работата е да го процениш играчот и да осетиш дали кариерата му иде нагоре или надоле. Пази Ховенхајм(јакиот тим) го дава Сигурдсон на позајмица??? Демек слаб ни е на нас еве им го на Свонси .. А сега ние се палиме дека Сигурдсон кај нас ќе гази( слаби депресии) он неможел во Хофенхајм да гази па кај нас ама ајде нека му е .Истото важи и за Хендо(само што за Хендо имам поголема надеж). За овие( Сигурдсон + Хендо) ќе дадеме вкупно 30-тина милиони, е пази сеа Јанг и Кагава вредат исто 30м па напраи разлика од скаути до скаути или Ван Дер Варт и Паркер сакаш да ти кажам колку вредат?? Колку еден Даунинг..

Е од овие причини јас се нервирам што ''гомното'' ми го продаваат како кавијар.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Го едитнав и ти објаснив шо е фората со окото :) Али еве у секој случај ти остави theskyowner слика.
--- надополнето: 18 јуни 2012 во 02:01 ---
Мартин Шкртел - Зенит
Даниел Агер - Брондби
Лукас Леива - Гремио
Дирк Кајт - Феенорд
Милан Барош - Баник Острава
САМИ ХИПИА - Вилем II
Џибрил Сисе - Оксер
Чаби Алонсо - Реал Сосиедад

Shall I continue? :)

Член од
22 април 2010
Мислења
93
Поени од реакции
186
Don't get me wrong, ама во моменов Ливерпул нема со што да привлече докажани фудбалери. Да бидеме реални, веќе неколку години не играме во Европа, едвај завршивме 8ми, нема некој докажан тренер, ниту пак клубот има пари да исплати некоја голема сума за еден играч. Единствена опиција во моментов е да потпишат млади надежни играчи, и да се задржат квалитените што ги имаме. It's a risk to take.

S

Stivie G

Гостин
Распоредот за следната сезона:Почнуваме нагости кај ВБА на Стив Кларк. Првите 3 на Енфилд против Сити, Арсенал и Јунајтед :vozbud::vozbud: . Целосниот распоред е.
AUGUST
18 West Brom (A)
25 Manchester City (H)
SEPTEMBER
1 Arsenal (H)
15 Sunderland (A)
22 Manchester United (H)
29 Norwich City (A)
OCTOBER
6 Stoke City (H)
20 Reading (H)
27 Everton (A)
NOVEMBER
3 Newcastle United (H)
10 Chelsea (A)
17 Wigan Athletic (H)
24 Swansea City (A)
27 Tottenham (A)
DECEMBER
1 Southampton (H)
8 West Ham (A)
15 Aston Villa (H)
22 Fulham (H)
26 Stoke City (A)
29 QPR (A)
JANUARY 2013
1 Sunderland (H)
12 Manchester United (A)
19 Norwich City (H)
29 Arsenal (A)
FEBRUARY
2 Manchester City (A)
9 West Brom (H)
23 Swansea City (H)
MARCH
2 Wigan Athletic (A)
9 Tottenham (H)
16 Southampton (A)
30 Aston Villa (A)
APRIL
6 West Ham (H)
13 Reading (A)
20 Chelsea (H)
27 Newcastle United (A)
MAY
4 Everton (H)
12 Fulham (A)
19 QPR (H

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Сити, Арсенал,Манчестер во први 5 кола.. Уште до крај на Септември ќе го знаеме капацитетот на Роџо а и на Ливерпул за оваа сезона.

S

Stivie G

Гостин
Не баш, и Гвардиола започна со пораз и реми во првите 2 кола со Барса па потоа почна да руши се пред него. Не дека и со нас ќе се случи ова но почетокот не мора ништо да значи. Главна цел ќе биде место во ЛШ, толку се и можностите најмногу.Дали ќе стигнеме тоа е друго, воглавно тежок распоред на почетокот имаме.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Не баш, и Гвардиола започна со пораз и реми во првите 2 кола со Барса па потоа почна да руши се пред него. Не дека и со нас ќе се случи ова но почетокот не мора ништо да значи. Главна цел ќе биде место во ЛШ, толку се и можностите најмногу.Дали ќе стигнеме тоа е друго, воглавно тежок распоред на почетокот имаме.

За Ливерпул увек биве важни првите 5-6 кола , 2008-09 ги тепавме првите натпревари па газевме цела сезона само на крај немавме среќа, сите останати сезони сме немале добар старт и затоа ни се такви падни стани сите сезони. Дури и Бенитез го има потврдено ова.

S

Stivie G

Гостин
За Ливерпул увек биве важни првите 5-6 кола , 2008-09 ги тепавме првите натпревари па газевме цела сезона само на крај немавме среќа, сите останати сезони сме немале добар старт и затоа ни се такви падни стани сите сезони. Дури и Бенитез го има потврдено ова.
Брендон ќе го смени ваквиот менталитет(да се надеваме) :D.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Сити, Арсенал,Манчестер во први 5 кола.. Уште до крај на Септември ќе го знаеме капацитетот на Роџо а и на Ливерпул за оваа сезона.
Демек ако новиот менаџер кој наметнува друг вид на игра ако не се покаже во првите неколку кола против најјаките екипи од Премиер Лигата тогаш не го бива? Ако така лесно судиме, ај нека си отиде уште сеа...

Kajgana Shop

На врв Bottom