Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Колку само ужасно играме. Ова е едно од најодвратните полувремиња на Интер во последниве неколку години, барем ја што сум ги гледал. А сепак водиме. Чудна работа.

Ваљда до теренот е. Ја успорува до толку играта што и нашиве играчи изгледаат брзи.
Посебно ми се свиѓаше концептот во напад. Подај ја до некој у одбраната и остај ги Милито и Пацини да чекаат балони.
Ај forza inter

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Дада опасен е , дури сменил има на дресот и број ако не се лажам , не беше 77 и Suley така ?
Така беше :)

Ико пишал дека Мунтари бил отсечен во нападот, по таа страна со Нагатомо и Кики Роналдо ќе беше отсечен. У секој случај, по дадениот гол сите беа отсечени во нападот, Интер си се фокусираше на одбраната што е грешка...
--- надополнето: Oct 15, 2011 5:05 PM ---
И додека го пишував ова, примивме гол...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.047
Поени од реакции
45.759
Кај к*р се излета Лусио, пацер глуп ...

Али ок, со ваков состав, без промена на полувреме, ако им е, срамота е ваков тим да извади екипа ко Интер на терен, брука, вакви какви што се на теренот реално послаби се од моменталниов состав на Катанија, која е класична боса екипа против која треба рутински да се дојде до победата.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.047
Поени од реакции
45.759
Абе вадете го овоа нефудбалско створење наречено Мунтари, кој проблем му е со ова маказиве, не му е прв пат.

Иии пеналче кое патем кажано не постоеше, и уште еден пораз на повидок, е затоа Раниери е класичен ЛУЗЕР, неговата лузерска аура пополека почна да се шири насекаде во овој клуб.

Вака беше и со Рома кога и судиите ко капак му беа, вака беше и со Јуве кога вадеше лузерски состави на терен и влечеше лузерски потези, еднаш лузер засекогаш лузер, али и он ко Гасперини, не е крив, криви се тие што го донесоа.

Член од
26 август 2011
Мислења
517
Поени од реакции
114
Абе вадете го овоа нефудбалско створење наречено Мунтари, кој проблем му е со ова маказиве, не му е прв пат.

Иии пеналче кое патем кажано не постоеше, и уште еден пораз на повидок, е затоа Раниери е класичен ЛУЗЕР, неговата лузерска аура пополека почна да се шири насекаде во овој клуб.

Вака беше и со Рома кога и судиите ко капак му беа, вака беше и со Јуве кога вадеше лузерски состави на терен и влечеше лузерски потези, еднаш лузер засекогаш лузер, али и он ко Гасперини, не е крив, криви се тие што го донесоа.
Sto ti je gul muntari bre tapco Samuel za igrac l igo smetas ma neka ide u kurac da go ebam i starloko glup,nema tri blagi vezi od dobrana

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.047
Поени од реакции
45.759
Sto ti je gul muntari bre tapco Samuel za igrac l igo smetas ma neka ide u kurac da go ebam i starloko glup,nema tri blagi vezi od dobrana
Kaко бе што ми е крив, не е ова маалски фудбал такви потези да испробува во ситуација кога бркаат гол, одбраната е приказна за себе, ама со ваква извадена средина од страна на лузерот од клупа КОЈ СЕУШТЕ НЕ ВЛЕЧЕ ПОТЕГ што повеќе ?

Смрдеше дека вакво сценарио ќе има мечов, Интер никад не важеле за екипа која може да чува резултат, освен со Мурињо, овој лузеров пробува со Мунтари, Занети, Станкович и Камбијасо да диктира темпо, нека иде нека се убие.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Дај кажете кој е подобар од Мунтари од средниот ред ако не е подобар игра на исто ниво со овие другите.Онаа акробација ја промаши но тоа и напаѓачи го промашуват.
Мунтари сигурно не е проблемот на овој тим.
Немаме среќа судиите грешат нешто против нас.

Инаку за ова што го направи глумецот за исто такво Адриано со Рома кога ни судеа пенал на нас по натпреварот го казнија Адриано три натпревари.

Член од
26 август 2011
Мислења
517
Поени од реакции
114
I vardar e pojak od Inter...........ranieri ebati gluperdata milito igra a zarate go i alvarez gi cuva za kur na klupata........A i stankovic ovoj covek so ne se penzionire arno go ispadii od srbija od slekcijata i tama ne go trpat veke

Kajgana Shop

На врв Bottom