Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
L

LFC 4 LIFE

Гостин
Да ама не е исто кога ќе дадиш 19м а тиа да не помогнат ништо една полусезона , и иначе тиа пари биле искористени за еден од овие двајца , и на сета таа не се малце околу 40м за трансвери , арсенал потроши само 13 за Вермален :smir:
Portsmouth беа должни 7 м за Crouch и плус 10 од R.Keane тоа се 17 м, другите од R.Keane 9м + 10м од X.Alonso беа за A.Aquilani... И тоа е други пари газдите не дадоа, туки ги земаа за себе (т.е. за долговите што ги имаат по банки) другите 20 м од Xabi...

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Епа браво чим биле вратени... оправдано чим е така. :tv:

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.846
Поени од реакции
499
ами ако ви гледате така на вратени и не вратени пари дека се криви газдите тогаш , што да кажиме фановите на Арсенал каде заминаа 25 + 15 м од Гадебајор и туре

L

LFC 4 LIFE

Гостин
ами ако ви гледате така на вратени и не вратени пари дека се криви газдите тогаш , што да кажиме фановите на Арсенал каде заминаа 25 + 15 м од Гадебајор и туре
Епа незнам тоа гледајте си вие не ме интересира мене :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.793
Поени од реакции
44.074
Gledajte na pozitivnata strana .. Dogodina mozeme go osvoime Uefa Kupot . :tapp::tapp: . Ne mi se veruva , ova e veke premnogu

Rafa Out, Yanks Out .
Неможете ни тоа..УЕФА Куп веќе не постои :)

Знам дека не ви е до шеги во моментот но јбг..Бенитез навистина заслужува да замине..:toe:

F

fantomX

Гостин
Арсенал треба 10-ина години да го исплаќа Емирати колку шо знам. Америве во Ливерпул не го ни почнаа Стенли Парк ми се чини.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Ако замине Бенитез,ливерпул уште повеќе ќе тоне...

Kopites

You'll Never Walk Alone
Член од
25 август 2008
Мислења
760
Поени од реакции
10
СРАМОТА, друго немам што да кажам.:toe:

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
СРАМОТА, друго немам што да кажам.:toe:
Зошто бе срамота? Лошо изиграа и заврши како што заврши. Исто ко што не беше срамота поразот на Челзи од Виган, или на Манчестер од Ливерпул. Кој ќе игра подобро, ќе си победи.

L

LFC 4 LIFE

Гостин
"Срамота" се мисли за Benitez... Кај се Agger, Skrtel и Aurelio ги немаше ни во резерви исто и N'Gog (кој во моментов е 5 пати подобар од Babel), никој од нив не повреден. Зошто ги извади Torres и Benayoun кои беа едниствена светла точка на натпреварот и место нив ги стави Babel и Eccleston. Aj за Torres може да сватам дека не е уште опоравен 100% од повредата и го чува за Lyon, ама зошто ги чуваше другите и зошто го извади Benayoun при 2-1 :toe:...

Член од
30 мај 2007
Мислења
399
Поени од реакции
1
offffffffffff lele od ovoj benitez i negovite odluki mi se losi ejjjjj sto se desi denes ccccc katarstora zal mi e za TORRES gledajte go lom prai sezonava u neverojatna forma e ama sam nisto ne moze da napravi abe sramota :kesa:

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
"Срамота" се мисли за Benitez... Кај се Agger, Skrtel и Aurelio ги немаше ни во резерви исто и N'Gog (кој во моментов е 5 пати подобар од Babel), никој од нив не повреден. Зошто ги извади Torres и Benayoun кои беа едниствена светла точка на натпреварот и место нив ги стави Babel и Eccleston. Aj за Torres може да сватам дека не е уште опоравен 100% од повредата и го чува за Lyon, ама зошто ги чуваше другите и зошто го извади Benayoun при 2-1 :toe:...
Ајде сега јунаци мои, вратете се едно 10тина страни наназад (може и помалку) кога јас го напаѓав Бенитез, а вие го браневте...

L

LFC 4 LIFE

Гостин
Не го браневме Benitez само го прифативме фактот дека нема да си оди во скоро време :toe:...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom