Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 февруари 2007
Мислења
73
Поени од реакции
9
Liverpool nema sa se bori za treto mesto. Liverpool ide na loga na sampioni. Gledate deka so arsenal igraa so pola tim. Rafa site gi cuva sa so PSV.

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Мојот најнеомилен играч, ги реши Арсенал...

Но се радувам за Ливерпул!!!

Член од
25 март 2007
Мислења
143
Поени од реакции
1
xaxaxa taka e decki sea ke vidite u vtornik sto ima da se slu4i so PSV

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
секоја чест за Ливерпул, посебно на Крауч, иако малце не го сакам, но сепак беше Man of The Match. :)

Член од
25 март 2007
Мислења
143
Поени од реакции
1
aj nekoj ako ja ima ximnata na LFC You'll never walk alone prevedeno na makedonski neka ja pise ili ako ja ima na nekoj sajt piseteeeeee pls me mrze da preveduvammmm

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
PeaceMaker напиша:
aj nekoj ako ja ima ximnata na LFC You'll never walk alone prevedeno na makedonski neka ja pise ili ako ja ima na nekoj sajt piseteeeeee pls me mrze da preveduvammmm
сакаш од Наум Петрески да ти испеам нешто ? :tapp::tapp:

Ослабениот ПСВ го пречекува Ливерпул

ПСВ Ајндховен е единствениот преостанат тим во Лигата на шампионите кој е актуелен шампион и лидер во домашното првенство. Вечерва, европскиот првак од 1988 година го пречекува петкратниот шампион Ливерпул во првиот натпревар од четврт-финалето.

Сепак, ПСВ се мачи со повреди и одигра само 1:1 со Бреда во саботата во холандското првенство. Тимот кој има предност од три бода пред Ајакс нема добиено натпревар откако дефанзивецот Алекс го повреди коленото на 11 март против Екселзиор.

- Не можам да негирам дека не сме најсвежиот тим во моментов. Натпреварите од ЛШ се исцрпувачки, особено против Ливерпул - изјави Роналд Куман, тренерот на ПСВ.

Во другиот денешен меч, Милан е домаќин на Баерн Минхен. Утре, Рома ќе го нагости Манчестер јунајтед, а Валенсија му гостува на Челзи.

Милан, кој беше задржан на 1:1 од Рома во саботата, ќе мора да игра без напаѓачот Роналдо, бидејќи тој веќе играше за Реал Мадрид во ЛШ оваа сезона. Место него, "росоњерите" го имаат Алберто Џилардино, човекот кој израмни против "волчицата". Исто така, Алесандро Неста се врати во тимот по четири месеци пауза поради повреда на рамото.

Денешни натпревари (20.45)

МИЛАН - БАЕРН МИНХЕН

Суспендирани: Кан (Б).

Еден жолт картон до суспензија: Џилардино, Малдини (М), Демикелис, Отл (Б).

Претходни средби: Милан - 5, Баерн - 1, нерешени - 2.

Веројатни состави:

Милан: Дида, Одо, Неста, Малдини, Јанкуловски, Гатузо, Пирло, Амброзини, Сидорф, Кака, Џилардино.

Баерн: Рензинг, Сањол, Лусио, Ван Бајтен, Лам, Салихамиџиќ, Отл, Харгривс, Швајнштајгер, Макај, Подолски.

Судија: Јури Баскаков (Русија).

ПСВ - ЛИВЕРПУЛ

Суспендирани: Сисоко (Л).

Еден жолт картон до суспензија: Салсидо (П), Кајт, Пенант (Л).

Претходни средби: Ливерпул - 1, нерешени - 1.

Веројатни состави:

ПСВ: Гомес, Кромкамп, Да Коста, Алсидес, Салсидо, Афелај, Мендес, Симонс, Коку, Фарфан, Клајверт.

Ливерпул: Рејна, Финан, Карагер, Агер, Арбелоа, Пенант, Џерард, Чаби Алонсо, Рисе, Крауч, Кајт.

Судија: Бертран Лаек (Франција).
Извор: Вест

Член од
6 февруари 2007
Мислења
1.794
Поени од реакции
32
Lelele bravo za Liverpool pak ke idat u finale :) gi rasturija :)

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.029
Поени од реакции
623
3 parcinja na gosti pa mu nema ramen.

Член од
8 април 2007
Мислења
47
Поени од реакции
0
Mislam deka LIVERPOOL ke bide osvojuvac na CHAMPIONS LIGA , timot na LIVERPOOL se naoga so odlicna forma a isto taka sakam da bide vo finaleto protiv MAN UTD za da im dokazat deka imaat 1000000000 pati podobar sostav od niv

YOU'LL NEVER WALK ALONE-LIVERPOOL

BEST FAN EVER-BABARAJO

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.029
Поени од реакции
623
Vecer igrame so Midelsbro pa bi trebalo da jadat od 2-3 parcinja

Член од
25 март 2007
Мислења
143
Поени од реакции
1
ajmo momci u sreda cista 2-ka nema zafrkancija kako so PSV so trgnaa i so barca sea i so chelsea na gosti obezbedat si vlez u finale i gotovo :PPP LIVERPOOL 4eVer THE BEST

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
PeaceMaker напиша:
ajmo momci u sreda cista 2-ka nema zafrkancija kako so PSV so trgnaa i so barca sea i so chelsea na gosti obezbedat si vlez u finale i gotovo :PPP LIVERPOOL 4eVer THE BEST
Голем коефициент има за ливерпул...башка ова коло "одмараа" звездите за разлика од челзи кој се истрошија на натпреварот со њукасл

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
И заборави да кажеш..... Вчера Ливерпул ги уништи Виган..

Нема шанса за второ... но треба да се издржи за трето место

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Димитар напиша:
И заборави да кажеш..... Вчера Ливерпул ги уништи Виган..

Нема шанса за второ... но треба да се издржи за трето место
О, да! посебно импресионираше Кајт, особено вториот негов гол:zver:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom