Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Јас да ви кажам со Рома Џонатан од кога влезе можеби направи некоја грешка но се уби од трчање и одличен беше од офанзива.Занети е легенда но треба да почнее да јаде семки на клупа.
А Камбијасо кога го гледам во прв тим во сегашната форма мислам Мунтари е два пати подобар од него за во прв состав.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Леле луѓе што прави Гасперини:pos:,во животот никад ме нема заебано Интер три пати по ред на ливче ! Дали денеска ке биде првиот пат останува да видиме после 22 30 ?

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.091
Поени од реакции
45.980
If not Inter, who else ?
How to destroy a great talent ?

1. You will play him out of his natural position, like a attacking wing in a funny fromation, in a team where even players who are great on that position are FAIL ( Mancini, Quaresma and many many others )
2. And then, you will ignore him, you will not call him for the next games for Inter but you will call a player like Muntari and when you need desperately a goal, you will put him instead of striker and you will say these
Why did I bring Muntari on for Forlan? At that point in the game we needed a midfielder; we needed to be stronger in the middle of the park.
And we all see what Alvarez did when he was played in his natural position for the first time in this team, against Palermo, just to notice, even Wenger wanted him as a central midfielder, instead of Fabregas.

Bravo Assperini, bravo.

Да не се повторувам, ова сега го пишав на forzainter форумот, место каде 10 пати годишно постирам али јебига, ме испровоцира ненормално Аспирини.

M-M

Член од
21 ноември 2010
Мислења
206
Поени од реакции
58
Добро бе толку ли е неписмен,каков е овој состав,Бог да чува и Цезар да брани!:)
Овој како со сила да сака да го избркаат! Можда и навистина сака да си оди(си увидел дека не го бива)ке си лапне 3 мил и ке си оди,.!. го боли,а ние ке си трпиме и ке се нервираме!

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
Задоцнето прашање: ако му бил потребен мидфилдер за да ја добива утакмицата со двајца напаѓачи и појак среден ред... зошто не играл такв формација од почетокот, штом била подобра? И зошто не игра таква формација на следниот натпревар туку ја игра истата, и го чува Мунтари на клупа за повторно да му го зајакне средниот ред, ако треба.

Прв пат во животов искрено навивам да изгубиме ама онака да не убијат во поим.

Nonteizam

Полихистор
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.129
Поени од реакции
791
If not Inter, who else ?
How to destroy a great talent ?

1. You will play him out of his natural position, like a attacking wing in a funny fromation, in a team where even players who are great on that position are FAIL ( Mancini, Quaresma and many many others )
2. And then, you will ignore him, you will not call him for the next games for Inter but you will call a player like Muntari and when you need desperately a goal, you will put him instead of striker and you will say these

And we all see what Alvarez did when he was played in his natural position for the first time in this team, against Palermo, just to notice, even Wenger wanted him as a central midfielder, instead of Fabregas.

Bravo Assperini, bravo.

Да не се повторувам, ова сега го пишав на forzainter форумот, место каде 10 пати годишно постирам али јебига, ме испровоцира ненормално Аспирини.
Ја па на истиот форум на 22 јуни напишав:

Another wasted season ahead of us...

No one will conceive us serious team. We would be just big team who everyone would be happy to play against.

Work in progress, demotivational for the players, shame between millions of fans.

We are huge club, who won amazing treble just 2 years ago, and we lost on every field we competed.

Welcome to Inter Mr. Gian Piero Gasperini.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Во изјавата по мечот со Рома, кога го прашаа зашто Милито е на Пацини, рече:
Против вакви тимови ми треба побрз напаѓач, против тимови кои се бранат и против кои ќе имаме посед на топка Пацини ќе биде покорисен.
Аман бе, зарем Милито е побрз од Пацини?

Anyway, Јас да напоменам дека Новара имале агресивни домашни навивачи кои правеле добра атмосфера :icon_lol:... бар според тоа што прочитав

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
Аман бе, зарем Милито е побрз од Пацини?

Anyway, Јас да напоменам дека Новара имале агресивни домашни навивачи кои правеле добра атмосфера :icon_lol:... бар според тоа што прочитав
Не било тоа, еве што беше:
„Го ценам Пацини многу и он тоа го знае. Сигурен сум дека ќе одигра многу натпревари и ќе постигне многу голови, но на овој натпревар, против играта на Рома со огромен посед, ми беше потребен напаѓач со поинакви карактеристики. Кога Интер ќе има поголем посед, тогаш Пацини ќе биде многу корисен.“

И да, можда е малце побрз, али кога треба да се одигра побрз напад, Милито е многу поснаодлив и корисен од Пацини кој е само одличен егзикутор...

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
На која позиција ке игра Кастињос ? 10 години сум фан на Интер,али ваков хаос немам видено ! Не се знае кој каде трча,се прашувам Морати дали е свесен каков тренер има на клупа или не му се даваат милионите во случај на предвремен раскин на договор!

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
И гледајте Бранка што тропа: Алварез бил на трибини зошто ја одиграл лошо предходната и морало да го свати тоа. Кога ќе бидел во форма ќе го врателе. Згора на тоа, „го брани“ Пацини како да направил нешто страшно (човекот се пожалил за време на тренингот кај Ауселио)
http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=33810

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Не било тоа, еве што беше:
„Го ценам Пацини многу и он тоа го знае. Сигурен сум дека ќе одигра многу натпревари и ќе постигне многу голови, но на овој натпревар, против играта на Рома со огромен посед, ми беше потребен напаѓач со поинакви карактеристики. Кога Интер ќе има поголем посед, тогаш Пацини ќе биде многу корисен.“

И да, можда е малце побрз, али кога треба да се одигра побрз напад, Милито е многу поснаодлив и корисен од Пацини кој е само одличен егзикутор...
Знам дека кога се креира акција Пацини е тромав, го имам приметено... ама ме зачуди тоа што прочитав дека Милито е побрз од него. Во ред е тогаш, изјавата е на место.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
Најмал проблем е денес што игра Кастињос, верувам во дечково мислам дека за брзо време ќе биде играчиште. Проблем е што ако го ротира цел тим, зошто не може да го ротира Милито со Пацини? Зошто Пацини не добива шанса дури ни од клупа?

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.091
Поени од реакции
45.980
Aко Алварез за тоа бил пратен на трибини, Камбијасо на позајмица во Кротоне треба да биде пратен, зашто со игриве тешко дека ќе може да игра во некој прволигаш ...

Kajgana Shop

На врв Bottom