Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.792
Поени од реакции
12.157
Одлично! Копилето многу е јако од корнери, растура со глаучот :D
Абе не само од корнери. И шут има мамето негово.На КПР каков гол им даде Нгог наш онаков неможе да даде
--- надополнето: Aug 18, 2011 2:10 PM ---
Српскиот сајт Блиц објави дека Болтон најверојатно ќе ја прифати понудата од Ливерпул која се состои од 10 милиони фунти и Давид Нгог, и згора на тоа и позајмувње на младиот Рахим Стерлинг за гери Кејхил.

Според мене, фантастична зделка.
Добра зделка уште Шелви да го пуштевме таму ќе го претворат во играчиште

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Ако иде Нгог, може ќе донесат и еден напаѓач. Колку да не останеме без резерва.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Ако иде Нгог, може ќе донесат и еден напаѓач. Колку да не останеме без резерва.
Или смета на Кујт како евентуална резерва, во случај Керол да се повреди/оди в затвор. Ама не ми се верува. Ми се чини дека спрема уште еден напаѓач.

Г

Гучи

Гостин
Или смета на Кујт како евентуална резерва, во случај Керол да се повреди/оди в затвор. Ама не ми се верува. Ми се чини дека спрема уште еден напаѓач.
:pos:
Нема потреба бе, Макси може да покрие исто и Кајт..или Пачеко конечно нека му дадат шанса.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.792
Поени од реакции
12.157
Пачеко нека добие шанса. Ама мислам дека ќе го шитнат. Оваа недела ќе се дознае неговата иднина.

Член од
20 јули 2010
Мислења
909
Поени од реакции
2.228
Пачеко нека добие шанса. Ама мислам дека ќе го шитнат. Оваа недела ќе се дознае неговата иднина.
Пачеко нема да добие шанса исто како шо не доби Бабел. За напад супер е Кајт, едно десно крило да се земи ке биди подобро.

skopje11

И ја би тата , ово радио!!
Член од
3 јуни 2011
Мислења
147
Поени од реакции
36
Да да ... напагач не ни треба! нас мометално шо ни фали е Десно крило и Дефанзивец ( тука веке 99% го рачунам Кејхил ).

Стеф...

30.05.1980 Time when the legend was born...
Член од
16 април 2009
Мислења
364
Поени од реакции
39
Дур не се шитнат Макси и Кол,не треба да купуваме крило или напаѓач.И не бидете толку сигурни дека ќе дојде Кејхил,се може да се деси.Почекајте уше оваа недела да видиме шо ќе се деси,не баксузирајте пред време.

sanos_a

www.autobusi.net/
Член од
12 декември 2008
Мислења
554
Поени од реакции
83
се повеќе не поврзуваат со лисандро лопез од лион
:vozbud:

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
Супер би било да се шитне Н'гог и да се донесе Лисандро само незнам дали би се нафатил да грее клупа ни треба солиден напаѓач што ке ја грее клупата, иначе Кејхил ми го праи филмот :)

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
дете, дај нова тема! :P
Заебите нова тема до сабота со победа против Арсенал да ја отвориме :D:vozbud: и на Фени темата има над 1000 страни па што јас мислам до сабота може да се фура оваа тема :)

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Планирав после накај 3-4 ч. да ја отворам темата, ама како сакате може и да почекаме до сабота...

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.792
Поени од реакции
12.157
Пачеко нема да добие шанса исто како шо не доби Бабел. За напад супер е Кајт, едно десно крило да се земи ке биди подобро.
:tapp::mad:
Ми се плачи за дечково. Иако понекогаш се влечеше како црево кога играше беше ѕвер.Штета што не доби шанса
--- надополнето: Aug 18, 2011 6:56 PM ---
Планирав после накај 3-4 ч. да ја отворам темата, ама како сакате може и да почекаме до сабота...
Утре кон 3-4 поручекта отворај ако не ќе ти кажам како ќе напрајме. Нема везе победа пораз со Арсенал. Ако чекаме победа брзо ќе дочекаме. Што ако изгубиме? Со пораз посекако ќе треба да ја отвориме темата. Така да пораз или победа темата ќе треба да се отвори. Нема многу врска дали пред или после утакмица ама подобро пред за да можиме да си коментираме на раат. Стилски да ја отвориме новата тема со голем противник а не со некое екипче :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom